Need For Speed Most Wanted (2012) Vs. Forza Horizon

کدام بازی موفق ظاهر خواهد شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    251

اقا هركي فورزا رو بازي كرده باشه امكان نداره بگه موست وانتد 2 از هوريزون بهتره ( درضمن بابا اين هوريزون فقط شبيه ساز نيست بازي رو ميتوني كاملا اركيد كني)
اتفاقا هوريزون بيشتر از موست وانتد 2 به مست وانتد 1 شبيه تره (تيونينگ كردن . مسابقه ي اخر با باس هر لول . وو...)
به اونايي كه ميگن هيجان مست وانتد بيشتره : اقا با سرعت 200 راحت تو پيچ بپيچي هيجان داره يا استرس داشته باشي كه با سرعت 200 اي پيچ رو ميتوني به درستي با دريفت بپيچي يا نه
من خودم تا قبل از اين ميگفتم موست وانتد و اندرگراند2 و فورزا 4 بهترين هاي ريسينگ هستند و خودم طرفدار دو آتيشه ي موست وانتد 1 بودم ولي الان ميگم هوريزون از هر 3 تاي اونا بهتره
ولي خداييش الكترونيك ارتز خيلي نامرده و از اسم موست وانتد سو استفاده كرده و يه بازي داده بيرون هر چند خوب ولي هيچ شباهتي به موست وانتد قديمي نداره . فقط به خاطر چند دلار

دوست عزیز هیچ کس نمیگه MW از Horizon بهتره و من و امثال من میگن هر 2تا بازی عالی هستند و نباید با هم مقایسه بشن ولی مشکل اینجاست که یه سری میان به دلایل کاملا غیر منطقی میگن Horizon بهتره که مشکل اینجاست!

MW که هیجان رو توی پیچیدن خلاصه نمیکنه و برای اینکه هیجان بازی به خوبی به گیمر انتقال داده بشه از تعقیب و گریز گرفته تا مسیرهای بسته نشده و سرعت بالا و توی بعضی مسیرها ترافیک بالا استفاده میکنه تا نهایتا شما هیجان رو تجربه کنید......

در مورد اینکه شما با سرعت 200 تا چه جوری یه پیچ رو بپیچی هم بگم که بیشتر شبیه استرس نه هیجان!

دوباره نگین که دارم الکی طرفداری میکنم ولی واقعیت اینه که شما توی Horizon با یه بازی کم نقص و زیبا طرف هستید تا با یه بازی مهیج!

مثلا اگه تو Forza یکم بد رانندگی کنی کلی باید دقت کنی تا بتونی برگردی سر همون جایگاه قبلیت ولی توی MW اینطوری نیست و همین موضوع از هیجان Horizon کم میکنه....

شما دارید تعریف جدیدی از هیجان رو بعد از عرضه Horizon بوجود میارید و اسمش رو هم میزارید تعریف شخصی از هیجان!

کم کم باید بحث های شناخت هیجان رو هم توی تاپیک مقایسه بازی واسه فن های 360 بزاریم!

این بحثا از جایی شروع میشه که شما میگی هورایزن هیجان نداره . من تا حالا کدوم پستت رو نقل قول کرده بودم ؟ حرف غیر منطقی میزنی آخه . من بازی کردم دارم میگم ماست وانتد برای من هیجان نداره همون روز اول هم گفتم که گیم پلی کاملا یه چیز سلیقه ای هستش
یه حرف دیگه ای هم که زدم این بود که ماست وانتد کوچکترین برتری نسبت به هورایزن نداره که نمیدونم حالا کجای این حرف من غیر منطقی هستش . شمام که فقط یاد گرفتی میگی 360 فن 360 فن :d
کلا پستات خیلی جالبن بعد فکر میکنی خیلی منطقی و تخصصی داری بحث میکنی بقیه از رو فن بازی نظر میدن !

