Need For Speed Most Wanted (2012) Vs. Forza Horizon

کدام بازی موفق ظاهر خواهد شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    251
الان دقیقا چرا میگی MW هیجانش از هورایزن بیشتره ؟!!!بازی کردی هورایزن رو ؟ Street Race داخل اتوبان با 350 تا سرعت رو تست کردی تا متوجه بشی هیجان یعنی ؟ با همون سرعت لایی بازی رو تجربه کردی توی هورایزن ؟ درجه ی سختی رو روی Hard یا Insane گذاشتی تا ببینی چجوری میچسبن بهت یا خیلی وقتا ازت جلو میزنن جونت در میاد تا بهشون برسی ؟ :dمن MW رو بازی کردم هیجانش چیه مثلا ؟ اینکه یه مسیر گرد بهت میده 3 دور , دورش میچرخی به شکل بسیار مسخره ای همه رو میکوبی تو در و دیوار یا تحت هر شرایطی وقتی با یه ماشین شاخ به شاخ بشی میترکی ( حتی با 50 تا سرعت ) این هیجانه ؟ یا پلیس دنبالت میکنه همه رو گم میکنی یوهو میبینی یکی از آسمون افتاد جلوت خیلی هیجان زده میشه آدم ؟این نسخه از NFS کوچکترین برتری نسب به هورایزن نداره . من نمیدوم چرا اینا نمیرن یه نسخه ی جدید از Burnout بسازن هِی اون بازی رو با نام NFS میدن بیرون ! البته HP واقعا خوب بود من خودم اون زمان ازش خیلی لذت بردم اما سوء استفاده از نام Most Wanted کار درستی نبود .

تا وقتی که کنترل ماشین اینقدر اصولی باشه نمیشه از بازی انتظار یه بازی مهیج رو داشت ولی در کل بازی عالیه!

البته نمیگم کنترل ماشین توی بازی ایراد داره و میگم اصولیه و خیلی آرکید نیست و همین از هیجان کم میکنه!

در مورد هیجان وقتی خودت میخوای همه چی رو انکار کنی دیگه من چی بگم!!!!

من نمیدونم شما چطور اگه یه مجله توی نقدش از گرافیک Horizon تعریف کنه میاین میگین همه گفتن گرافیک بازی عالیه ولی اگه همه منتقدها بیان بگن MW خیلی مهیجه شما قبول نمیکنید!

وقتی فن نخواد واقعیت رو قبول کنه من چی بگم و نتیجه در بر نداره!

فن های 360 فقط دوست دارن یه چیزو بشنون و اونم اینه که Forza بهترینه در حالی که این طور نیست!

عالی بودن با بهترین بودن خیلی فرق میکنه و دیگه خسته شدم از بس جواب فن های بی منطق رو دادم!

یه مثال بزنم که طرف میگه MW نسخه 360 anti aliasing نداره پس گرافیک پایین تره و آخه یکی نیست بگه توی 360 و PS3 کدوم بازی ها AA دارن که این یکی داشته باشه!هی میگه گرافیک Horizon خیلی بالاتره و یه دفعه نمیاد بگه MW با اون همه تکسچر و آبجکت داره روی 360 با اون گرافیک اجرا میشه و از طرفی MW مولتی پلتفرمه و فقط واسه 360 ساخته نشده که بهترین گرافیک رو ارائه بده!

آخرین ویرایش:
اینکه بخوایم قضاوت کنیم که فلان بازی هیجان داره یا نه،کاری به شدت مسخره و بیهوده هست.شاید یکی از انجام بازی شطرنج هیجان زده بشه.یکی از انجام ریسینگ سیمولیشن هیجان زده بشه.یکی از انجام ریسینگ آرکید هیجان زده بشه.هیجان زده شدن رابطه مستقیمی با میزان علاقه ما به اون بازی داره.طبیعتا وقتی یه نفر از یه بازی خوشش نیاد،از انجامش هیجان زده نمیشه.هر بازی یه سری فاکتور داره که با بررسی اون فاکتورها،میتونیم به این نتیجه برسیم که کدوم بازی بهتر و قویتر ظاهر شده.به شخصه هیچوقت از انجام تکرار مکررات نه تنها هیجان زده نمیشم،بلکه حال خیلی بدی هم بهم دست میده.

هر دو بازی خوبن ولی انصافا فورزا هورایزن بهتره.در مورد گرافیک و گیم پلی که هر دوتا خوب هستند بنظرم
nfs بعضی ماشینهاش حس سرعت و شتابشون رو به آدم منتقل میکنن و هیجان زیادی هم داره من وقتی اولم هم از هیجان بازی میخورم به در و دیوار :d البته بعضی جاها هم شلوغ میشه مکث داره بازیش.حالا نمیدونم نسخه پی‌سی چطوریه
فورزا اون دوربین داخل ماشین و رانندگی تو شب و موزیکهای عالیش واقعا دیوانه کننده است.من قبل از بازی کردنش فکر نمیکردم اینقدر لذت ببرم ولی من از فورزا بیشتر لذت میبرم. به فورزا هم رای دادم!

