Movie Center

جیل جان تو اینجا 41 سالته؟
چقدر خوب موندی :* :D

از این به بعد من خبرهای Resident Evil: Death Island رو اینجا نمیفرستم، والا همه نگاه بد به بانو دارن؛ یعنی چه! :(( :D

==============================
کراش العالمین، گل بانو بهشتی جیل ولنتاین بخاطر ویرویس ملعون و نفرین شده T (تو رزیدنت اویل 3) هست که دیرتر پیر میشن!:x:D

من این فیلم Ghosted رو با آگاهی و آمادگی کامل که قراره یه فیلم بد با بازیگرای خوشگل ببینم پلی کردم, ولی بازم به شدت به شعورم توهین شد! یعنی بدترین زوج سینمایی ممکن. بهم ثابت شد حتی اکشن-کمدی‌ آبدوغ خیاری ساختن هم هنر میخواد! این فیلم حتی نزدیک به نمونه‌های زباله‌ی این ژانرم نمیشه. کریس ایوانز که فاجعه‌س. بانو هم که هر روز ماشالا خوشگلتر میشن ولی هر فیلمی که ازش میبینم، بیشتر از قبل به چشمم میاد که ذره‌ای استعداد بازیگری تو این آدم وجود نداره.

بچه ها کسی سایت خوبی میشناسه که فیلم ها و سریال ها رو بدون سانسور بزاره لطفا خصوصی کنه برام .
بعد مدت ها خواستم چهارتا فیلم و سریال ببینیم ماشالا همه سایت ها سانسور میکنن اخیراً ! :D

فیلتره، یچی باشه رایگان و اینکه دردسر فیلترشکن رو نداشته باشم. (نیاز به ارشیو کامل ندارم، فقط فیلم و سریال هایی که جدید میاد رو بزاره اوکیه)
از خود سایت PSA هم میشه تک تک دانلود کرد ولی عذاب آوره انقدر که تبلیغ و پاپ آپ ها رو باید رد کنی.
آوا مووی
9movie

من این فیلم Ghosted رو با آگاهی و آمادگی کامل که قراره یه فیلم بد با بازیگرای خوشگل ببینم پلی کردم, ولی بازم به شدت به شعورم توهین شد! یعنی بدترین زوج سینمایی ممکن. بهم ثابت شد حتی اکشن-کمدی‌ آبدوغ خیاری ساختن هم هنر میخواد! این فیلم حتی نزدیک به نمونه‌های زباله‌ی این ژانرم نمیشه. کریس ایوانز که فاجعه‌س. بانو هم که هر روز ماشالا خوشگلتر میشن ولی هر فیلمی که ازش میبینم، بیشتر از قبل به چشمم میاد که ذره‌ای استعداد بازیگری تو این آدم وجود نداره.

کلا کریس ایوانز که فاجعه است و کاری بهش نداریم، :D ولی بزرگترین ایراد این فیلم میدونی چیه! مثلا خواستن یه سکانس طنز بسازن، ولی در عوض اون سکانس بشدت کرینج و سمی بود؛ که به طرز عجیبی سکانس های اینطوری هم زیاد داشت!

احساس میکنم تنها دلیلی که این همه ستاره تو این فیلم افتضاح بازی کردن این بود که «پول» نیاز داشتن!:D مخصوصا آدرین برودی گوگولی که حدس میزنم حتی فیلمنامه هم نخونده!:D

ولی خدایش از همون اول هم انتظار از این فیلم نداشتم و حتی یه تریلر هم ازش ندیدم، فقط خواستم وقت بگذره!:D ولی نمیدونستم به شعور آدم توهین میشه!:|

