Need For Speed Most Wanted (2012) Vs. Forza Horizon

کدام بازی موفق ظاهر خواهد شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    251
شاید بیشترین ریسینگی که تا حالا بازی کردم سری فورتزا بوده ربطی به انحصاری بودن یا نبودن نداره کلا ازش خیلی خوشم کلاس شبیه سازیش خیلی بالاست! هورایزن رو دو روزه که دارم بازی میکنم موست وانتد هم چهار روز هرچی با هم مقایسه میکنم نمیتونم دوتا مورد بینشون گیر بیارم و مقایسه کنم ولی خودم درکل موست وانتد رو به عنوان آرکید ریسینگ بیشتر میپسندم . شاید لذتی که ترکوندن لاستیک با برن آت توی موست وانتد باشه توی فورتزا نیست یا پیچ 90درجه رو با دستی رد کردن خلاصه موست وانتد خیلی آرکید تره اما هورایزن بدون تنظیمات هارد واقعآ مسخره است ! اما وقتی تنظیماتش رو شبیه ساز میکنی عالی میشه میشه نهایت آمال یک فورتزا فن یعنی سری موتور اسپرت برای پیست سری هورایزن برای خوش گذرونی با ماشین ها! کاری که تو پیست نمیشه انجام داد تو پیست هیچ اشتباهی رو از عمد انجام نمیدی.
در مورد سختی هم موست وانتد واقعآ سخته یعنی کسی که بگه سخت نیست یا بازی نکرده یا میخواد خود خفن نمایی کنه اما فورتزا هم سختیش خوبه بعضی جاها حیلی سخت میشه. درکل از هردو راضیم اما به موست وانتد رای دادم نمیدونم چرا!

خب متای هورایزن شد 86 و متای Mw2 هم شد 85.خب اون روزی که تو تاپیک بازی گفتم که criterion دیگه بهترین آرکید ساز نیست،یه عده آمپر چسبوندن.

Criterionهنوزم بهترین آرکید ساز این نسله الان تو جرات داری BO:Pو NFS:HPرو با هورایزن مقایسه کن. اصلآ به نظر خودت خنده دار نیست؟! NFS:HPـی که Criterionساخت یه شاهکار تو سری NFSبود و به عقیده من و خیلی های دیگه NFS:HPبهترین آرکید نسله!
الان این همه نتیجه رو از رو متای این دوتا گرفتی؟

آخرین ویرایش:
در مورد چی بحث کنیم؟

با این فن های بازی سنتر فقط میشه در مورد این بحث کرد که کی نوب تره!

طرف اومده میگه بازی گاراژ نداره پس بدرد نمیخوره و من بیان به این آدم چی بگم؟
اونا(Criterion) نوآوری به خرج دادن یوزرهای بازی سنتر نوب آوری!

اون یکی میاد میگه گرافیک MW خیلی مضخرفه و من بیام چی بگم!!!!(اگه چیزی از گرافیک سردربیاره)

اون یکی میاد میگه متا Horizon 86 و Nfs 85 پس فورزا بهتره!!!!
بعد میگه بهترین آرکید فورزا است با میانگین 86 و خبر نداره 2 تا بازی قبلی ساخته Criterion هر جفتشون متاشون 88 هست و اونا بهترین هستن نه Forza Horizon.....

یه مورد دیگه که هنوز همه نقدها واسه MW نیومده و اونایی که تو عمرشون تا حالا metacritic نرفتن اکلی نیان اظهار نظر کنن که Forza Horizon امتیاز بالاتری داره پس بهتره....

الان NFS واسش فقط 31 نقد ثبت شده و حالا حالا واسش نقد میاد و این میانگین تغییر میکنه.....

طرف خبر نداره 2 روز پیش میانگین Horizon هم 85 بود....

دیگه مگه Noob باید چی کار کنه که بهش بگن Noob....

بحث با افرادی که منطقشون معیارهای Noob بودن امکان پذیر نیست......

اون یکی اومده میگه چون نزدیک با Horizon منتشر شد اینقدر بهش گیر میدن و من نمیدونم اینا چه ربطی بهم دارن و طرف اینقدر کم ظرفیته که نمیتونه 2 تا بازی خوب رو با هم بازی کنه......
عزیز هارد کور ... شما بیا تو یه بند بگو نقطه قوت ـه MW نسبت به F:h چیه !
هورایزن سطح توقع رو برده بالا ... به خاطر همینه که کسی تمایل نداره به MW ...
در ضمن 86 برای هورایزن کمه ... همه هم متوجه شدن ایم قضیه رو

من که Review شو دیدم خیلی بد نبود که بروبچ میگند

اصلا کلا داریم زیادی گیر میدیم مگه میخوای ازش بهترینبازی رو بسازی

هر بازی ای که بهت لذت بخش و زیلبا اومد و باهاش سرگرم شدی و پشیمون نشدی یعنی خوب

و در حد انتظار بودنش ، انتظارات هر یک از ما فرق می کنه

---------- نوشته در 09:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:50 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید فورزا یا فورتزا ؟

اصلا شایسته نیست شاهکار فورزا رو با most wanted مقایسه کنی اگه با dirt مقایسه میشد حداقل میشد تحمل کرد ولی با فورزا!!!)x
بعد هم یه تعداد میگفتن امسال most wanted 2 انحصاری سونی هست!(یعنی برای اینکه بازی فورزا رو تحقیر کنند میگفتن امسال most wanted 2 میاد میترکونه و صد برابر از فورزا بهتره و ... فقط برای تحقیر فورزا!)
جالبه نمره نسخه ps3 بازی most wanted 2 هست 87!که قشنگ معلومه از کجا میسوزن!تمام تلاش برای تخریب فورزا انجام میشه و تمام تلاش برای بالا بردن نمره most wanted 2 میشه!

ممکنه nfs mw بازی خوبی باشه ولی انتظار خیلی بیشتر بود ازش.کلا همه چیرو عوض کرده نسبت به mw اصلی و اصلا جالب نیست ولی در عوض fh خیلی خوب از کار در اومده و باحال تره

این انتظار که میگی رو میشه یکم توضیح بدی که دقیقا چی هست!

کدوم انتظار؟
تا قبل از E3 2012 کسی نمیدونست که Most Wanted جدید در راهه که انتظار داشته باشه!!!

تا قبل از عرضه بازی هم اینهمه تریلر گیم پلی نشون دادن و چرا اون موقع حرفی از انتظارات نبود و فقط میگفتن که Customize و Tuning داشته باشه نه چیز دیگه!

یه پست پیدا کن که گفته باشه دوست دارم مثل 2005 وقتی پلیس دنبالت میکنه بتونی یه سری موانع رو خراب کنی روی پلیس ها یا راهشون رو ببندی!

یا هر چیز دیگه!

این انتظارات که میگین چیه؟

---------- نوشته در 10:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:00 PM ارسال شده بود ----------

اصلا شایسته نیست شاهکار فورزا رو با most wanted مقایسه کنی اگه با dirt مقایسه میشد حداقل میشد تحمل کرد ولی با فورزا!!!)x
بعد هم یه تعداد میگفتن امسال most wanted 2 انحصاری سونی هست!(یعنی برای اینکه بازی فورزا رو تحقیر کنند میگفتن امسال most wanted 2 میاد میترکونه و صد برابر از فورزا بهتره و ... فقط برای تحقیر فورزا!)
جالبه نمره نسخه ps3 بازی most wanted 2 هست 87!که قشنگ معلومه از کجا میسوزن!تمام تلاش برای تخریب فورزا انجام میشه و تمام تلاش برای بالا بردن نمره most wanted 2 میشه!

باز فن های 360 اومدن!
میشه بگی چرا Horizon از MW بهتره؟

واضح توضیح بدید و فقط اینکه نظر شماست که فورزا بهتره دلیل نمیشه که یه بازی دیگه رو بکوبید!

همونطور که قبلا گفتم،در گذشته Criterion بهترین آرکیدها رو میساخته.ولی خب با ورود فورتزا به عرصه آرکید،متاسفانه دیگه اینطور نیست.سعی کنید باهاش کنار بیاید:dدیگه هم ادامه نمیدم،چون ظاهرام پستام باعث میشه بعضیا جلز ولز کنن:d

این انتظار که میگی رو میشه یکم توضیح بدی که دقیقا چی هست!

کدوم انتظار؟
تا قبل از E3 2012 کسی نمیدونست که Most Wanted جدید در راهه که انتظار داشته باشه!!!

تا قبل از عرضه بازی هم اینهمه تریلر گیم پلی نشون دادن و چرا اون موقع حرفی از انتظارات نبود و فقط میگفتن که Customize و Tuning داشته باشه نه چیز دیگه!

یه پست پیدا کن که گفته باشه دوست دارم مثل 2005 وقتی پلیس دنبالت میکنه بتونی یه سری موانع رو خراب کنی روی پلیس ها یا راهشون رو ببندی!

یا هر چیز دیگه!

این انتظارات که میگین چیه؟

---------- نوشته در 10:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:00 PM ارسال شده بود ----------

باز فن های 360 اومدن!
میشه بگی چرا Horizon از MW بهتره؟

واضح توضیح بدید و فقط اینکه نظر شماست که فورزا بهتره دلیل نمیشه که یه بازی دیگه رو بکوبید!
گرافیک بهتر!
گیم پلی بهتر!
تعداد ماشین های بیشتر!
داشتن leaderboard و انواع rival match!
داشتن مولتی پلیر رایگان و بهتر!
داشتن گاراج و اسپورت کردپن ماشین و داشتن حداقل انتخاب رنگ ماشین!
داشتن دو تا کات اسکین نصفه و نیمه و داشتن حداقل یه داستان چرت و پرت!
داشتن رادیو عوض کردن موج رادیو و انتخاب کردن آهنگی که دلت میخواد موقع بازی پخش بشه!(مثل چیزی که در gta iv)داشتیم!
داشتن club car و به اشتراک گذاشتن ماشین ها بین هم دیگه!

کاری به این حرف ها ندارم. هر بازی که برای یه کنسول به صورت انحصاری بیاد و طرفدارای مابقی کنسول ها را دق بده هم خودش مزخرفه و هم شرکت سازندش و هم ناشر اون. خاک بر سر مایکروسافت که به خاطر یک مشت دلار حاضر میشه ویندوز را به X360 بفروشه! (پس درود بر NEED FOR SPEED) حتی اگه بازیش بد باشه. تازه این Most Wanted که خیلی هم خوبه

:-o:-o:-o

گرافیک بهتر!
گیم پلی بهتر!
تعداد ماشین های بیشتر!
داشتن leaderboard و انواع rival match!
داشتن مولتی پلیر رایگان و بهتر!
داشتن گاراج و اسپورت کردپن ماشین و داشتن حداقل انتخاب رنگ ماشین!
داشتن دو تا کات اسکین نصفه و نیمه و داشتن حداقل یه داستان چرت و پرت!
داشتن رادیو عوض کردن موج رادیو و انتخاب کردن آهنگی که دلت میخواد موقع بازی پخش بشه!(مثل چیزی که در gta iv)داشتیم!
داشتن club car و به اشتراک گذاشتن ماشین ها بین هم دیگه!

میگم فقط فن بازی بلدید!
هر 2 گرافیک بالایی دارند و اینقدر تفاوت زیاد نیست که بشه باهاش یه بازی رو کوبید و محیط بازی هم کاملا با هم فرق میکنه و با توجه به بیشتر بودن تعداد تکسچرها و....در MW این مقایسه کاملا اشتباهه!

گیم پلی کاملا با هم فرق میکنه و چه طوری به این نتیجه رسیدی که Horizon بهتره!(به اون میگن سلیقه و دلیل نیست)

تعداد ماشین هم دلیل برتری نیست که و اگه الان یه آپدیت بدن و 100 تا ماشین دیگه به بازی اضافه بشه پس از نظر شما MW بهتره!

من میگم توضیح بده میای میگی مولتی پلیر بهتر و گرافیک بهتر و این که توضیح نیست.....

بگو چرا مولتی پلیر Horizon بهتره!

بقیه موارد هم کاملا بی معنیه و رفتی هر چی فورزا داره رو لیست کردی و انتظار داری MW هم داشته باشه و بهش هم میگی مقایسه!

حالا اگه بخوام مثل خودت مقایسه کنم!
نداشتن نیترو
نداشتن پلیس
نداشتن هیجان
و.....

تو عمرت مولتی بازی نکردی بازی کن میفهمی کدوم بهتره تو اصلا میدونی rival match چیه!
اگه واقعا فورزا بازی کردی این رو جواب بده!
نداشتن پلیس دلیل برتری شد!!
are you kidding me!
گرافیک دو تا عکس کنار هم بگزار کاملا معلوم میشه کدوم بهتره انچه عیان هست چه حاجت به بیان هست!
اون نداشتن anti aliasing و دندونه دندونه بودم MW که اونقدر تابلو هست که هر کسی در نگاه اول متوجه میشه!
گیم پلی بهتر به نظر من یعنی فرق یک انسان حرفه ای یا هارد کور با یه فرد معمولی تو فورزا کاملا مشخص میشه ولی most wanted چی اصلا معلوم نمیشه کلا هر کی به هر کی و شدیدا شانسیه تو مثل یه جا دریفت میری بعضی مواقع تمیز در میاد بعضی مواقع نه!
تعداد ماشین اصلا برتری نباشه حداقل ماشین ها گوشه خیابون نیفتادن که آدم بره بردارتشون!
هیجان واقعا تو با بازی mw احساس هیجان میکنی یه چیز بگم تمام هیجانت تخلیه بشه تو بازی که فقط 20 درصد آخر هر مسیر لازمه گاز رو بچسبی تا اول بشی هیجانش کجا بود حداقل تو فورزا اگه عقب بیفتی افتادی ولی تو MW چی ماشین ها سرعت رو کم میکنند تا بهشون برسی!این شد مثلا هیجان!

Last edited by a moderator:
DMSH نقل قول

بچه ها توروخدا اینقدر بد به هم حمله نکنید توهین برای ما حداقل زشته مثلا ما گیمر ها فرهنگ دیده ایم همه نوع تفکر و {.....} دیدیم و عقدهای نیستیم ما باید الگو باشیم

{شاید حرفم خذ باشه}

ولی حداقل درسته ولی مهمتر از اون این دو بازی خیلی نکات + دارند و خداراشکر هممون میتونیم این دوتا رو باهم بخریم و تموم کنیم و میتونیم به صورت مکمل این دو رو کنار هم در نظر بگیریم

ولی

نظر شخصی من : -{{تاکید این ها نظر شخصی من هستند شاید FACT نباشند}}-

قبول کنید هردو بعضی از قشر هارو دنبال خودشون میکشن من خودم اصلا دوست ندارم مثل فورتزا یا جی تی 5 بازی رو بصورت نیمه شبیه ساز برم چون واقعا برام بورینگ میشه برای همین من

بیشتر تو فار بازی مثل نیید 4 اسپید هستم چون واقعا هرچی باشه آدم حوصلش سرنمیره خداوکیلی ولی من که هردو رو اوریج خریدم {قصد ریا} نیست فقط خواستم بگم عاشق ریسینگ

هستم بدجور ولی بجزء حی تی 5 و فورتزا ولی در مورد فورتزا هورایزن خواسته تعادل رو حفط کنه ولی همینش باعث مشکل شده بازی اپن ورلد هست ولی توخالی و محیطاش عالیه ولی بازم

بورینگ میشه سریع ولی نیید 4 اسپید حداقل هیجان داره ولی از لحاظ مولتیش خودتون رو گول نزنید موست وانتد عالیه ولی فورتزا هم عالیه ولی من به این دو نمرات پایین رو میدم

