Need For Speed Most Wanted (2012) Vs. Forza Horizon

کدام بازی موفق ظاهر خواهد شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    251
فورزا در حد ی ارکید برای کنسول خوبه از سرشم زیاده . حالا خیلی هاشون سر اینکه ارکیده یا نیست با هم سر جنگ دارن
ولی در کل فورزا قابل مقایسه با MW2 نیست .

هر كي هوريزون رو بازي كرده باشه صد درصد ميگه بهتر از موست وانتده
البته تو اين تاپيك 100% طرف دار موست وانتد بيشتره چون هوريزون فقط مال xbox هست ولي ماست وانتد مال هر سه پلتفروم اصلي هست
اصلا هوريزون سطح انتظاراتمون رو از بازي هاي ريسينگ اپن ورد به شدت بالا برده

من تا دیروز کلا MW جدید رو قبول نداشتم و پیش خودم میگفتم مفت نمی ارزه (در برابر شاهکار پلی گراند) ولی دو تا تریلر گیم پلی از آوانتادور و تعقیب و گریز بازی توی MW دیدم ، انصافا بازی خوبی از آب درومده ، اما یه جورایی Just For Fun هستش ، و همه کس پسنده و هر کی از در بیاد تو میتونه مسابقه هاشو برنده بشه ، سیتم عوض شدن رنگ ماشین خیلی مزخرف تشریف داره :
داری مثلا با یه پورشه 911 سفید میری بعد کرش میکنه ، اونوقت پورشه سیاه میشه؟! :-o :d
همچنین MW خیلی توی سختی به نظر سطحی باشه ، همچنین فیزیک بازی : با 300 و خورده ای یه پیچ 90 درجه ای رو پیچید!!! :-b
توی FH با تنظیمات درون بازی ، طوری میشه تنظیم کرد که کنترل ، تمام آرکید بشه ، یا طوری طراحی کرد که تمام سیمولیشن بشه ، به خاطر همین امکانات و برتری های دیگه هستش که من FH رو برتر میدونم...

آخرین ویرایش:
متاسفانه یه عده که به ان اف اس رای دادن هورایزن رو بازی نکردن.
من طرفداری نمی کنم ازش هرکی بازی خودش رو دوس داره ولی واقعا بدون فن بازی هورایزن شاهکاره. خیلی سرتره نسبت به اون یکی.

دیروز یه چند دست NFS زدم و به راحتی می تونم بگم انگشت کوچیکه فورزا هم نمیشه......... کلا مکانیزم بازی خوب نیست .......... ماشین انتخاب کردنش که مزخرف ترینیه که تا حالا دیدم ..... به شخصه توی چند صحنه دیر لود شدن آبجکت ها رو دیدم ولی گرافیک و افکتها مخصوصا نور پردازی خوبه اما به پای فورزا نمیرسه............ کلا برد و باخت تو مسابقه بیشتر به شانس مربوط میشه تا رانندگی خوب

من زیاد اهل ریسینگ نیستم و تا وقتی بازی شاهکار نباشه بازیش نمی‌کنم! طوری که FM 4 رو فقط بازی می‌کردم و تو زمان بچگیم هم Driver 1 و 2 و NFS 3 و بازی هایی مثل Driver San Francisco رو هم 5 دقیقه بیشتر بازی نکردم!!!
راستش زیاد هم امید نداشتم که از FH خوشم بیاد ولی از همون اول میخکوب شدم! گرافیک، نورپردازی، گیم پلی، صداگذاری و همه چی شاهکار بود!

من نمیدونم چرا بعضی ها از NFS بد میگن. من خودم فن دو آتیشه ی فورزا هستم اما NFS هم عالیه. فعلا رایی نمیدم ولی به خاطر پول پرستی PG از بازی نا امید شدم.

خب من امروز MW رو گرفتم بازی کردم روی PC، بازی گرافیکش روی PC نسبتن خوبه ولی بازم در حد فورزا روی 360 نیست :|.
اما، به اعتقاد من کسی که راننده باشه و بخواد از رانندگی لذت ببره عمرن بره سراغ MW، بازی شدیدن فان هست، تو محیط میگردی، همه پیچ هارو با دستی رد میکنی و . . . برای تجربه سرعت و اینکه حس سینمائی بهت دست بده خیلی عالیه، ولی اگر واقعن بخوای رانندگی کنی صد درصد باید بری سراغ FH، من وقتی FH بازی کردم تو همون مرحله اولش هیچ حس و حالی از یک بازی آرکید نداشتم و ندارم، به نظرم این بازی اصلن تو سبک آرکید چیزی شبیه به MW قرار نمیگیره. فیزیک و هندلینگ در FH به شکل وحشتناکی واقعی هست. شما سر پیچ ها نمیتونی با 120 تا سرعت دستی بکشی و سرعتت بیاد رو 90 و پیچ رو رد کنی، در حالی که توی MW دقیقن میشه اینکارو کرد.