یه مشکل عجیب دارم
من از سال 87 تا سال 98 از تورنتفیلم میگرفتم
از 98 از یه سایت داخلی
حالا رفتم نسخه گلد ادیشن اسکارفیس با حجم 70 گیگ گرفتم
از اون سمت نسخه 12 گیگ top gun آخری هم از سایت ایرانی
نسخه 12 گیگ از نظر کیفیت تصویر خیلی فرق داره
چرا اینقد فرق اره؟
12 گیگ نسخه tigol بود احتمالا بیت ریت 11
اسکارفیس 265 remux با بیت ریت فکر کنم بالای 50-60 فکر کنم انکودر PEBBLES104 باشه
الان هم pearl harber 2001 تورنت گرفتم 37 گیگ به نظرم جالب نبود
احتمالا برم 27 گیگ انکودر don بگیرم
الان سوالم اینه چرا اینقدر فرق
اسکارفیسه بیت ریتش بالاتره حجمش بیشتره remux
چرا باید نقطه نقطه رو تصویر باشه

• Like
Reactions: TheGodfather
ولی بزرگترین ایراد این فیلم میدونی چیه! مثلا خواستن یه سکانس طنز بسازن، ولی در عوض اون سکانس بشدت کرینج و سمی بود؛ که به طرز عجیبی سکانس های اینطوری هم زیاد داشت!
دقیقا! قشنگ هربار صورتم مچاله میشد با طنزاش. اگه انقدر زور نمیزدن موقعیتا و دیالوگای مثلا طنز بچپونن تو فیلم، با بقیه اش میشد کنار اومد. چون حداقل شروع فیلم تا آخرای دیت اول "اووووکی" بود. هنوز تا اونجا توهینی بهم نشده بود :D
احساس میکنم تنها دلیلی که این همه ستاره تو این فیلم افتضاح بازی کردن این بود که «پول» نیاز داشتن!:D مخصوصا آدرین برودی گوگولی که حدس میزنم حتی فیلمنامه هم نخونده!:D
بقیه فک نکنم پولی گرفته باشن، فک کنم مرامی اومدن، نه؟ ولی عمو آدرین از اون کارای نیکولاس کیجی کرد قشنگ با حضورش تو این فیلم. ولش کن اصن خیل داریم میپردازیم بهشون، ارزش نداره واقعا :D

یه مشکل عجیب دارم
من از سال 87 تا سال 98 از تورنتفیلم میگرفتم
از 98 از یه سایت داخلی
حالا رفتم نسخه گلد ادیشن اسکارفیس با حجم 70 گیگ گرفتم
از اون سمت نسخه 12 گیگ top gun آخری هم از سایت ایرانی
نسخه 12 گیگ از نظر کیفیت تصویر خیلی فرق داره
چرا اینقد فرق اره؟
12 گیگ نسخه tigol بود احتمالا بیت ریت 11
اسکارفیس 265 remux با بیت ریت فکر کنم بالای 50-60 فکر کنم انکودر PEBBLES104 باشه
الان هم pearl harber 2001 تورنت گرفتم 37 گیگ به نظرم جالب نبود
احتمالا برم 27 گیگ انکودر don بگیرم
الان سوالم اینه چرا اینقدر فرق
اسکارفیسه بیت ریتش بالاتره حجمش بیشتره remux
چرا باید نقطه نقطه رو تصویر باشه
این نقطه نقطه ها شاید همون film grain باشه. اگه اون باشه که اتفاقا هر چه کیفیت انکودی که می گیرید بالاتر باشه بیشتر خودش رو نشون میده. تو کیفیت های پایین تر به خاطر اینکه یه حالت بلور شده می گیره، این افکت یا دیده نمیشه کلا یا اینکه خیلی کمتر خودش رو نشون میده.

این نقطه نقطه ها شاید همون film grain باشه. اگه اون باشه که اتفاقا هر چه کیفیت انکودی که می گیرید بالاتر باشه بیشتر خودش رو نشون میده. تو کیفیت های پایین تر به خاطر اینکه یه حالت بلور شده می گیره، این افکت یا دیده نمیشه کلا یا اینکه خیلی کمتر خودش رو نشون میده.
آخه مسئله فقط اون نیست
کیفیت تصویر جزئیات و بافت صورت و..... خیلی فرق میکنه
مثلا همین تاپ گانو آدم میبینه انگار تو محیطه
حالا نمیدونم چون فیلم قدیمی مثلا 4k شده یا ریمستر شده اینطوریه
درکل در عجبم که دلیلش چیه
بد خورد تو ذوقم

آخه مسئله فقط اون نیست
کیفیت تصویر جزئیات و بافت صورت و..... خیلی فرق میکنه
مثلا همین تاپ گانو آدم میبینه انگار تو محیطه
حالا نمیدونم چون فیلم قدیمی مثلا 4k شده یا ریمستر شده اینطوریه
درکل در عجبم که دلیلش چیه
بد خورد تو ذوقم
فیلمای قدیمی (تقریبا تمام فیلمای قبل از 2000) روی نگاتیو 35mm و 16mm ... فیلمبرداری می شدن، اون نویزها همونطور که گفتن اسمش Grain هست که توی فیلمای 35mm بسته به لنز دوربین و عمر نگاتیو ها، نور محیط فیلم برداری و ... هست و طبیعیه
می تونن اینارو به صورت دیجیتالی حذف کنن ولی خب ممکنه جزئیات فیلم هم از بین بره و یه حالت بد و غیر طبیعی پیدا می کنه، مثلا این یه نمونه که گرین طبیعی فیلم حذف شده :
Predator • US Blu-ray vs. US Ultimate Hunter Edition Blu-ray
(این یه فریمه و موقع پخش خیلی افتضاح میشه)
اما تاپ گان موریک رو کلا با دوربین های دیجیتال (رزولوشن 6K)، بدون نگاتیو فیلمبرداری کردن که صاف و بدون گرینه

فیلمای قدیمی (تقریبا تمام فیلمای قبل از 2000) روی نگاتیو 35mm و 16mm ... فیلمبرداری می شدن، اون نویزها همونطور که گفتن اسمش Grain هست که توی فیلمای 35mm بسته به لنز دوربین و عمر نگاتیو ها، نور محیط فیلم برداری و ... هست و طبیعیه
می تونن اینارو به صورت دیجیتالی حذف کنن ولی خب ممکنه جزئیات فیلم هم از بین بره و یه حالت بد و غیر طبیعی پیدا می کنه، مثلا این یه نمونه که گرین طبیعی فیلم حذف شده :
Predator • US Blu-ray vs. US Ultimate Hunter Edition Blu-ray
(این یه فریمه و موقع پخش خیلی افتضاح میشه)
اما تاپ گان موریک رو کلا با دوربین های دیجیتال (رزولوشن 6K)، بدون نگاتیو فیلمبرداری کردن که صاف و بدون گرینه
با این سرعت پیشرفت تکنولوژی ادم میمونه دیگه 30 سال دیگه قراره چی بشه شاید شما همین حرفو دهه 90 میلادی میزدی هیچکس کلا درکی از گفته شما پیدا نمیکردن حالا من فکر میکنم اگه کسی از 30 سال آینده میتونست به زمان ما بیاد و اتفاقات رو توضیح بده حرفاش رو احتمالا حرف یه دیوانه پنداشت کنیم...

حالا که بحث انکود شد؛ مدتیه از ارباب حلقه ها یه سورس جدید اومده بیرون که از طرف سازنده های اصلی هم هست. حالا اومدن تو این نسخه از نظر خودشون رنگ رو اصلاح کردن و اون فیلتر سبز و مرده ای که روی نسخه اصلی و قدیمی بود رو کلا حذف کردن و گند زدن بهش. منم مدتی پیش، نسخه 4k از انکودر tigole رو دانلود کردم به امید اینکه از سورس قدیمی باشه که دیدم نه و همون اصلاح رنگ شده و سورس جدید هستش. کسی نسخه 4k با همون فیلتر قدیمی و سورس اصلی می شناسه حالا در حد همین tigole باشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or