ravi
کاربر سایت
الان دقیقا چرا میگی MW هیجانش از هورایزن بیشتره ؟!!!بازی کردی هورایزن رو ؟ Street Race داخل اتوبان با 350 تا سرعت رو تست کردی تا متوجه بشی هیجان یعنی ؟ با همون سرعت لایی بازی رو تجربه کردی توی هورایزن ؟ درجه ی سختی رو روی Hard یا Insane گذاشتی تا ببینی چجوری میچسبن بهت یا خیلی وقتا ازت جلو میزنن جونت در میاد تا بهشون برسی ؟ :dمن MW رو بازی کردم هیجانش چیه مثلا ؟ اینکه یه مسیر گرد بهت میده 3 دور , دورش میچرخی به شکل بسیار مسخره ای همه رو میکوبی تو در و دیوار یا تحت هر شرایطی وقتی با یه ماشین شاخ به شاخ بشی میترکی ( حتی با 50 تا سرعت ) این هیجانه ؟ یا پلیس دنبالت میکنه همه رو گم میکنی یوهو میبینی یکی از آسمون افتاد جلوت خیلی هیجان زده میشه آدم ؟این نسخه از NFS کوچکترین برتری نسب به هورایزن نداره . من نمیدوم چرا اینا نمیرن یه نسخه ی جدید از Burnout بسازن هِی اون بازی رو با نام NFS میدن بیرون ! البته HP واقعا خوب بود من خودم اون زمان ازش خیلی لذت بردم اما سوء استفاده از نام Most Wanted کار درستی نبود .
تا وقتی که کنترل ماشین اینقدر اصولی باشه نمیشه از بازی انتظار یه بازی مهیج رو داشت ولی در کل بازی عالیه!
البته نمیگم کنترل ماشین توی بازی ایراد داره و میگم اصولیه و خیلی آرکید نیست و همین از هیجان کم میکنه!
در مورد هیجان وقتی خودت میخوای همه چی رو انکار کنی دیگه من چی بگم!!!!
من نمیدونم شما چطور اگه یه مجله توی نقدش از گرافیک Horizon تعریف کنه میاین میگین همه گفتن گرافیک بازی عالیه ولی اگه همه منتقدها بیان بگن MW خیلی مهیجه شما قبول نمیکنید!
وقتی فن نخواد واقعیت رو قبول کنه من چی بگم و نتیجه در بر نداره!
فن های 360 فقط دوست دارن یه چیزو بشنون و اونم اینه که Forza بهترینه در حالی که این طور نیست!
عالی بودن با بهترین بودن خیلی فرق میکنه و دیگه خسته شدم از بس جواب فن های بی منطق رو دادم!
یه مثال بزنم که طرف میگه MW نسخه 360 anti aliasing نداره پس گرافیک پایین تره و آخه یکی نیست بگه توی 360 و PS3 کدوم بازی ها AA دارن که این یکی داشته باشه!هی میگه گرافیک Horizon خیلی بالاتره و یه دفعه نمیاد بگه MW با اون همه تکسچر و آبجکت داره روی 360 با اون گرافیک اجرا میشه و از طرفی MW مولتی پلتفرمه و فقط واسه 360 ساخته نشده که بهترین گرافیک رو ارائه بده!
آخرین ویرایش: