Need For Speed Most Wanted (2012) Vs. Forza Horizon

کدام بازی موفق ظاهر خواهد شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    251
ما که کنسول نداریم ولی طبق تریلرایی که از Forza دیدم اندازه NFS با تریلرش حال نکردم ولی گرافیکش خیلی بیشتر بود

البته گیم پلی مهمه و از روی تریلر نمیشه فهمید ولی اینجا انگار همه نظرشون با Forza هست!!!

Forza Horizon مسلما بهتره. اولين Forza ـ‍ی كه خوشم اومده ازش، دليلشم سبك جديد گيم پلی و گرافيك فوق العادشه.
البته تو شبيه ساز هنوز نظرم رو GT ـه (نظر شخصی:دی)

به نظر من forza چند سالی هست که بهتر از سری nfs کار میکنه . مخصوصا پارسال که motorsport 4 بسیار بهتر از the run ظاهر شد. امیدوارم امسال هم horizon بهتر از most wanted ظاهر شود

سازنده nfs خیلی با تجربه و بزرگه و مدتهاست تو این سبک ریسینگ خیابانی هست ولی فورزا برای اولین باز میخواهد وارد این سبک خیابانی بشه حداقل گیم پلی nfs شناخته شده هست در ضمن گرافیکش همکه داره با موتور frostbite ساخته میشه پس چرا باید به فورزا ببازه؟یه حرفی میزنیدا

سازنده nfs خیلی با تجربه و بزرگه و مدتهاست تو این سبک ریسینگ خیابانی هست ولی فورزا برای اولین باز میخواهد وارد این سبک خیابانی بشه حداقل گیم پلی nfs شناخته شده هست در ضمن گرافیکش همکه داره با موتور frostbite ساخته میشه پس چرا باید به فورزا ببازه؟یه حرفی میزنیدا

با تجربه ؟ =))
بزرگ ؟ :))
موتور frostbite رو با موتور FM مقايسه مي كنيد ؟ :))=))

frostbite واقعا یه موتور قدرتمنتره.100% nfs موفقتر چون واسه هرسه پلتفرم هست

برعكس ، فورزا چون انحصاري تره نمرات بالاتري مي گيره ، فروش بالاتري هم مي كنه

---------- نوشته در 09:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:57 PM ارسال شده بود ----------

هههه بخند
نووبی دیگه نمیشه کاریش کرد
فورزا از لحاظ گرافیکی رو ایکس باکس خوبه ولی nfs رو هر یه پلتفورم عالی خواهد بود

اصلا شما هارد كور !!! شما حرفه اي !!! شما غول صنعت بازي !!!

چه ربطي داره كه چون مولتي پلتفرمه بهتر خواهد بود ؟!؟!

---------- نوشته در 09:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:57 PM ارسال شده بود ----------

=))
فروش بالاتر به خاطر انحصاری بودن؟؟؟؟؟=))
وای خدا من برم چندتا فروم خارجی این حرفتو بگم دور اروپایی ها بخندیم

---------- نوشته در 10:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:00 PM ارسال شده بود ----------

من گفتم به خاطر مولتی پلتفورم بودن خوبه؟؟؟؟ نه من گفتم؟؟؟ اشتباه فهمیدی
من دلایلی مثل تجربه سری nfs در سبک ریسینگ خیابانی و موتور قدرتمند و سرمایه گذاری ea و... رو دلایلی بر بهتر بودن nfs نسب فورزا میدونم
در ضمن من حرفه ای نیستم در عوض نووب هم نیستم!

خوب باز شد بحثی داردید اینجا انجام بدید نه برید تو تاپیک های دیگه حاشیه درست کنید لطفا اینجا چون مقایسه جای دیگه باعث بی نظمی میشه
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or