این بحثا از جایی شروع میشه که شما میگی هورایزن هیجان نداره . من تا حالا کدوم پستت رو نقل قول کرده بودم ؟ حرف غیر منطقی میزنی آخه . من بازی کردم دارم میگم ماست وانتد برای من هیجان نداره همون روز اول هم گفتم که گیم پلی کاملا یه چیز سلیقه ای هستش
یه حرف دیگه ای هم که زدم این بود که ماست وانتد کوچکترین برتری نسبت به هورایزن نداره که نمیدونم حالا کجای این حرف من غیر منطقی هستش . شمام که فقط یاد گرفتی میگی 360 فن 360 فن :d
کلا پستات خیلی جالبن بعد فکر میکنی خیلی منطقی و تخصصی داری بحث میکنی بقیه از رو فن بازی نظر میدن !

گیم پلی یه چیز کاملا سلیقه ای ولی اینکه شما از یه بازی لذت نمیبرید دلیلی بر ضعیف بودن اون بازی نیست ولی شما دوستان نمیخواید این رو قبول کنید!

مثلا یه نقر از Red Dead Redemption خوشش نمیاد ولی این دلیل نمیشه که اون بازی ضعیفه چون طرف نمیتونه با اون بازی ارتباط برقرار کنه!

شما هست و نیست MW رو زیر سوال بردید و انتظار دارید کسی چیزی نگه!
ولی اگه یه نفر بیاد توی تاپیک Horizon از اون بازی ایراد بگیره همه بهش حمله میکنند!

یه جور پست بزارید که اگه کسی MW رو بازی کرد و بعد پست های شما رو دید این شکلی نشه!:confused:

من فقط یه کلام تو تاپیک MW گفتم گرافیک هورایزن به نظرم از MW بهتره . من کی گفتم بازی ضعیفه ؟ خدایی خودت یکی ازونایی بودی که انتظار متای 90 داشتی از بازی اما حتی الان شاید در حد 1 نمره از هورایزن پایینتره :d
اتفاقا کسی پست های منو بخونه هیچ جوری نمیشه . میتونی بری تو بخش PC اونجا که 360 فن نداریم . اونجا همه کنسول هیترن . اما ببین چی میگن در مورد بازی . :d
به خدا اگه این بازی اسمش MW نبود خیلی بهتر بود . من که خودم دارم MW ر.و هم بازی میکنم یعنی فکر نکن میام اینجا بحث میکنم تو خونه به NFS فحش میدم و بازی نمیکنم :d اما چیزی که از NFS تو ذهن من هستش U1 , U2 , MW و Carbon هستن . یه نسخه اینجوری بدن بیرون من خودم از تو بیشتر طرفدار بازی میشم

اما چیزی که از NFS تو ذهن من هستش U1 , U2 , MW و Carbon هستن . یه نسخه اینجوری بدن بیرون من خودم از تو بیشتر طرفدار بازی میشم

نويد جان خدايي اين جمله ي تو حرف دل من و هزاران طرفدار nfs است
درسته كه hot pursoit و most wanted2 بازيهاي خوبين ولي بيشتر شبيه برون اوت هستن تا nfs
به اميد روزي كه يه nfs شبيه undergrand2 بسازن تا بشه بهترين بازي ريسينگ
البته هوريزون هم يه جورايي ادم رو ياد undergrand ميندازه
EA این چند ساله نشون داده که واسه بدست اوردن سود چه کارایی که نمیکنه. ميخواستن NFS بدن بيرون که اومدن Burnout تحویل مردم دادن

رسما داره گند میزنه به مالش فقط این ME و DA مونده که اونم به لطف الهی مثل IP های قبلی به گند کشیده خواهد شد

آخرین ویرایش:
نوید چرا الکی سر واضحات بحث میکنی:dخیلی جالبه به خدا.بد نیست آدم یکم ثبات شخصیتی داشته باشه.ایشون میگه که:
دوست عزیز هیچ کس نمیگه MW از Horizon بهتره و من و امثال من میگن هر 2تا بازی عالی هستند و نباید با هم مقایسه بشن
الان میفرمایند که کسی نمیگه MW بهتره و هر 2 عالی هستن و خلاصه تیریپ منطقی برداشتن.ولی زمانی که 2-3 تا نمره اول MW2 اومد،این پستها رو دادن.
به به....>:d<

با این امتیاز ها روح فن های فورزا توی گور میلرزه.....:d

متای بالای 90 در راهه.....\:d/
ربطی به فن های Ps3 نداره که و من خودم فن 360 هستم ولی واقعیت اینه که این بازی خیلی عالیه.....:excited:

درسته فورزا بازی خیلی خوبیه ولی اصلا در حد این NFS نیست....:whistling:
Nfs Most wanted Criterion شیره......:groupwave:

منتظر متای بالای 90 باشید.....:ok:
آغاز جمگ جهانی سوم.....:-"

متای بالای 90 در راهه.....:groupwave:

فن های فورزا تحویل بگیرن....:bash:
جونم Criterion........>:d<
Criterion بی رقیب بوده......
Criterion بی رقیب هست....
Criterion بی رقیب خواهد بود.....
Criterion بی رقیب خواهد ماند.....
Criterion بی رقیب از بین خواهد رفت.....

Criterion و دیگر هیچ.......>:d
اون زمان میفرمودند که هورایزن اصلا در حدی نیست که با MW مقایسه بشه.مطمئن باش نوید،اگر میانگین MW2 حتی 1 نمره هم بالاتر بود،بازم از همین پستها میزدن و خبری از این تیریپهای روشنفکری و منطقی نبود.

آخرین ویرایش:
نوید چرا الکی سر واضحات بحث میکنی:dخیلی جالبه به خدا.بد نیست آدم یکم ثبات شخصیتی داشته باشه.ایشون میگه که:

الان میفرمایند که کسی نمیگه MW بهتره و هر 2 عالی هستن و خلاصه تیریپ منطقی برداشتن.ولی زمانی که 2-3 تا نمره اول MW2 اومد،این پستها رو دادن.

اون زمان میفرمودند که هورایزن اصلا در حدی نیست که با MW مقایسه بشه.مطمئن باش نوید،اگر میانگین MW2 حتی 1 نمره هم بالاتر بود،بازم از همین پستها میزدن و خبری از این تیریپهای روشنفکری و منطقی نبود.

به به....

با این امتیاز ها روح فن های فورزا توی گور میلرزه.....

متای بالای 90 در راهه.....

هنوزم امیدوارم و حالا کلی نقد مونده که نیومدن و هنوز چیزی تموک نشده.....

ربطی به فن های Ps3 نداره که و من خودم فن 360 هستم ولی واقعیت اینه که این بازی خیلی عالیه.....

درسته فورزا بازی خیلی خوبیه ولی اصلا در حد این NFS نیست....

ادامه پست های منو ببین خودت متوجه میشی و اونجا بحث سر این بود که فورزا رو اگه بخواهیم با توجه به ویژگی های سبک آرکید با MW مقایسه کنیم اصلا در حد MW نیست ولی در نوع خودش عالیه و توضیحات بیشتر توی ادامه پست ها هست و خودت بخون و ببین که من از روز اول گفتم Forza عالیه!

جونم Criterion........
Criterion بی رقیب بوده......
Criterion بی رقیب هست....
Criterion بی رقیب خواهد بود.....
Criterion بی رقیب خواهد ماند.....
Criterion بی رقیب از بین خواهد رفت.....

Criterion و دیگر هیچ.......

هنوزم همینو میگم و توی سبک خودش رو دستش نیست.....

