خب باید از چند نقطه ی زیرنویس هماهنگ کنی که بهم نریزه !
بعدشم با همون kmplayer زیرنویس رو جلو عقب کنی خیلی راحت تری...
نمیدونم والا هر کاری میکنم باز هم زیرنویس رنگش تیره هست و نمیشه خوندش !!چطور میشه اخه؟باید اون پایین close رو بزنی تا تنظیمات اعمال بشه...
درودمثل اینکه با KM player فقط زیرنویسهای با فرمت srt رو میشه تغییر داد یا شاید هم ورژن برنامه من قدیمی هستش؟ :biggrin1:
اخه هر کاری میکنم sub idx رو نمیتونم تغییر بدم اندازه فونت و...
تو اینجا هم بیشتر از اپیزود 15 پیدا نکردم
اگه جایی سیزن 4 رو دیدی ممنون میشم بهم بگی

سلام!
من تو پست قبلیم هم گفتم وقتی تب 1 و 3 رو فارسی میکنم و ok رو میزنم یه پیغام میاد انگار که دنبال یه سی دی میگرده.ومیگه بذارینش تو!
ممنون میشم راهنمایی کنید.
راستی خود شما زیرنویس فیلم watchmenرو به صورت همون فایل 1 یا 2 مگ دارید؟
یا حق
خو مشکل اینه که من با kmplayer بلد نیستم عقب جلو کنم:dبا jetaudio بلدم که خوشم نمیاد از ریختش:d
مرسی از لینک دانلود ... فقط اگه میشه لینک سایر این برنامه هایی رو هم که توی صفحه ی اول گذاشته شده (و هیچ کدومشون هم دانلود نمیشه )رو بذارید :توی صفحه اول که من فقط لینک برنامه Vobsub رو دیدم ... اگه چیزه دیگه ای هم لازم داری بگو تا بزارم
دانلود برنامه Vobsub
تشریح مراحل کار و اقدامات اولیه
در مرحله اول ما فایلهای DVD رو به هارد منتقل میکنیم تا بتونیم روی اونها تغییرات لازم رو اجرا کنیم. در مرحله 2 یک فایل زیرنویس رو از DVD میکشیم بیرون برای انجام ترجمه. در مرحله سوم عمل ترجمه رو انجام میدیم و فایل زیرنویس جدید رو آماده میکنیم. در مرحله بعدی که مرحله اصلی هست فیلم رو از نو بازسازی میکنیم (منظور اضافه کردن زیرنویس جدیدِ). در مرحله 5 منوی Subtitle رو ویرایش میکنیم. و در مرحله آخر DVD رو به وسیله برنامه Nero رایت میکنیم.
قبل از انجام هر کاری 6 پوشه به نامهای زیر درست کنید:![]()
و اینم بگم که برای اینکار به فضای خالی روی هارد دیسک نیاز دارید اون هم به مقدار خیلی زیاد؛ یعنی تقریبا بالای 15 GB.
- Demuxed DVD
- Final DVD
- Original DVD
- Edited Menu
- Writen DVD
- Temp
برنامه های مورد نیاز :![]()
DVD Decrypter (800 KB)
VobSub (700 KB)
SubtitleWorkshop (1 MB)
DVD-lab PRO (23 MB)
Ifo Update (280 KB)
Dvdremake Pro (2 MB)
Microsoft Paint
Muxman (500 KB)
Nero Burning Rom
Coralineسلام!
دوستان زیرنویس این چند تا فیلم اگه هست، ممنون میشم اینجا بزارید:
Coraline
Public Enemies
The Hurt Locker
Drag Me To Hell
Terminator Salvation
سلام!Coraline
Public Enemies : 2CD / 1CD
The Hurt Locker
Drag Me To Hell
Terminator Salvation
اگه هماهنگ نبود بگو تا شاید بتونم درستش کنم . همه زیرنویس ها مربوط به نسخه DVD Rip هست