Movies Subtitle | زير نويس فيلم

آقا واسه هماهنگ کردم زیر نویس های SRT یه راهی هست کسی میدونه باید چیکار کرد !
من تایتانیک رو برای کسی دانلود کردم 7 8 تا زیر نویس هم گرفتم هیچ کودوم هماهنگ نیست !

بستگی داره چطور ناهماهنگی باشه! اگه فقط عقب یا جلو باشه باید با دکمه های ] و [ توی KM Player زیرنویس رو عقب جلو کنی تا درست بشه. اگه با عقب جلو هماهنگ شد و دوباره بهم ریخت باید Framـشو درست کنی. برای این کار باید از Subtitle Workshop استفاده کنی.

کسی میتونه زیرنویس فارسی سریال 24 فصل هفت از قسمت 12تا24 برام بزاره هماهنگ با DVDrip خودم هر چی گشتم پیدا نکردم-البته تو farsisubtitle بود ولی نا هماهنگ:smile:

سلام دوستان.
دوستان ممنون میشم برای من زیر نویس های 6 قسمت saw رو بذارید.
ممنون.

دوستان سعی کنید یکم خودکفا باشید

زیرنویس فیلم اره تا قسمت 5 رو میتونی تو این سایت دانلود کنی
اما چون زیرنویس saw 6 سخت گیر میاد
زیرنویس sub/idxهماهنگ شده با نسخه r5 فیلم رو که خودم هماهنگ کردم میزارم
دانلود زیرنویس اره 6
اگه از اینجا نتونستید دانلود کنید تو سایت www.farsisubtitle قسمت زیرنویس درخواستی گذاشتم

دوستان سعی کنید یکم خودکفا باشید

زیرنویس فیلم اره تا قسمت 5 رو میتونی تو این سایت دانلود کنی
اما چون زیرنویس saw 6 سخت گیر میاد
زیرنویس sub/idxهماهنگ شده با نسخه r5 فیلم رو که خودم هماهنگ کردم میزارم
دانلود زیرنویس اره 6
اگه از اینجا نتونستید دانلود کنید تو سایت www.farsisubtitle قسمت زیرنویس درخواستی گذاشتم
اگه خود کفا باشیم پس چرا این تاپیک رو ساختن؟؟؟؟!!!!خوب مشخصه برای اینکه درخواست زیرنویس بدیم و هر کسی میتونه بذاره.
مثلا تو تاپیک دانلود بازی های 360 یکی میاد میگه من فلان بازی رو میخوام و ما بحش بگیم برو خودت پیدا کن!!!!تو این تاپیک فقط بازی هایی که دوست داریم رو میذاریم!!!!!
اینایی که تو این سایتها هست فرمتشون srt هست و موقعی که لودش میکنی به یه زبون عجق وجق نوشته!!!!!:confused:
ولی 6 که خودت گذاشتی و با فرمت sub هست عالیه.ایول داری:love:
خواهش میکنم ماله اون 5 تا رو هم یه جوری جور کن!!!!!از صبح تا حالا به هر دری زدم همین چیزایی بود که تو لینکهایی که دادی بود!!!!!!

دوتا زیرنویسSRT هم از این فیلم موجود هست...

Code:
[URL]http://hadi2005.persiangig.com/Other/Saw%20VI-SRT.zip[/URL]
داخل پست دومم گفتم که srt نباشه خیلی بهتره.sub خوبه.
بعد این که لینک یکی اش بود که!!!

بازم بسیار ممنون.
من هنوز منتظر زیرنویس 6 قسمت اره هستم.!!

داخل پست دومم گفتم که srt نباشه خیلی بهتره.sub خوبه.
بعد این که لینک یکی اش بود که!!!

بازم بسیار ممنون.
من هنوز منتظر زیرنویس 6 قسمت اره هستم.!!

معمولا همه دنبال فرمت SRT هستند تا SUB چون خیلی راحت میشه اندازه فونت رو تغییر داد... توی فایل zip دوتا فایل srt هست.

اگه خود کفا باشیم پس چرا این تاپیک رو ساختن؟؟؟؟!!!!خوب مشخصه برای اینکه درخواست زیرنویس بدیم و هر کسی میتونه بذاره.
مثلا تو تاپیک دانلود بازی های 360 یکی میاد میگه من فلان بازی رو میخوام و ما بحش بگیم برو خودت پیدا کن!!!!تو این تاپیک فقط بازی هایی که دوست داریم رو میذاریم!!!!!
اینایی که تو این سایتها هست فرمتشون srt هست و موقعی که لودش میکنی به یه زبون عجق وجق نوشته!!!!!:confused:
ولی 6 که خودت گذاشتی و با فرمت sub هست عالیه.ایول داری:love:
خواهش میکنم ماله اون 5 تا رو هم یه جوری جور کن!!!!!از صبح تا حالا به هر دری زدم همین چیزایی بود که تو لینکهایی که دادی بود!!!!!!

بله دوست عزیز اما نه هر درخواستی بلکه درخواستهای کمیاب مطرح میشه نه این فروم در تمام فرومها همینطوره
من زیرنویس هر 5 قسمت اره رو واست میزارم
واسه پیدا کردن و اپلود کردن و پست دادن سر جمع 5 دقیقه وقت صرف کردم کاری که خودتم میتونستی انجام بدی
خدمت شما

بعد از اینکه صفحه باز شد به انتهای صفحه برو و روی گزینه Save file to your PC: click here
کیلیک کن
موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or