Movie Center

واقعا سینمای هالیوود با این سیرک برابری برادری هیچی برای ارائه نداره دیگه. ایضا سریالها
ولی شکر زئوس سینما و تلویزیون آلمان بدون توجه/توجه حداقلی به این اباطیل داره به رشدش ادامه میده

این هرمیانی سیاهپوست دیگه آخرین میخ به تابوتشون بود، امیدوارم این دیسهایی که میگیرن تو مجازی تبدیل شه به تحریم و کاسه کوزه شون جمع شه

• Like
Reactions: jj191
حالا که بحث انکود شد؛ مدتیه از ارباب حلقه ها یه سورس جدید اومده بیرون که از طرف سازنده های اصلی هم هست. حالا اومدن تو این نسخه از نظر خودشون رنگ رو اصلاح کردن و اون فیلتر سبز و مرده ای که روی نسخه اصلی و قدیمی بود رو کلا حذف کردن و گند زدن بهش. منم مدتی پیش، نسخه 4k از انکودر tigole رو دانلود کردم به امید اینکه از سورس قدیمی باشه که دیدم نه و همون اصلاح رنگ شده و سورس جدید هستش. کسی نسخه 4k با همون فیلتر قدیمی و سورس اصلی می شناسه حالا در حد همین tigole باشه؟
توی نسخه های 4K ارباب حلقه ها، به خصوص قسمت اول، این تغییر رنگ نسبت به نسخه بلوری قدیمی وجود داره، به گفته خود جکسون، شماره اول ارباب حلقه ها با یه متد قدیمی به صورت غیر دیجیتال، کالر گرید شده بوده و این رنگی که توی نسخه 4K، اصلاح شده در واقع چیزی بوده که مدنظر کارگردان بوده و با اون 2 تا فیلم دیگه هم هماهنگه
مثلا شما اینو ببین:
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring • UK Extended Edition Blu-ray vs. UK Extended Edition Ultra HD Blu-ray
توی نسخه قدیمی رنگ برف به جای سفید به سبزی میزنه!
اگه حتما میخوای با اون فیلتر رنگ قدیمی ببینی ناچاری همون نسخه 1080 رو دانلود کنی! (حداقل من سراغ ندارم همچین نسخه ای رو)

واقعا سینمای هالیوود با این سیرک برابری برادری هیچی برای ارائه نداره دیگه. ایضا سریالها
ولی شکر زئوس سینما و تلویزیون آلمان بدون توجه/توجه حداقلی به این اباطیل داره به رشدش ادامه میده

این هرمیانی سیاهپوست دیگه آخرین میخ به تابوتشون بود، امیدوارم این دیسهایی که میگیرن تو مجازی تبدیل شه به تحریم و کاسه کوزه شون جمع شه
بعد از دیدن فیلم از نظر من شاهکار "متروپلیس" و اینکه چطور همچین فیلمی در 1927 ساخته شده که حتی امروزه تاثیرگذاری خودش رو حفظ کرده و الهام بخش و مبدا به حرکت درآوردن بعضی از بخش های مختلف فرهنگ حتی امروز و فردای ما هست بسیار افسوس خوردم که تاریخ این کشور طوری پیش نرفت که شاهد ساخت شاهکارهای بی نظیر در سینما باشیم. به نظر من اگر این کشور بتونه در سینما به آنچه که لایقش هست برسه قطعا شاهد فیلم های بی نظیر خواهیم بود.

بعد از دیدن فیلم از نظر من شاهکار "متروپلیس" و اینکه چطور همچین فیلمی در 1927 ساخته شده که حتی امروزه تاثیرگذاری خودش رو حفظ کرده و الهام بخش و مبدا به حرکت درآوردن بعضی از بخش های مختلف فرهنگ حتی امروز و فردای ما هست بسیار افسوس خوردم که تاریخ این کشور طوری پیش نرفت که شاهد ساخت شاهکارهای بی نظیر در سینما باشیم. به نظر من اگر این کشور بتونه در سینما به آنچه که لایقش هست برسه قطعا شاهد فیلم های بی نظیر خواهیم بود.
فیلم در جبهه غرب خبری نیست که ریمیک یکی از آثار سینمای آلمان در همون دوره جمهوری وایمار هست هم حتما ببینین محصول ۲۰۲۲

عاقا scream vi خییییلی بد بود :|
حتی به عنوان فیلم پاپ کورنی و دورهمی هم واقعا خسته کننده، مسخره، با شخصیت های به شدت ضایع یا cringey بود:-??
با فست فوروارد و .... بزور فیلم رو تا اخر دیدیم :-"
به نظر من بهترین دنباله بعد از ۴ بود تو سری.
کست خوب، تویست های جالب و البته وحشی ترین Ghost Face تو سری. :-"

سکانس مترو و سوپر مارکت هم حرف نداشتن.

• Like
Reactions: Jill-Valentine
من دیشب نشستم نسخه اول دیدم. عجب سمی بود لعنتی! آخرش کمدی محض شد. یادمه وقتی برای اولین بار دیدمش تا صحنه کشته شدن کیسی بود که زیرنویس قدیمیها زردا و سانسور و... اصلا ترجمه ش یه چیز مسخره ای بود اون زمان! دیشب که دیدم تازه فهمیدم چی به چیه ولی خیلی شبیه به مجموعه فیلم های Scary Movie بود تا Scream! حالا جامپ میزنم به نسخه آخر ببینم چیه

• Like
Reactions: Destro
دیشب که دیدم تازه فهمیدم چی به چیه ولی خیلی شبیه به مجموعه فیلم های Scary Movie بود تا Scream
سری فیلم های Scream خودشون یه جور satire ژانر اسلشر محسوب میشن Scary Movie هم پارودی سری فیلم های scream هست برای همین شبیهن

من دیشب نشستم نسخه اول دیدم. عجب سمی بود لعنتی! آخرش کمدی محض شد. یادمه وقتی برای اولین بار دیدمش تا صحنه کشته شدن کیسی بود که زیرنویس قدیمیها زردا و سانسور و... اصلا ترجمه ش یه چیز مسخره ای بود اون زمان! دیشب که دیدم تازه فهمیدم چی به چیه ولی خیلی شبیه به مجموعه فیلم های Scary Movie بود تا Scream! حالا جامپ میزنم به نسخه آخر ببینم چیه
اگه 1 ش خوشن نیاد باقی کلا تو دیواره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or