یه مثال بزنم که طرف میگه MW نسخه 360 anti aliasing نداره پس گرافیک پایین تره و آخه یکی نیست بگه توی 360 و PS3 کدوم بازی ها AA دارن که این یکی داشته باشه!هی میگه گرافیک Horizon خیلی بالاتره و یه دفعه نمیاد بگه MW با اون همه تکسچر و آبجکت داره روی 360 با اون گرافیک اجرا میشه و از طرفی MW مولتی پلتفرمه و فقط واسه 360 ساخته نشده که بهترین گرافیک رو ارائه بده!

یعنی با این جملت یه چیزی میگم هرچی هم میخوای فن nfs باشی و چشم پوشی کنی از مشکلات برن اوت mw مهم نیست

هورایزن نه تنها aa داره بلکه از لحاظ تکنیکی یکی از بهترین بازی های این نسله. اون mw با اون همه ادعا و 60 فریمش کلی افت فریم میکنه موقع کرش و تصادف حالا همون فورتزا هورایزن با 30 فریمش غیر ممکنه یه لحظش افت فریم ببینی با این همه نورپردازی و کیفیت بالای بافت ها ( اگه بازی کردی که حتما کیفیت صخره ها رو دیدی اگه هم نه که هیچ )

اینی هم که گفتی فقط واسه 360 ساخته نشده که بهترین گرافیک رو ارائه بده جوکی بیش نبود 2 سال پیش hp مولتی پلتفرم بود ولی بهترین گرافیک رو روی همه کنسول ها و pc داشت.

یعنی با این جملت یه چیزی میگم هرچی هم میخوای فن nfs باشی و چشم پوشی کنی از مشکلات برن اوت mw مهم نیست

هورایزن نه تنها aa داره بلکه از لحاظ تکنیکی یکی از بهترین بازی های این نسله. اون mw با اون همه ادعا و 60 فریمش کلی افت فریم میکنه موقع کرش و تصادف حالا همون فورتزا هورایزن با 30 فریمش غیر ممکنه یه لحظش افت فریم ببینی با این همه نورپردازی و کیفیت بالای بافت ها ( اگه بازی کردی که حتما کیفیت صخره ها رو دیدی اگه هم نه که هیچ )

اینی هم که گفتی فقط واسه 360 ساخته نشده که بهترین گرافیک رو ارائه بده جوکی بیش نبود 2 سال پیش hp مولتی پلتفرم بود ولی بهترین گرافیک رو روی همه کنسول ها و pc داشت.

دیگه 30 فریم افت کنه که چیزی ازش نمیمونه که!
وقتی تعداد تکسچرها و آبجکت ها کم باشه باید هم انتظار بافت های با کیفیت داشت....
به همه چی گیر داده بودن بجز نورپردازی MW که اونم به لیست اضافه شد!

حالا اون گرافیک رو که میگی بیشتر توجه کن ببین چقدر تکرار شده موارد مختلف(مثلا درخت)
یا یه مثال دیگه در مورد آسفالت خیابون ها که بیشتر توجه کن تفاوت رو ببینی و اینقدر نگی MW گرافیک نداره.....

نمیدونم تو چه نمایشگری بازی میکنی و احتمالا یه مانیتور 19 باشه ولی همون HP رو که میگی با اینکه بازی عالی بود ولی پر از ضعف گرافیکی بود و حالا یهو چه جوری شد بهترین گرافیک من نمیدونم!

اون افت فریم رو هم که میگی شاید بعضی وقتها توی تصادف ها دیده بشه ولی توی بازی به خاطر بالا بودن سرعت خیلی به چشم نمیاد و از طرفی توی بازی باید به سرعت تکسچرهای جدید لود بشه که همین یکی از دلایل افت فریمه!
ولی توی Horizon جاده ها و مسیر ها طولانی ترن و وقتی یه سری تکسچر لود میشه تا مدت زیادی احتیاجی نیست که مورد جدیدی لود بشه و مثلا همون صخره رو که میگی به چه بزرگی به یه قسمت اصلی گرافیک تبدیل شده و توی یه مسیر طولانی باید ازش لذت ببری....
یه دلیل داشتن AA توی بازی هم همین دلایل هست.....

راستی در مورد صدا گذاری هم که فکر نکنم کسی بتونه بگه Horizon بهتره!
البته از فن های 360 بعید نیست که بگن صدا گذاری Horizon بهتره...

