Movie Center

View attachment 289641

یه چیزی که متوجه شدم این دختر قرمزه (مری - ماری) توی نسخه اول وقتی شزم میگفت بازیگرش یکی دیگه بود
ولی توی این نسخه بازیگرش خودشه :D نمیدونم چرا اینطوری شد
نسخه اول این خانومه بود
Michelle Borth - IMDb
منم الان تازه متوجه شدم و یادمه وقتی اون بازیگر قبلی رو میدیدم یاد هنرنمایی جذاب ایشون تو سریال tell me you love me میفتادم :D
یه مطلبی خوندم این بود که ماری تو نسخه دوم بالغ شده و دلیلی نداشت که وقتی میگفت شزم تبدیل به یکی دیگه بشه چون دیگه بچه نبود.
باز همین مطلب تبدیل به یه مورد دیگه میشه اونم اینه که باقی شخصیت ها هم بزرگ میشن و اگه فیلم سومی درکار باشه پس یاید با زاخاری خداحافظی کنیم:D

• Like
Reactions: hitman68
منم الان تازه متوجه شدم و یادمه وقتی اون بازیگر قبلی رو میدیدم یاد هنرنمایی جذاب ایشون تو سریال tell me you love me میفتادم :D
یه مطلبی خوندم این بود که ماری تو نسخه دوم بالغ شده و دلیلی نداشت که وقتی میگفت شزم تبدیل به یکی دیگه بشه چون دیگه بچه نبود.
باز همین مطلب تبدیل به یه مورد دیگه میشه اونم اینه که باقی شخصیت ها هم بزرگ میشن و اگه فیلم سومی درکار باشه پس یاید با زاخاری خداحافظی کنیم:D
بله منم یاد هنرماییش افتادم :D

• Smile
Reactions: mahdi-xbox
دومین تریلر از عنوان گودرتمند، خفن، پشم افکن و موتی امسال (Movie of the Year) :D، یعنی Fast X ساعاتی پیش منتشر شد. این فیلم اینقدر خفن هست که یکی از سکانس های فیلمو بدون حضور کارگردان فیلمبرداری کردند! (جدی):D

View attachment 290529
چرا بدون کارگردان فیلم برداری کردن؟

چرا بدون کارگردان فیلم برداری کردن؟

جزییاتش دقیق یادم نیست حامد، ولی میشل رودریگز حدودا ۲۰ روز پیش طی مصاحبه ای گفت که یکی از سکانس های خین و خین ریزی و فایتی که چارلیز ترون داشته رو بدون کارگردانی ضبط و فیلمبرداری کردند! :D

تو تریلر بالا هم هستش اتفاقا!:D

شایعه شده که جیمز وان قراره فیلم Dead Space رو کارگردانی کنه!

جان کارپنتر کبیر هزار بار و تو هزار مصاحبه گفته خیلی دوست داره لایو اکشن Dead Space رو بسازه!
جالب اینه که تریلر E3 2008 بازی Dead Space رو همین جیمز وان کارگردانی کرده بود! :دی
با صدای بلند گوش نکنین، چون امکان سکته وجود داره! :-"

جالب اینه که تریلر E3 2008 بازی Dead Space رو همین جیمز وان کارگردانی کرده بود! :D
با صدای بلند گوش نکنین، چون امکان سکته وجود داره! :-"

حاج آریا البته سوء تفاهم نشه، من جیمز وان رو قبول دارم و کارگردان خوبی برا پروژه انتخاب کردند، ولی جیمز وان در برابر مداح اهل بیت، حاج آقا جان کارپنتر کبیر یه شوخی بامزه است! :D

حاج آریا البته سوء تفاهم نشه، من جیمز وان رو قبول دارم و کارگردان خوبی برا پروژه انتخاب کردند، ولی جیمز وان در برابر مداح اهل بیت، حاج آقا جان کارپنتر کبیر یه شوخی بامزه است! :D
اون که اصلاً در موردش شکی وجود نداره! :D همون The Thing به تنهایی کافیه برای نشون دادن میزان خَفَنیَت کارپنتر، در کنار چیزهای دیگه مثل Halloween.
ولی مشکل اینجاست که حاجی دیگه خیلی وقته فیلم نمی‌سازه و نمی‌دونم دیگه حس و حال کارگردانی داره یا نه. :D حس می‌کنم اگه بخواد برگرده، با یه سریال این کار رو می‌کنه که اون فضا رو هم امتحان کرده باشه.

آخرین ویرایش:
ولی مشکل اینجاست که حاجی دیگه خیلی وقته فیلم نمی‌سازه و نمی‌دونم دیگه حس و حال کارگردانی داره یا نه.

خود سید طی مصاحبه های چند سال گذشته اش، چندین بار اشاره کرده که دوست داره فیلم Dead Space رو کارگردانی کنه! :D :((

داشت یادم میرفت، حدودا دی و بهمن ماه بود که استاد کارپنتر با ورایتی صحبت کرده بود و گفته بود که «در هیچ پروژه‌ای مشارکت نداشته و فکر میکنه که آنها در حال حاضر با کارگردان دیگری مشغول هستند»!

خیلی از خبرگزاری‌ها گفتن که ظاهرا منظورش فیلمه Dead Space هست؛ همین دیروز هم شایعه اومد که جیمز وان میخواد Dead Space رو کارگردانی کنه!

دومین تریلر از عنوان گودرتمند، خفن، پشم افکن و موتی امسال (Movie of the Year) :D، یعنی Fast X ساعاتی پیش منتشر شد. این فیلم اینقدر خفن هست که یکی از سکانس های فیلمو بدون حضور کارگردان فیلمبرداری کردند! (جدی):D

View attachment 290529
چی شد که اصلا این فرانچایز به همچین زباله ای تبدیل شد شماره های اولیه اش خیلی باحال تر و منطقی تر بودند و از این حیرت انگیزتر اینه که هنوز ملت پا میشن میرن سینما بلیت دلاری میدن و میبیننش:-??

چی شد که اصلا این فرانچایز به همچین زباله ای تبدیل شد شماره های اولیه اش خیلی باحال تر و منطقی تر بودند و از این حیرت انگیزتر اینه که هنوز ملت پا میشن میرن سینما بلیت دلاری میدن و میبیننش:-??
چون دیدن اینا تو سینما حال میده. قرار نیست همش داستان خفن باشه فان هم باشه خیلی حال میده مثلا با دوستات یا زیدت بری سرگرم شی

• Like
Reactions: MK_COD

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or