خلاصه باید جفتشون رو تجربه کرد هرچند Run بیشتر از MW دوست داشتم. این MW خیلی خر تو خره، میری وسط خیابون میزنی کنار ماشین دیگه رو بر میداری؟:|؟ سیریوسلی؟ :|؟ در کل FH خیلی قشنگه، شاید تنها دلیلی که MW رو دوست داشته باشم، اونم روی PC به خاطر گرافیک اش هست، یعنی گرافیک کلی بازی خوب نیست ولی یک حالت یخی مانند داره رنگ هاش که خیلی دوست دارم.

در آخرم هیچی FH نمیشه :دی.

خب متای هورایزن شد 86 و متای Mw2 هم شد 85.خب اون روزی که تو تاپیک بازی گفتم که criterion دیگه بهترین آرکید ساز نیست،یه عده آمپر چسبوندن.

اونایی که میگفتن MW میترکونه قایم نشن، بیان اینجا مثل مرد بحث کنن:d
من خودم میگفتم MW میترکونه، البته هنوز بازی نکردم، بازی میکنم نتیجه رو اعلام میکنم؛ اما اینطوری که دوستان میگن جالب نیست!

من خودم به شخصه با فورزا حال میکنم البته نخریدم ولی دیگه بعد اینهمه وقت میدونم این بازی سبکش چی هست البته این nfs جدید هم خداییش قشنگ هست از دموهاش که دیدم از این رو بسیار خوشحالم که دوتا بازی ردیف ماشینی در بازار هست که به زودی پول دار شدم :)میخرمش و لذت میبریم خداییش من اصلا با سبک dirt حال نمیکنم البته منظورم کنترلش هست زیادی دیگه شناور هست و به نظرم از واقعیت یکمی دور شده کسی خواست با مثال براش توضیح میدم

اونایی که میگفتن MW میترکونه قایم نشن، بیان اینجا مثل مرد بحث کنن:d
من خودم میگفتم MW میترکونه، البته هنوز بازی نکردم، بازی میکنم نتیجه رو اعلام میکنم؛ اما اینطوری که دوستان میگن جالب نیست!

در مورد چی بحث کنیم؟

با این فن های بازی سنتر فقط میشه در مورد این بحث کرد که کی نوب تره!

طرف اومده میگه بازی گاراژ نداره پس بدرد نمیخوره و من بیان به این آدم چی بگم؟
اونا(Criterion) نوآوری به خرج دادن یوزرهای بازی سنتر نوب آوری!

اون یکی میاد میگه گرافیک MW خیلی مضخرفه و من بیام چی بگم!!!!(اگه چیزی از گرافیک سردربیاره)

اون یکی میاد میگه متا Horizon 86 و Nfs 85 پس فورزا بهتره!!!!
بعد میگه بهترین آرکید فورزا است با میانگین 86 و خبر نداره 2 تا بازی قبلی ساخته Criterion هر جفتشون متاشون 88 هست و اونا بهترین هستن نه Forza Horizon.....

یه مورد دیگه که هنوز همه نقدها واسه MW نیومده و اونایی که تو عمرشون تا حالا metacritic نرفتن اکلی نیان اظهار نظر کنن که Forza Horizon امتیاز بالاتری داره پس بهتره....

الان NFS واسش فقط 31 نقد ثبت شده و حالا حالا واسش نقد میاد و این میانگین تغییر میکنه.....

طرف خبر نداره 2 روز پیش میانگین Horizon هم 85 بود....

دیگه مگه Noob باید چی کار کنه که بهش بگن Noob....

بحث با افرادی که منطقشون معیارهای Noob بودن امکان پذیر نیست......

اون یکی اومده میگه چون نزدیک با Horizon منتشر شد اینقدر بهش گیر میدن و من نمیدونم اینا چه ربطی بهم دارن و طرف اینقدر کم ظرفیته که نمیتونه 2 تا بازی خوب رو با هم بازی کنه......

ممکنه nfs mw بازی خوبی باشه ولی انتظار خیلی بیشتر بود ازش.کلا همه چیرو عوض کرده نسبت به mw اصلی و اصلا جالب نیست ولی در عوض fh خیلی خوب از کار در اومده و باحال تره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or