به نظر من بهترین دنباله بعد از ۴ بود تو سری.عاقا scream vi خییییلی بد بود
حتی به عنوان فیلم پاپ کورنی و دورهمی هم واقعا خسته کننده، مسخره، با شخصیت های به شدت ضایع یا cringey بود
با فست فوروارد و .... بزور فیلم رو تا اخر دیدیم![]()
سری فیلم های Scream خودشون یه جور satire ژانر اسلشر محسوب میشن Scary Movie هم پارودی سری فیلم های scream هست برای همین شبیهندیشب که دیدم تازه فهمیدم چی به چیه ولی خیلی شبیه به مجموعه فیلم های Scary Movie بود تا Scream
اگه 1 ش خوشن نیاد باقی کلا تو دیوارهمن دیشب نشستم نسخه اول دیدم. عجب سمی بود لعنتی! آخرش کمدی محض شد. یادمه وقتی برای اولین بار دیدمش تا صحنه کشته شدن کیسی بود که زیرنویس قدیمیها زردا و سانسور و... اصلا ترجمه ش یه چیز مسخره ای بود اون زمان! دیشب که دیدم تازه فهمیدم چی به چیه ولی خیلی شبیه به مجموعه فیلم های Scary Movie بود تا Scream! حالا جامپ میزنم به نسخه آخر ببینم چیه
همیشه، همیشه این توصیه رو میکنم که استار وارز (و کلا هر فرنچایزی) رو طبق تاریخ انتشار ببینین نه طبق خط زمانی فیلمها. اگه نظر من رو بخوای، بخوای به ترتیبی که خودت گذاشتی فیلما رو ببینی به احتمال خیلی زیاد ازشون زده میشی چون Episode 1 و Episode 2 واقعا فیلمهای خوبی نیستن، Solo هم فراموششدنیترین اثر تاریخ استار وارزه.دوستان ترتیب دیدن فیلمای استار وارز طبق زیر درست هست؟
- Episode I: The Phantom Menace (1999)
- Episode II: Attack of the Clones (2002)
- Episode III: Revenge of the Sith (2005)
- Solo (2018)
- Rogue One (2016)
- Episode IV: A New Hope (1977)
- Episode V: The Empire Strikes Back (1980)
- Episode VI: The Return of the Jedi (1983)