Amir09
کاربر سایت
شاید بیشترین ریسینگی که تا حالا بازی کردم سری فورتزا بوده ربطی به انحصاری بودن یا نبودن نداره کلا ازش خیلی خوشم کلاس شبیه سازیش خیلی بالاست! هورایزن رو دو روزه که دارم بازی میکنم موست وانتد هم چهار روز هرچی با هم مقایسه میکنم نمیتونم دوتا مورد بینشون گیر بیارم و مقایسه کنم ولی خودم درکل موست وانتد رو به عنوان آرکید ریسینگ بیشتر میپسندم . شاید لذتی که ترکوندن لاستیک با برن آت توی موست وانتد باشه توی فورتزا نیست یا پیچ 90درجه رو با دستی رد کردن خلاصه موست وانتد خیلی آرکید تره اما هورایزن بدون تنظیمات هارد واقعآ مسخره است ! اما وقتی تنظیماتش رو شبیه ساز میکنی عالی میشه میشه نهایت آمال یک فورتزا فن یعنی سری موتور اسپرت برای پیست سری هورایزن برای خوش گذرونی با ماشین ها! کاری که تو پیست نمیشه انجام داد تو پیست هیچ اشتباهی رو از عمد انجام نمیدی.
در مورد سختی هم موست وانتد واقعآ سخته یعنی کسی که بگه سخت نیست یا بازی نکرده یا میخواد خود خفن نمایی کنه اما فورتزا هم سختیش خوبه بعضی جاها حیلی سخت میشه. درکل از هردو راضیم اما به موست وانتد رای دادم نمیدونم چرا!
Criterionهنوزم بهترین آرکید ساز این نسله الان تو جرات داری BO:Pو NFS:HPرو با هورایزن مقایسه کن. اصلآ به نظر خودت خنده دار نیست؟! NFS:HPـی که Criterionساخت یه شاهکار تو سری NFSبود و به عقیده من و خیلی های دیگه NFS:HPبهترین آرکید نسله!
الان این همه نتیجه رو از رو متای این دوتا گرفتی؟
در مورد سختی هم موست وانتد واقعآ سخته یعنی کسی که بگه سخت نیست یا بازی نکرده یا میخواد خود خفن نمایی کنه اما فورتزا هم سختیش خوبه بعضی جاها حیلی سخت میشه. درکل از هردو راضیم اما به موست وانتد رای دادم نمیدونم چرا!
خب متای هورایزن شد 86 و متای Mw2 هم شد 85.خب اون روزی که تو تاپیک بازی گفتم که criterion دیگه بهترین آرکید ساز نیست،یه عده آمپر چسبوندن.
Criterionهنوزم بهترین آرکید ساز این نسله الان تو جرات داری BO:Pو NFS:HPرو با هورایزن مقایسه کن. اصلآ به نظر خودت خنده دار نیست؟! NFS:HPـی که Criterionساخت یه شاهکار تو سری NFSبود و به عقیده من و خیلی های دیگه NFS:HPبهترین آرکید نسله!
الان این همه نتیجه رو از رو متای این دوتا گرفتی؟
آخرین ویرایش: