m.a.t
Loyal Member
یه موردی که اگر من اشتباه نفهمیده باشم، اینه که توی این سه فیلمی که اسم بردی، دومی مورد خاصیهسه تا فیلم جدید جنگ ستارگان در راهه:
یکی به کارگردانی جیمز منگولد که گذشته از اینکه کارگردان خوبیه، با Logan تونست یکی از بهترین فیلمهای کمیکی رو بسازه و حالا باید دید توی دنیای جنگ ستارگان چه میکنه. در مورد داستان فیلم به Dawn of the Jedi اشاره کردن که حالا نمیدونم واقعاً منظور روزهای اول ظهور جدایها هست یا نه، ولی اگه اون طوری باشه خیلی جالب میشه و داستانش برمیگرده به هزاران سال قبل از فیلمها و چیزی هست که خیلی پتانسیل داره و کلاً تر و تازه هست.
یکی دیگه توسط دیو فلونی ساخته میشه که بچه خوبیه و توی این سالها هم خیلی با جنگ ستارگان سر و کار داشته. از جمله نقش اساسی که توی تولید The Mandalorian داشت و بعضی قسمتهاش رو هم کارگردانی کرد. این یکی توی دوران New Republic میگذره که میشه همین دوران سریالهای اخیر جنگ ستارگان.
فیلم سوم هم توسط شرمین عبید چنائی کارگردانی میشه که برام ناآشنا بود و زدم دیدم از کارگردانهای سریال Ms. Marvel بوده! گذشته از اینکه خود کارگردانش در حد دو تای دیگه برام جذاب نیست، داستان این فیلم هم در اون حد برای من جذابیت نداره. در مورد ماجراهای Rey با بازی دیزلی ریدلی هست که بعد از تریلوژی آخر، قصد داره محفل جدایها رو سر و سامون بده و یه تشکیلات جدیدی برای جدایها راه بندازه. از این شخصیت بدم نمیاد، ولی انقدر فیلم آخر افتضاح و زباله بود که اصلاً از داستانهای اون دوره زمانی متنفر شدم.
قراره توی آسوکا یه شخصیت خاص معرفی بشه و تمام سریالهای جنگ ستارگان توی این فیلم به فینال برسن. یعنی همه سریالهایی که ساختن با این فیلم همگرا میشن.
که خب با توجه به شخصیتهایی که معرفی کردن میتونه برای خودش فیلم اونجرز طوری بشه که توی دنیای جنگ ستارگان میتونه چیز جدیدی باشه.