Movies Subtitle | زير نويس فيلم

من سریال LOST رو دارم سیزن4 اپیزود 6 به بعد زیر نویس با فیلم هماهنگ نیست چه طور میتونم درستش کنم ممنون میشه یه توضیح کاملی بدین;)

من سریال LOST رو دارم سیزن4 اپیزود 6 به بعد زیر نویس با فیلم هماهنگ نیست چه طور میتونم درستش کنم ممنون میشه یه توضیح کاملی بدین;)
یه چک کن ببین سیزن های 7و8 و... هم هماهنگ نیست؟! اخه ماله منم 6 هماهنگ نبود ولی بعدش درست بود!

درود امین جان
این زیرنویس فیلم Body Of Lies رو داری ؟
پس لطف کن لینک دانلودش رو بذار;)

توی سه تا سایت چک کردم، تا الان حتی یک زیر نویس از این فیلم در هیچ زبانی آپلود نشده

سلام
كسيه زيرنويس انگليسي از No End in Sight سراغ داره؟ تك ديسك باشه، تشكر

من چند سایت رو گشتم نتونتسم EN پیدا کنم
حتی چندتا زیر نویس استخراجی رو هم دانلود کردم درنهایت باز هم به زبان های دیگه ای
بودش اللخصوص اسپانیا.

تورنت های موجود هم چک کردم توی چندتا، اونها هم به همین صورت بدون، خبری از زیر نویس EN نبود

آخرین ویرایش:
من وقتی فایل زیر نویس دانلود می کنم و برنامه vobsub رو نصب می کنم بعد با media player نگاه می کنم فیلم رو بر عکس نشون می ده ؟ ولی زیر نویس درست است

من وقتی فایل زیر نویس دانلود می کنم و برنامه vobsub رو نصب می کنم بعد با media player نگاه می کنم فیلم رو بر عکس نشون می ده ؟ ولی زیر نویس درست است
یعنی چی فیلم برعکس نشون داده میشه؟:دی!!
با برنامه های دیگه تست کن...!

Ok

وقتی فیلم رو با برنامه media player داری پخش میکنی و برنامه Vobsub هم بالا هستش
در قسمت Icon Tray، روش راست کلیک کن ( همون فلش سبز رنگ ) و گزینه Flipped Picture
رو تغییر بده و بزار روی Original Picture درست میشه.

من مشکل جدی با این زیر نویس ها دارم . وقتی برنامه vobsub رو نصب می کنم یه جای نصب یه مسیر می خواد که نمی دونم چه مسیری بدم . بعد وقتی فیلم رو با مدیا پلیر نگاه می کنم زیر نویس رو درست نشون می ده ولی خود فیلم رو سرته نشون می ده . برنامه دیگه که باهاش فیلم های دایویکس رو نگاه می کنم GOM player است که تو اون هم اصلا زیر نویس رو نمیاره . چند ماه بود که درست کار می کرد نمی دونم چی شده که این جوری شده ؟ سیستمم ویروسی نیست چون جدیدترین آپدیت مکافی رو دارم .

KMPlayer رو نصب کن ادیتور بسیار خفنی واسه زیرنویس داره همچنین قابلیت load subtitle رو داره(srt و sub/idx) کللا خیلی قویه...!

سلام زیرنویس فارسی {اگه میشه انگلیسیش رو هم بزارید} برای فیلم Get Smart هماهنگ با نسخه:
Get.Smart[2008]DvDrip-aXXo
رو میخواستم
ممنون

زیرنویس srt فارسیش اصلا نیست!

Attachments

در حال حاضر به علت نا معلومی سیستمم انگلیسی نمینویسه
"اس آر تی" نبود مشکلی نیست "ساب/آی دی اکس" بده ولی بگو چجوری هماهنگ کنم!
--------------------------------
زیرنویس فارسی فیلم The Night Flier 1997 DivX ENG
رو هم میخوام ، اگه نبود ، انگلیسی ، نمیدونم چرا این فیلم فقط زیرنویس عربی و آلمانیش پیدا میشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or