Emin3mzizou
کاربر سایت
دوستان سلام !
زیر نویسهای فارسی فرمت Srt به صورت عجق وجق برا من نشون داده میشه .
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
دوستان سلام !
اولا با KM Player نگاه کن. دوما مشکل از زبان ویندوزت میتونه باشه.
اولا با KM Player نگاه میکنم . دوما زبون فارسی ویندوزم نصبه و مشکلی نداره . سوما این مشکلو با زیرنویس های فرمت idx sub ندارم ..... .
در هر صورت ممنون از پاسخت ..... .
سلاممن چند تا فیلم مثل saw 6 - jennifer body - Paranormal Activityرو دانلود کردم . ضمیمه زیرنویس رو هم دانلود کردم و گذاشتم توی پوشه هاشون ولی با هر پلیری بازشون میکنم زیرنویسشون نشون داده نمیشه . جریان چیه ؟ در ضمن فرمت فیلمها هم mkv هستش . زیرنویسها هم srt و یا idx هستن .
اسم فایل حاوی فیلم و فایل های زیر نویس باید یکسان باشه.من چند تا فیلم مثل saw 6 - jennifer body - Paranormal Activityرو دانلود کردم . ضمیمه زیرنویس رو هم دانلود کردم و گذاشتم توی پوشه هاشون ولی با هر پلیری بازشون میکنم زیرنویسشون نشون داده نمیشه . جریان چیه ؟ در ضمن فرمت فیلمها هم mkv هستش . زیرنویسها هم srt و یا idx هستن .
سلام
مهدی جان با چی نگاه میکنی؟ km player دانلود کن خیلی شاخه ! در ضمن یادت باشه فایل زیرنویس و فیلم باید دقیقا همنام باشن تا نشون داده بشه...
سلام امین جون . با ویندوز مدیا پلیر کلاسیک نگاه میکنم فکر کنم همونیه که تو گفتی اگر هم فکر میکنی مشکل از پلیره لینک km رو بده دان کنم . اسمشونو هم یکی کردم ولی بازم نشون نمیده !!!