Movies Subtitle | زير نويس فيلم

توی صفحه اول که من فقط لینک برنامه Vobsub رو دیدم ... اگه چیزه دیگه ای هم لازم داری بگو تا بزارم

دانلود برنامه Vobsub
مرسی از لینک دانلود ... فقط اگه میشه لینک سایر این برنامه هایی رو هم که توی صفحه ی اول گذاشته شده (و هیچ کدومشون هم دانلود نمیشه )رو بذارید :

تشریح مراحل کار و اقدامات اولیه​

در مرحله اول ما فایلهای DVD رو به هارد منتقل میکنیم تا بتونیم روی اونها تغییرات لازم رو اجرا کنیم. در مرحله 2 یک فایل زیرنویس رو از DVD میکشیم بیرون برای انجام ترجمه. در مرحله سوم عمل ترجمه رو انجام میدیم و فایل زیرنویس جدید رو آماده میکنیم. در مرحله بعدی که مرحله اصلی هست فیلم رو از نو بازسازی میکنیم (منظور اضافه کردن زیرنویس جدیدِ). در مرحله 5 منوی Subtitle رو ویرایش میکنیم. و در مرحله آخر DVD رو به وسیله برنامه Nero رایت میکنیم.

folder_video.png
قبل از انجام هر کاری 6 پوشه به نامهای زیر درست کنید:
  • Demuxed DVD
  • Final DVD
  • Original DVD
  • Edited Menu
  • Writen DVD
  • Temp
و اینم بگم که برای اینکار به فضای خالی روی هارد دیسک نیاز دارید اون هم به مقدار خیلی زیاد؛ یعنی تقریبا بالای 15 GB.

kpackage.png
برنامه های مورد نیاز :

DVD Decrypter (800 KB)
VobSub (700 KB)
SubtitleWorkshop (1 MB)
DVD-lab PRO (23 MB)
Ifo Update (280 KB)
Dvdremake Pro (2 MB)
Microsoft Paint
Muxman (500 KB)
Nero Burning Rom

آخرین ویرایش:
Coraline
Public Enemies : 2CD / 1CD
The Hurt Locker
Drag Me To Hell
Terminator Salvation

اگه هماهنگ نبود بگو تا شاید بتونم درستش کنم . همه زیرنویس ها مربوط به نسخه DVD Rip هست
سلام!
آقا ممنون. هماهنگ هم نبود خودم هماهنگش می کنم :دی فقط اون Drag Me To Hell گویا لینکش مشکل داره، یعنی لینک شده به فروم بازیسنتر :دی

سلام!
ببخشید من با عرض پوزش، گلاب به روتون روم به دیوار، زیرنویس فارسی 4 فصل (کامل) PrisSon Break رو میخواستم!
میشه لطف کنید؟؟؟؟؟؟؟!
ممنون میشم.

سلام!
آقا ممنون. هماهنگ هم نبود خودم هماهنگش می کنم :دی فقط اون Drag Me To Hell گویا لینکش مشکل داره، یعنی لینک شده به فروم بازیسنتر :دی

لینک تصحیح شد

سلام!
ببخشید من با عرض پوزش، گلاب به روتون روم به دیوار، زیرنویس فارسی 4 فصل (کامل) PrisSon Break رو میخواستم!
میشه لطف کنید؟؟؟؟؟؟؟!
ممنون میشم.

شما می تونی از اینجا پیدا کنی . توی همین سایت هم Prison Break رو سرچ کنی حتما پیدا میکنی(www.all4divx.com)
http://www.all4divx.com/subtitles/Prison+Break+Season+4/Farsi/1

این هم یک سری از زیرنویس ها ولی ممکنه هماهنگ نباشه;)
Season 4 = All
البته باید توش عضو بشی که خیلی طول نمیکشه
http://www.farsisubtitle.com/download/index.php?act=view&id=5056

من زیر نویس فیلم Perfume:The Story Of A Murderer رو گرفتم
ولی با فیلم هماهنگ نیست
میشه بگین چیکار کنم
نسخه فیلم هم aXXo هست
یکی یه کمکی بکنه

آخرین ویرایش:
سلام همگی:
من سریال supernatural رو گرفتم.وقتی میزارم تو pc خودم با کیفیت خیلی خوبی بالا میاد ولی زیر نویسش یه جورایی هست که نمیشه خوند.(مثل حروفای انگلیسی که بالا و پایینشون حرکتای اضافی هست)
ولی وقتی تو pc دوستم میزارم زیر نویس راحت اجرا میشه ولی تصویر لرزش داره.
با این برنامه ها هم هرچی زور زدم نشد اجرا بشه:power dvd و windows media player 11 به همراه codec که روش نصبه و windows media player classic 123 و jet audio و km player .

کسی میدونه مشکل از کجاست و باید چیکار کنم؟

سلام همگی:
من سریال supernatural رو گرفتم.وقتی میزارم تو pc خودم با کیفیت خیلی خوبی بالا میاد ولی زیر نویسش یه جورایی هست که نمیشه خوند.(مثل حروفای انگلیسی که بالا و پایینشون حرکتای اضافی هست)
ولی وقتی تو pc دوستم میزارم زیر نویس راحت اجرا میشه ولی تصویر لرزش داره.
با این برنامه ها هم هرچی زور زدم نشد اجرا بشه:power dvd و windows media player 11 به همراه codec که روش نصبه و windows media player classic 123 و jet audio و km player .

کسی میدونه مشکل از کجاست و باید چیکار کنم؟
در مورد لرزش تصویر اطلاعی ندارم ولی فکر میکنم با برنامه Power DVD مشکلتون باید حل بشه

راستی این فیلمی که شما دارید با چه پسوندی هست . DVD یا Divx ؟؟؟

توجه کنید و اگه مشکلتون حل نشده بگید شاید بتونم یک کاریش بکنم

در ویندز XP شما باید ابتدا مسیر زیر رو دنبال کنید:

Control Panel>Regioal And language

بعد به عکس زیر نگاه کنید بعد متوجه میشید.مطابق عکس تنظیمات کامیپوتر خودون رو تنظیم کنید

هم تب اول رو فارسی کنید و هم سومو عد Ok و بعدش هم کامیپوتر رو Restart کنید.
syvhb8ivx2if5n90udwl.jpg
iqqoltt2mnghl03g41ld.jpg

نه داداش با power Dvd هم نشد.
divx هست.
این کار رو هم که گفتی رفتم انجام دادم ولی موقع ی ok این پیغام رو هی میده:
some files on windows xp professinal cd-rom are needed.
insert windows xp professinal cd-rom into the drive selected below and then click ok.
میگه چیو بزارم؟:biggrin1:
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or