Movie Center

جالب اینه که تریلر E3 2008 بازی Dead Space رو همین جیمز وان کارگردانی کرده بود! :D
با صدای بلند گوش نکنین، چون امکان سکته وجود داره! :-"

حاج آریا البته سوء تفاهم نشه، من جیمز وان رو قبول دارم و کارگردان خوبی برا پروژه انتخاب کردند، ولی جیمز وان در برابر مداح اهل بیت، حاج آقا جان کارپنتر کبیر یه شوخی بامزه است! :D

حاج آریا البته سوء تفاهم نشه، من جیمز وان رو قبول دارم و کارگردان خوبی برا پروژه انتخاب کردند، ولی جیمز وان در برابر مداح اهل بیت، حاج آقا جان کارپنتر کبیر یه شوخی بامزه است! :D
اون که اصلاً در موردش شکی وجود نداره! :D همون The Thing به تنهایی کافیه برای نشون دادن میزان خَفَنیَت کارپنتر، در کنار چیزهای دیگه مثل Halloween.
ولی مشکل اینجاست که حاجی دیگه خیلی وقته فیلم نمی‌سازه و نمی‌دونم دیگه حس و حال کارگردانی داره یا نه. :D حس می‌کنم اگه بخواد برگرده، با یه سریال این کار رو می‌کنه که اون فضا رو هم امتحان کرده باشه.

آخرین ویرایش:
ولی مشکل اینجاست که حاجی دیگه خیلی وقته فیلم نمی‌سازه و نمی‌دونم دیگه حس و حال کارگردانی داره یا نه.

خود سید طی مصاحبه های چند سال گذشته اش، چندین بار اشاره کرده که دوست داره فیلم Dead Space رو کارگردانی کنه! :D :((

داشت یادم میرفت، حدودا دی و بهمن ماه بود که استاد کارپنتر با ورایتی صحبت کرده بود و گفته بود که «در هیچ پروژه‌ای مشارکت نداشته و فکر میکنه که آنها در حال حاضر با کارگردان دیگری مشغول هستند»!

خیلی از خبرگزاری‌ها گفتن که ظاهرا منظورش فیلمه Dead Space هست؛ همین دیروز هم شایعه اومد که جیمز وان میخواد Dead Space رو کارگردانی کنه!

دومین تریلر از عنوان گودرتمند، خفن، پشم افکن و موتی امسال (Movie of the Year) :D، یعنی Fast X ساعاتی پیش منتشر شد. این فیلم اینقدر خفن هست که یکی از سکانس های فیلمو بدون حضور کارگردان فیلمبرداری کردند! (جدی):D

View attachment 290529
چی شد که اصلا این فرانچایز به همچین زباله ای تبدیل شد شماره های اولیه اش خیلی باحال تر و منطقی تر بودند و از این حیرت انگیزتر اینه که هنوز ملت پا میشن میرن سینما بلیت دلاری میدن و میبیننش:-??

چی شد که اصلا این فرانچایز به همچین زباله ای تبدیل شد شماره های اولیه اش خیلی باحال تر و منطقی تر بودند و از این حیرت انگیزتر اینه که هنوز ملت پا میشن میرن سینما بلیت دلاری میدن و میبیننش:-??
چون دیدن اینا تو سینما حال میده. قرار نیست همش داستان خفن باشه فان هم باشه خیلی حال میده مثلا با دوستات یا زیدت بری سرگرم شی

• Like
Reactions: MK_COD
من که انتظار داشتم توی این شماره سریع و خشن دیگه برن فضای بین ستاره ای، دومینیک اون دوجشو بندازه لبه یه سیاهچاله برامون با سرعت نور دریفت بزنه کیف کنیم، خیلی کم کاری کردن
یه پارودی ازین سری زدن به اسم Superfast! مال سال 2015 ـه، اگه ندیدید ببینید ازین فیلمای جدیدش خیلی بهتره!

کلا فیلم های پایرتی هیچ جوره نمیشه قبل از دانلود بفهمی کیفیتشون چیه
من Way of the water یه نسخه 8 گیگی گرفتم که زده بود مثلا UHD ولی دیدم کیفیتش در حد همون 1080 فشرده هست ینی اگه درست فشرده سازیش میکردن میشد 2-3 گیگ

• Like
Reactions: Cait Sith
بچه ها کسی سایت خوبی میشناسه که فیلم ها و سریال ها رو بدون سانسور بزاره لطفا خصوصی کنه برام .
بعد مدت ها خواستم چهارتا فیلم و سریال ببینیم ماشالا همه سایت ها سانسور میکنن اخیراً ! :D

پولی اگه میخوای 30نما
خوبیش اینه که چند کاربره میشه گرفت هزینش نصف شه
فیلتره، یچی باشه رایگان و اینکه دردسر فیلترشکن رو نداشته باشم. (نیاز به ارشیو کامل ندارم، فقط فیلم و سریال هایی که جدید میاد رو بزاره اوکیه)
از خود سایت PSA هم میشه تک تک دانلود کرد ولی عذاب آوره انقدر که تبلیغ و پاپ آپ ها رو باید رد کنی.

آخرین ویرایش:
بچه ها کسی سایت خوبی میشناسه که فیلم ها و سریال ها رو بدون سانسور بزاره لطفا خصوصی کنه برام .
بعد مدت ها خواستم چهارتا فیلم و سریال ببینیم ماشالا همه سایت ها سانسور میکنن اخیراً ! :D
پولی اگه میخوای 30نما
خوبیش اینه که چند کاربره میشه گرفت هزینش نصف شه

فیلتره، یچی باشه رایگان و اینکه دردسر فیلترشکن رو نداشته باشم. (نیاز به ارشیو کامل ندارم، فقط فیلم و سریال هایی که جدید میاد رو بزاره اوکیه)
از خود سایت PSA هم میشه تک تک دانلود کرد ولی عذاب آوره انقدر که تبلیغ و پاپ آپ ها رو باید رد کنی.
برای فیلم و سریال های به روز به نظرم تورنت از همه بهتر باشه. من قبلا از سایت kickass لینک ها رو برمیداشتم و با Utorrent دانلود میکردم که جفتشون خیلی تبلیغ داشتن. ولی الآن از سایت snowfl لینک پیدا میکنم و با Tixati دانلود. بدون تبلیغ

برای کار های جدید این سه تا خوبه:
رسانه اینترنتی امپایر بست تی وی
https://filmban.click
https://aiofilm.top

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or