آخرین ویرایش:
نمی دونم اینو قبلا کسی گذاشته یا نه.
به هر حال:
a223_1.jpg

Hi-Res H.264 MP4 76.4MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 19.3MB Download

با اجازه از جناب ƝIƝɈѦ

نمی دونم اینو قبلا کسی گذاشته یا نه.
به هر حال:
a223_1.jpg

Hi-Res H.264 MP4 76.4MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 19.3MB Download

با اجازه از جناب ƝIƝɈѦ

جالبه با اینکه خود گیم اسپات به MW نمره 7.5 رو داده ولی توی این مقایسه MW رو بازی ضعیف تری نمیدونه و در مورد تفاوت ها صحبت میکنه و آخرش هم میگه هر 2 تا بازی عالی هستن و دقیقا همون صحبت های من ولی اینجا فن های 360 نمیخوان قبول کنند....

از این حرکت مایکروسافت خیلی خوشم اومد با دادان بازیای forza 4 و forza horizon روی دو تا شرکتو جوری کم کرد که دیگه خودشون روشون نمیشه سربلند کنن ولی با کمال تعجب میبینم که هنوز فنای اینا میانو کل کلم میکنن
بدون شک میگم همونطور که سونی تو این نسل سلطان بازیای اکشن ماجراجویی بود مایکروسافتم تو این نسل سلطان ریسینگه و احتمال خیلی زیاد نسله بعدیم رقیبی نداره با وجود اینکه خودم دارم ایکس باکسمو میفروشم:((

دیگه 30 فریم افت کنه که چیزی ازش نمیمونه که!
وقتی تعداد تکسچرها و آبجکت ها کم باشه باید هم انتظار بافت های با کیفیت داشت....
به همه چی گیر داده بودن بجز نورپردازی MW که اونم به لیست اضافه شد!

حالا اون گرافیک رو که میگی بیشتر توجه کن ببین چقدر تکرار شده موارد مختلف(مثلا درخت)
یا یه مثال دیگه در مورد آسفالت خیابون ها که بیشتر توجه کن تفاوت رو ببینی و اینقدر نگی MW گرافیک نداره.....

نمیدونم تو چه نمایشگری بازی میکنی و احتمالا یه مانیتور 19 باشه ولی همون HP رو که میگی با اینکه بازی عالی بود ولی پر از ضعف گرافیکی بود و حالا یهو چه جوری شد بهترین گرافیک من نمیدونم!

اون افت فریم رو هم که میگی شاید بعضی وقتها توی تصادف ها دیده بشه ولی توی بازی به خاطر بالا بودن سرعت خیلی به چشم نمیاد و از طرفی توی بازی باید به سرعت تکسچرهای جدید لود بشه که همین یکی از دلایل افت فریمه!
ولی توی Horizon جاده ها و مسیر ها طولانی ترن و وقتی یه سری تکسچر لود میشه تا مدت زیادی احتیاجی نیست که مورد جدیدی لود بشه و مثلا همون صخره رو که میگی به چه بزرگی به یه قسمت اصلی گرافیک تبدیل شده و توی یه مسیر طولانی باید ازش لذت ببری....
یه دلیل داشتن AA توی بازی هم همین دلایل هست.....

راستی در مورد صدا گذاری هم که فکر نکنم کسی بتونه بگه Horizon بهتره!
البته از فن های 360 بعید نیست که بگن صدا گذاری Horizon بهتره...
اگه بگی مثلا من با فورزا حال نکردم به نظرم mw بهتره قبول میکنیم!
ولی اینکه بگی گرافیک فورزا بهتر نیست و بازی HP دچار باگ گرافیگی بود و شما تو 19 اینچ بازی میکردی(یعنی ما تلویزیون بزرگ داریم!)
و افت فریم اصلا به چشم نمیاد!
خداییش فورزا بازی کردی از دیشب یه سوال پرسیدم ببینم بازی کردی یا نه جواب ندادی!
rival match چیه تو فورزا!

اقا هركي فورزا رو بازي كرده باشه امكان نداره بگه موست وانتد 2 از هوريزون بهتره ( درضمن بابا اين هوريزون فقط شبيه ساز نيست بازي رو ميتوني كاملا اركيد كني)
اتفاقا هوريزون بيشتر از موست وانتد 2 به مست وانتد 1 شبيه تره (تيونينگ كردن . مسابقه ي اخر با باس هر لول . وو...)
به اونايي كه ميگن هيجان مست وانتد بيشتره : اقا با سرعت 200 راحت تو پيچ بپيچي هيجان داره يا استرس داشته باشي كه با سرعت 200 اي پيچ رو ميتوني به درستي با دريفت بپيچي يا نه
من خودم تا قبل از اين ميگفتم موست وانتد و اندرگراند2 و فورزا 4 بهترين هاي ريسينگ هستند و خودم طرفدار دو آتيشه ي موست وانتد 1 بودم ولي الان ميگم هوريزون از هر 3 تاي اونا بهتره
ولي خداييش الكترونيك ارتز خيلي نامرده و از اسم موست وانتد سو استفاده كرده و يه بازي داده بيرون هر چند خوب ولي هيچ شباهتي به موست وانتد قديمي نداره . فقط به خاطر چند دلار

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or