{{خلاصه وار دلایل رو ذکر کردم}}

موست وانتد = 8.75

فورتزا هورایزن = 8.5

Forza : H بازی بهتری هست ، اختلاف هم قابل توجه میباشد :d
نظر شخصیه ، بحث هم نمیکنم با کسی ، هر کس میگه MW بهتره بره حال کنه باهاش:d

بچه ها توروخدا اینقدر بد به هم حمله نکنید توهین برای ما حداقل زشته مثلا ما گیمر ها فرهنگ دیده ایم همه نوع تفکر و {.....} دیدیم و عقدهای نیستیم ما باید الگو باشیم {شاید حرفم خذ باشه}ولی حداقل درسته ولی مهمتر از اون این دو بازی خیلی نکات + دارند و خداراشکر هممون میتونیم این دوتا رو باهم بخریم و تموم کنیم و میتونیم به صورت مکمل این دو رو کنار هم در نظر بگیریم ولی نظر شخصی من : -{{تاکید این ها نظر شخصی من هستند شاید FACT نباشند}}-قبول کنید هردو بعضی از قشر هارو دنبال خودشون میکشن من خودم اصلا دوست ندارم مثل فورتزا یا جی تی 5 بازی رو بصورت نیمه شبیه ساز برم چون واقعا برام بورینگ میشه برای همین من بیشتر تو فار بازی مثل نیید 4 اسپید هستم چون واقعا هرچی باشه آدم حوصلش سرنمیره خداوکیلی ولی من که هردو رو اوریج خریدم {قصد ریا} نیست فقط خواستم بگم عاشق ریسینگ هستم بدجور ولی بجزء حی تی 5 و فورتزا ولی در مورد فورتزا هورایزن خواسته تعادل رو حفط کنه ولی همینش باعث مشکل شده بازی اپن ورلد هست ولی توخالی و محیطاش عالیه ولی بازم بورینگ میشه سریع ولی نیید 4 اسپید حداقل هیجان داره ولی از لحاظ مولتیش خودتون رو گول نزنید موست وانتد عالیه ولی فورتزا هم عالیه ولی من به این دو نمرات پایین رو میدم {{خلاصه وار دلایل رو ذکر کردم}}موست وانتد = 8.75فورتزا هورایزن = 8.5
منم میخوام همین رو بگم ولی تا فن بازی هست....!من تو همه پست هام گفتم که فورزا عالیه ولی دلیل نمیشه چون فورزا عالیه پس بقیه بازی ها مضخرفن!

حالا اگه بخوام مثل خودت مقایسه کنم!
نداشتن نیترو
نداشتن پلیس
نداشتن هیجان
و.....

الان دقیقا چرا میگی MW هیجانش از هورایزن بیشتره ؟!!!
بازی کردی هورایزن رو ؟ Street Race داخل اتوبان با 350 تا سرعت رو تست کردی تا متوجه بشی هیجان یعنی ؟ با همون سرعت لایی بازی رو تجربه کردی توی هورایزن ؟ درجه ی سختی رو روی Hard یا Insane گذاشتی تا ببینی چجوری میچسبن بهت یا خیلی وقتا ازت جلو میزنن جونت در میاد تا بهشون برسی ؟ :d
من MW رو بازی کردم هیجانش چیه مثلا ؟ اینکه یه مسیر گرد بهت میده 3 دور , دورش میچرخی به شکل بسیار مسخره ای همه رو میکوبی تو در و دیوار یا تحت هر شرایطی وقتی با یه ماشین شاخ به شاخ بشی میترکی ( حتی با 50 تا سرعت ) این هیجانه ؟ یا پلیس دنبالت میکنه همه رو گم میکنی یوهو میبینی یکی از آسمون افتاد جلوت خیلی هیجان زده میشه آدم ؟
این نسخه از NFS کوچکترین برتری نسب به هورایزن نداره . من نمیدوم چرا اینا نمیرن یه نسخه ی جدید از Burnout بسازن هِی اون بازی رو با نام NFS میدن بیرون ! البته HP واقعا خوب بود من خودم اون زمان ازش خیلی لذت بردم اما سوء استفاده از نام Most Wanted کار درستی نبود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or