Need For Speed Most Wanted (2012) Vs. Forza Horizon

کدام بازی موفق ظاهر خواهد شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    251
فعلا که گند زده و میانگینش شده 86 ( بله میانگین 86 پایینه >:) )

اما هر 2 امتیازی که واسه mW اومده بالاتر از Forza هست :>
2 امتیاز اول فروتزا هم 9 و 9.5 بودن !
چه ربطی داره ؟
بعد دوستان گفتن که تو تصادفات تو MW خیلی عالی شبیه سازی شده ... ندیدم تو تریلر این قضیه رو عکسی هست از این شبیه ساز عالی تصادف؟
یعنی مثلا با 300 شاخ به شاخ بشی با ماشین رو به رویی نصف ماشین باید جمع بشه ... یعنی تا این حد ـه ؟

والله بنظر من فعلا برای هر جور بحثی زود هستش چون اصلا نسخه دمویی از NFS ارائه نشده ولی فورزا ریلیز شده
NFS میتونه امسال بترکونه ( این نظر شخصی منه ) ولی فورزا دیگه جای هیچ گونه بحثی نداره و همیشه یه بازی شبیه ساز خوب بوده
من اظهار نظر اصلی رو میزارم برای بعد ریلیز بازی NFS و تجربه اون توسط خودم :)
اینشالله که یه NEED FOR SPEED بسیار خوب را شاهد باشیم
چون من روی نسخه ویتا هم حساب کردم :)

با اینکه میدونم متای MW بالاتر از FH میشه به دلیل یه سری بی جنبه بازی های بعضی مجلات و سایت ها و ... سر فن بوی بودن و ...
ولی باز هم فورزا هوریزون واقعا خیلی جالب تر و دوست داشتنی تر نسبت به ماست وانتد خواهد بود.

با اینکه میدونم متای MW بالاتر از FH میشه به دلیل یه سری بی جنبه بازی های بعضی مجلات و سایت ها و ... سر فن بوی بودن و ...
ولی باز هم فورزا هوریزون واقعا خیلی جالب تر و دوست داشتنی تر نسبت به ماست وانتد خواهد بود.

مجلات فن بوی ؟ =)) حالا که امتیازای بالاتری گرفته بهونه جور شد دیگه ؟!
برو پسر جان Driver ـت رو بازی کن
2 امتیاز اول فروتزا هم 9 و 9.5 بودن !
چه ربطی داره ؟
بعد دوستان گفتن که تو تصادفات تو MW خیلی عالی شبیه سازی شده ... ندیدم تو تریلر این قضیه رو عکسی هست از این شبیه ساز عالی تصادف؟
یعنی مثلا با 300 شاخ به شاخ بشی با ماشین رو به رویی نصف ماشین باید جمع بشه ... یعنی تا این حد ـه ؟

مگه شبیه سازه که واست تصادف رو جوری دربیارن که نصف ماشین جمع شه ؟ =))

مشکل شماها همینه که فکر میکنید ارکید باید فیزیکش عالی باشه گرافیکش عالی باشه و ... اما حقیقت چیز دیگریست
توی ارکید فط باید هیجان باشه و تنوع ماشین

که توی MW این 2 اصل خیلی بهتر از فورزا روش پیاده شده
صدا گذاری عالیه
گرافیک بسیار خوبه
گیم پلی لنگه نداره

بنابراین میانگینش هم بالاتر میشه:>

صدا گذاری عالیه
گرافیک بسیار خوبه
گیم پلی لنگه نداره

داداش اینایی که شما گفتی فورزا تو همشون بهتر هست ...

فقط شاید موزیکاش بهتر باشه :d

فقط فورزا
mw رو بازی میکنم و ازش لذت هم میبرم اما هیچی رو نمیشه با فورزا مقایسه کرد .
کسایی که بازی کردن میفهمن چی میگم :x

---------- نوشته در 12:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:16 PM ارسال شده بود ----------

مگه شبیه سازه که واست تصادف رو جوری دربیارن که نصف ماشین جمع شه ؟ =))

مشکل شماها همینه که فکر میکنید ارکید باید فیزیکش عالی باشه گرافیکش عالی باشه و ... اما حقیقت چیز دیگریست

صدا گذاری عالیه
گرافیک بسیار خوبه
گیم پلی لنگه نداره

اتفاقا چون سازنده ی burnout میسازتش همچین توقعاتی رو باید داشت !
آره خوب . کلا اینجور بازیا عامه پسند تره ( همون نوب پسند خودمون :d )

صدا گذاری عالیه
گرافیک بسیار خوبه
گیم پلی لنگه نداره
جان ؟ وقتی هیچ کدوم رو بازی نکردی چه طور میگی این از اون بهتره یا بدتره ؟ تو ذهنت برای خودت یه چیزی میسازی همونم میگی ...
الان گرافیک هورایزن مشکلش کجاشه دقیقا؟ ... وسعت رو مقایسه کن با MW
صدا گذاری ؟ دقیقا چه برتری هست تو MW ؟ مثلا صدای لنت رو هم شبیه سازی کرد ـن تو MW ?
گیم پلی تو F:h شامل کلی مسابقه و اِوِنت میشه ... البته اگر ول گردی تو محیط رو فاکتور بگیریم که خودش کلی آدم رو سرگرم میکنه
تو MW که اسمش هم معلومه بازی دزد پلیس هست .... دزد پلیس هم میتونه حذاب باشه در نوع خودش ....
در کل باید MW هم دسته انحصاری های سونی در سال 2012 طبقه بندی بشه که مساوات رعایت بشه :))

بنظر من مقایسه یک بازی انحصاری با مولتی پلتفروم کار بسیار اشتباهیه چون نصفه آدمایی که X360 ندارن میان به NFS MW رای میدن چون فقط اونو بازی کردن
(نمونش خودم:دی)

و بعضیا هستن که از سری NFS بدشون میاد و هورایزن رو هم بازی نکردن ولی میان به Forza رای میدن

پس نمیشه به اینجور نظر سنجی ها اعتماد کرد چون نصفه آدما الکی رای میدن

چه میشه کرد که با تمام تفسیرات و دلایل دوستان، مطمئنا MW سرتر خواهد بود! دیگه این بحث رو ادامه ندیم و تا چند روز دیگه صبر کنیم و بعد بیایم اینجا و بحث کنیم.
mostwanted_017-1024x640.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or