Movies Subtitle | زير نويس فيلم

اولا با KM Player نگاه کن. دوما مشکل از زبان ویندوزت میتونه باشه.

اولا با KM Player نگاه میکنم . دوما زبون فارسی ویندوزم نصبه و مشکلی نداره . سوما این مشکلو با زیرنویس های فرمت idx sub ندارم ..... .

در هر صورت ممنون از پاسخت ..... .

من اول با برنامه subtitle creator باز ميکنم و encoding رو به arabic تغيير ميدم و به فرمت vob save ميکنم:biggrin1:
thanks to amin for solution:biggrin1:
تو این عکس مشخصه
image-FA9A_4B335615.jpg
فقط يادت باشه موقع save کردن با فرمت vob save کن نه srt

آخرین ویرایش:
اولا با KM Player نگاه میکنم . دوما زبون فارسی ویندوزم نصبه و مشکلی نداره . سوما این مشکلو با زیرنویس های فرمت idx sub ندارم ..... .

در هر صورت ممنون از پاسخت ..... .

این پست رو بخون مشکلت حل میشه عزیز :
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=854669&postcount=1091

زیرنویس های sub.idx به خاطر اینکه به سختی قابل تغییر هستن درست به شکل اصل نشون داده میشن
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=854669&postcount=1091
کای هم که دوستمون گفتن فکر نمیکنم مورد نیاز باشه

من چند تا فیلم مثل saw 6 - jennifer body - Paranormal Activityرو دانلود کردم . ضمیمه زیرنویس رو هم دانلود کردم و گذاشتم توی پوشه هاشون ولی با هر پلیری بازشون میکنم زیرنویسشون نشون داده نمیشه . جریان چیه ؟ در ضمن فرمت فیلمها هم mkv هستش . زیرنویسها هم srt و یا idx هستن .

من چند تا فیلم مثل saw 6 - jennifer body - Paranormal Activityرو دانلود کردم . ضمیمه زیرنویس رو هم دانلود کردم و گذاشتم توی پوشه هاشون ولی با هر پلیری بازشون میکنم زیرنویسشون نشون داده نمیشه . جریان چیه ؟ در ضمن فرمت فیلمها هم mkv هستش . زیرنویسها هم srt و یا idx هستن .
سلام
مهدی جان با چی نگاه میکنی؟ km player دانلود کن خیلی شاخه ! در ضمن یادت باشه فایل زیرنویس و فیلم باید دقیقا همنام باشن تا نشون داده بشه...

اسم فایل حاوی فیلم و فایل های زیر نویس باید یکسان باشه.

سلام
مهدی جان با چی نگاه میکنی؟ km player دانلود کن خیلی شاخه ! در ضمن یادت باشه فایل زیرنویس و فیلم باید دقیقا همنام باشن تا نشون داده بشه...

سلام امین جون . با ویندوز مدیا پلیر کلاسیک نگاه میکنم فکر کنم همونیه که تو گفتی اگر هم فکر میکنی مشکل از پلیره لینک km رو بده دان کنم . اسمشونو هم یکی کردم ولی بازم نشون نمیده !!!

آخرین ویرایش:
با سلام
آقايون يه چيزي ميخوام كه همه جا رو گشتم و نيست و بدبختم كرده بدجور!! :biggrin1:
زيرنويس فيلم ارباب حلقه ها كه اگه بود هر 3 قسمتش!!
فعلا هم 1 ش رو دان كردم ميدونم نسخش چيه تا اون 2تا قسمت و بكنم ببينم چي هستش!
اين يكيم نسخه Extended Edition و BRrip هستش!
ممنون ميشم هماهنگش رو برام بزارين!
لازم به ذكر كه همه زيرنويس هاي سايت هاي فارسي ساب و Subscene رو دانلود كردم و نخورده!! :biggrin1:
ممنون

سلام امین جون . با ویندوز مدیا پلیر کلاسیک نگاه میکنم فکر کنم همونیه که تو گفتی اگر هم فکر میکنی مشکل از پلیره لینک km رو بده دان کنم . اسمشونو هم یکی کردم ولی بازم نشون نمیده !!!

سلام
نه اون نیست روله ! بیا دانلودش کن لذتش رو ببر...
Download : KMPlayer 2.9.4.1436 Final

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or