ravi
کاربر سایت
اقا هركي فورزا رو بازي كرده باشه امكان نداره بگه موست وانتد 2 از هوريزون بهتره ( درضمن بابا اين هوريزون فقط شبيه ساز نيست بازي رو ميتوني كاملا اركيد كني)
اتفاقا هوريزون بيشتر از موست وانتد 2 به مست وانتد 1 شبيه تره (تيونينگ كردن . مسابقه ي اخر با باس هر لول . وو...)
به اونايي كه ميگن هيجان مست وانتد بيشتره : اقا با سرعت 200 راحت تو پيچ بپيچي هيجان داره يا استرس داشته باشي كه با سرعت 200 اي پيچ رو ميتوني به درستي با دريفت بپيچي يا نه
من خودم تا قبل از اين ميگفتم موست وانتد و اندرگراند2 و فورزا 4 بهترين هاي ريسينگ هستند و خودم طرفدار دو آتيشه ي موست وانتد 1 بودم ولي الان ميگم هوريزون از هر 3 تاي اونا بهتره
ولي خداييش الكترونيك ارتز خيلي نامرده و از اسم موست وانتد سو استفاده كرده و يه بازي داده بيرون هر چند خوب ولي هيچ شباهتي به موست وانتد قديمي نداره . فقط به خاطر چند دلار
دوست عزیز هیچ کس نمیگه MW از Horizon بهتره و من و امثال من میگن هر 2تا بازی عالی هستند و نباید با هم مقایسه بشن ولی مشکل اینجاست که یه سری میان به دلایل کاملا غیر منطقی میگن Horizon بهتره که مشکل اینجاست!
MW که هیجان رو توی پیچیدن خلاصه نمیکنه و برای اینکه هیجان بازی به خوبی به گیمر انتقال داده بشه از تعقیب و گریز گرفته تا مسیرهای بسته نشده و سرعت بالا و توی بعضی مسیرها ترافیک بالا استفاده میکنه تا نهایتا شما هیجان رو تجربه کنید......
در مورد اینکه شما با سرعت 200 تا چه جوری یه پیچ رو بپیچی هم بگم که بیشتر شبیه استرس نه هیجان!
دوباره نگین که دارم الکی طرفداری میکنم ولی واقعیت اینه که شما توی Horizon با یه بازی کم نقص و زیبا طرف هستید تا با یه بازی مهیج!
مثلا اگه تو Forza یکم بد رانندگی کنی کلی باید دقت کنی تا بتونی برگردی سر همون جایگاه قبلیت ولی توی MW اینطوری نیست و همین موضوع از هیجان Horizon کم میکنه....
شما دارید تعریف جدیدی از هیجان رو بعد از عرضه Horizon بوجود میارید و اسمش رو هم میزارید تعریف شخصی از هیجان!
کم کم باید بحث های شناخت هیجان رو هم توی تاپیک مقایسه بازی واسه فن های 360 بزاریم!