آخرین ویرایش:
همیشه از نگاه شما خوشم میاومده،در جهان هستی انسان به نقطه ای رسیده است،که می تواند بی پرده حرفهایش را بزند،حرفایی که زمانی وقاحت محسوب میشد،شما می توانی هر حرفی بزنی،البته باید بدانی کی و کجا،تابوها شکسته می شوند و اسرار فاش می شوند،زمان حرفهای شاعرانه در سینما به اتمام رسیده است،از ۲۰۱۰ به بعد سینما و تلویزیون سعی کرده اند بهترین مشوق برای انسان های رنج دیده و آسیب دیده باشند،بهترین فیلم ها را برای آنها فراهم کرده اند،چون به نظر می رسد وضعیت زندگی شان فاجعه است،ولی این مهم نیست،اینجا با سیستمی روبروئیم که هدفش سرگرمی و گریزی به ورای واقعیت است.
-مارول ها از دل این طرز فکر بیرون آمده اند،البته صبحت من سینمای مارول نیست،آنها حداقل در بهترین بخش خود که همان سرگرمی است خوب پیش رفته اند،صحبت من آن نگاه مثبت بی نقصشان به اتفاقات است به اینکه همه چیز درست خواهد شد،به همین خاطر این است که هیچکس منطقی ترین کاراکتر ماجرا که همان تانوس است را درک نمی کند،وقتی از تعادل صبحت می کند،همه جنبه ی تراژدیک آن را در نظر می گیرند،و ماهیت واقعی حرفایش درک نمی کنند،کسی که راستش را می گوید و آنچه اتفاق افتاده است را دیده است،اینجاست که هر حرف غیر منتظره ای جنون آمیز جلوه می کند،بخاطر همین است در شخصیت پردازی تانوس ظرافت چندانی به کار نرفته است،و او را در حد یه بد من خبث طینت که سعی دارد، سیاره خود از فرو پاشی نجات دهد معرفی کرده اند.
به این خاطر است که کسی فیلم نهنگ را درک نمی کند چون شخصیت داستان نجات پیدا نمی کند،حتی با اینکه خودش نمی خواهد اما بیننده اسرار دارد نجات پیدا کند،چون هر چیزی در نهایت باید به خوبی و خوشی تمام شود.بعید است که در دنیای واقعی همه چیز طبق رویه ی خاصی پیش برود.
الله اکبر! بنظرم هرکاری هم کنند از پایان این بهتر در نمیاد.Lionsgate به صورت رسمی John Wick 5 رو تایید کرد.
و من تمام آنچه گفته اید،بلادرنگ به خودتان بر می گردانم.همیشه از نگاه شما خوشم میاومده،
حیفم اومد صرفاً با یک لایک این حرفم رو بیان کنم...
داداش یه سوال میخوام بپرسم که مطمئنم سوال همه بچه های فروم هستو من تمام آنچه گفته اید،بلادرنگ به خودتان بر می گردانم.
این را می دانم ممکن است بعد ها چنین نظری نداشته باشید،می خواهم بگویم با آن نیز کنار خواهم آمد.
تریلر فیلم یکم برای شماها هم Meh... بود؟ یا فقط من اینطوری بودم؟!
خب اسم فیلم رو هم بگو مشتی!تو یه فیلمی بری لارسن نقش خواهر شخصیت اصلی فیلم رو داشت و تا انتهای فیلم هیچ دیالوگی نداشت، شاید باورتون نشه ولی تو همین مدت یه شخصیت گوگولی و دوست داشتنی بود تا اینکه آخر فیلم شروع میکنه به صحبت و دوباره میشه همون بری لارسن یوبس.
خیلی عجیب بود برام
یه بری لارسن خوب، بری لارسن ساکته.
گفتم شاید اسپویل بشهتریلر فیلم یکم برای شماها هم Meh... بود؟ یا فقط من اینطوری بودم؟!
خب اسم فیلم رو هم بگو مشتی!
تریلر فیلم یکم برای شماها هم Meh... بود؟ یا فقط من اینطوری بودم؟!
حتما باید ببینی. بجز ربط داستانی شدید، اونقدر سه قسمت اول خوبه که به خودت فحش میدی چرا تا الان ندیده بودی. از یک ببین و بیا جلو. بعدم ازم تشکر کن.من تا حالا جان ویک ندیدم اگر بخوام این قسمت اخر رو ببینم باید نسخه های قبلی رو دیده باشم ؟