:``:``: NEW GENERATION CUP OFFCIAL THREAD :``:``:

چون گفتین باید پست بدیم که قبول داریم یا نه من نظرمو میگم.
مهدی خان اگر یکی عمدی این کارو بکنه چی؟من الان خودم نصف این شرکت کننده ها رو نمیشناسم!اصلا شاید بعضیا دو سه تا آیدی داشته باشن...

اگر اینترنت یکی قطع شد چی؟اصلا اگر یکی الکی گفت چی؟تو اینها هم همین مشکلات هست:
البته من بیشتر مشکلم با اتفاقاتیه که نمیشه قبل از شروع بازی پیش بینی کرد.مثل قطعی اینترنت یا هر مشکل دیگه.مثلا تو گزینه دوم که محرومیت! هم گذاشته شده هزار اتفاق میتونه باعث بشه که نتونی همونجا بازی کنیم.

برای اثبات نتایج یک راه خیلی خوب وجود داره.همه بازیکنها به یک لیگ دعوت بشن که زمانش 8 دقیقه اس و تا 4 بازی(2 تا برای قطعی احتمالی) هم بتونن انجام بدن.
هر کی از لیگ حذف شد از لیگ بیرون انداخته بشه و باقی مونده ها بمونن و بر طبق جدول بازی کنن.
همگی هم فقط باید طبق جدول تو لیگ با هم بازی کنن و اگر کسی سرخود تو لیگ با کسی بازی کرد جریمه بشه.

فکر نمی کنم دوستان اینقد بچه باشن که بخاطر یه بازی الکی دروغ بگن

آقا شما اینقدر نگران قطعی احتمالی اینترنت نباش!! دلیلی نداره واسه بازی نکردن طرف الکی بگه قطعه!!
این قانون واسه اینه که 2 تا بازی همون روز انجام بشه! حالا اگه به احتمال 1% اینترنت یکی تا 2-3 ساعت وصل نشد با تایید طرف مقابلش بازی رو بلافاصله روز بعد انجام میدن!
ولی سایر قوانین باید باشه! اگر کسی اینارو قبول نکنه یعنی دنبال راه فرار میگرده...
من شرایط رو خوندم و قبول دارم

فکر نمی کنم دوستان اینقد بچه باشن که بخاطر یه بازی الکی دروغ بگن
منم دوستان رو نگفتم!
آقا شما اینقدر نگران قطعی احتمالی اینترنت نباش!! دلیلی نداره واسه بازی نکردن طرف الکی بگه قطعه!!
این قانون واسه اینه که 2 تا بازی همون روز انجام بشه! حالا اگه به احتمال 1% اینترنت یکی تا 2-3 ساعت وصل نشد با تایید طرف مقابلش بازی رو بلافاصله روز بعد انجام میدن!
ولی سایر قوانین باید باشه! اگر کسی اینارو قبول نکنه یعنی دنبال راه فرار میگرده...
من شرایط رو خوندم و قبول دارم
شما اگر نگران مشکلات اینترنت نبودین چرا لیگ رو اینجوری کردین؟همون لیگ تو بازی بود دیگه!

من تایید طرف مقابل تو قوانین ندیدم.حتی جریمه محرومیت هم وجود داره.

------
در ضمن برای تکرار بازی اخراج و مصدومیت هم تو قوانین وجود نداره.شاید یکی 9 نفره بود.

اولا من هیچ وقت نگران قطعی نبودم و جز 1 بار تا حالا به هیچ عنوان Connection ام قطع نشده!
قطعی که شما میگی قطعی کل نت هستش اونم مثلا واسه کل 1 روز...که من گفتم توافق باشه(میدونم نیست ولی میشه اضافه کرد)
در ضمن امیر علی عزیز نگفته که این قوانین ثابته خودش گفته دوستان همکاری کنن!! این قضیه اخراجی هم مهمه دوستان یک قانون باید اضافه کنن واسش!

در ضمن من هنوز تایید قوانین رو ندیدم از جانب کسی! اگر کسی اینجا امضا نزنه فرض بر پذیرش هستا دوستان

قطعی که شما میگی قطعی کل نت هستش اونم مثلا واسه کل 1 روز...که من گفتم توافق باشه(میدونم نیست ولی میشه اضافه کرد)
خو برادر من منم دارم میگم که یک چیزی اضافه بشه، شما بی خودی جبهه گیری میکنین.

سلام امین جان
تا اونجا که من میدونم بین ما دوشمن نیست ادم سادیسمی هم نداریم;)
من تجربه این مدل لیگ برگزار کردن بهم نشون داده در 99% موارد همه چی به خیر و خوشی تموم شده و تخلفی صورت نگرفته او مشکلاتی هم که بوده خیلی راحت حل شده
یه تبصره اضافه کردم واسه قطع شدن نت ممنون از راهنمایی

دوستان بابت همه زحمت ها ممنون یه پشنهاد داشتم که گفتم بگم شاید عملی شد، برای جلوگیری از اینکه نتیجه ها روی سایت جابجا وارد شه و عوض بشه، میشه یه لیگ جدید باز کرد توی فیفا ولی ازش فقطبرای ثبت نتایج استفاده کرد و در واقع فقط برای اینکه مدیر های لیگ بدونن که هر کسی چه نتیجه ای کسب کرده و بازی ها چند چند شده :) بازم شرمنده اگه دخالت کردم :)

راستی قوانین هم هر چی باشه روی چشم :d

اصلا من خر کی باشم که قبول نکنم :d

حتما بخونید

یکی اینکه ackent تو سیده 4؟!!!!!!!!!!!!
دوم اینکه میشه اگه دو نفر نتایج مختلف دادن id و password ای ای EA را بدن و مدیران با کامپیوتر به سایت www.easportsfootball.com برن و چون در آن 3 بازی آخر رو نوشته نگاه کنن و نتیجه رو بزنن
قوانین خوبه ما ایرانیم نه طالبانی انقدر به مدیران گیر ندین

یکی اینکه ackent تو سیده 4؟!!!!!!!!!!!!

چیزه زیاد مهمی نیست که از لیگ بعدی سید بندی دقیق دقیق انجام می گیره
ما گروه بندی رو انجام دادیم الان داریم تحقیق می کنیم ببینیم کیا الکی ثبت نام کردن که جای گزین بیاریم براشون

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or