در مورد متا هم هنوز چیزی تموم نشده و منتظر امتیازهای بالا هستم.....>:d<

یادش بخیر تو MW حدودا 12 تایی باس داشت بعد از کلی مسابقه میتونستی تازه با باس بازی کنی و ماشینش هم ورداری .... :(
تعادل داشت MW ... هرچی بود لذت بخش بود ... ولی الان ...
این هورایزن از نظر باس و ... خیلی شبیه MW 2005 شده ... معجون ـه لامصب از یه طرف فیزیک عالی از یه طرف گیم پلی اعتیاد آور و در نهایت باس ها که منو خیلی یاده MW فقید میندازه !
مسابقه دادن با هوایپما و هلی کوپتر هم که نوآوری خیلی شاخی بود ... در کل هرچی یه ریسینگ آرکید نیازه داره چونده تو بازی T10 به نظرم
امیدوارم شماره های بعدی از این بازی در کار باشه .... من که خیلی بیشتر از F4 باهاش حال کردم >:d

یادش بخیر تو MW حدودا 12 تایی باس داشت بعد از کلی مسابقه میتونستی تازه با باس بازی کنی و ماشینش هم ورداری .... :(
تعادل داشت MW ... هرچی بود لذت بخش بود ... ولی الان ...
این هورایزن از نظر باس و ... خیلی شبیه MW 2005 شده ... معجون ـه لامصب از یه طرف فیزیک عالی از یه طرف گیم پلی اعتیاد آور و در نهایت باس ها که منو خیلی یاده MW فقید میندازه !
اینو باهات موافقم

من الان رفتم رو این مد:))فورتزا اصلا در حدی نیست که بخواد با NFS مقایسه بشه.البته هر 2 باز عالی هستن و نباید باهم مقایسه بشن ولی اگر بخوایم مقایسه کنیم فورتزا در حد NFS نیست:))این جمله،واقعا انقلابی در ادبیات فارسی به پا کرد.تا حالا ندیده بودم کسی یه خط مطلب بنویسه و بتونه 3 تا پارادوکس درش قرار بده:))یعنی هر جمله،جمله قبلیش رو نقض میکنه:d

من الان رفتم رو این مد:))فورتزا اصلا در حدی نیست که بخواد با NFS مقایسه بشه.البته هر 2 باز عالی هستن و نباید باهم مقایسه بشن ولی اگر بخوایم مقایسه کنیم فورتزا در حد NFS نیست:))این جمله،واقعا انقلابی در ادبیات فارسی به پا کرد.تا حالا ندیده بودم کسی یه خط مطلب بنویسه و بتونه 3 تا پارادوکس درش قرار بده:))یعنی هر جمله،جمله قبلیش رو نقض میکنه:d

ایشون کلا با منطق کنار نمیاد هرچی بگی باز یه چیز بی ربط جوابت رو میده به همین دلیل بهترین کار بحث نکردنه.
خوبه که تعداد رای های اینجا هم داد میزنه کیفیت و طرفدار کدوم بیشتره! :دی

خوشحالی کلا!:bye:

رفتی جمله ها رو چسبوندی به هم حال میکنی با خودت!:smoke:

بشین درست بخون میفهمی چی گفتم!(:|

طرف بهش فشار میاد یه پست رو کامل بخونه میاد ایراد میگره و آخه یکی 2 تا هم نیستید که!
صفحه آخر رو میخونید و هر چی دیدی نقل قول میکنی و ایراد میگیری!

خوشحالی کلا!:bye:

رفتی جمله ها رو چسبوندی به هم حال میکنی با خودت!:smoke:

بشین درست بخون میفهمی چی گفتم!(:|

طرف بهش فشار میاد یه پست رو کامل بخونه میاد ایراد میگره و آخه یکی 2 تا هم نیستید که!
صفحه آخر رو میخونید و هر چی دیدی نقل قول میکنی و ایراد میگیری!
آقا بازی نکردی داری حرف میزنی!
دو شبه یه سوال پرسیدم جواب ندادی!جواب بده تا مطمئن بشم بازی کردی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or