Movie Center

این 30 نما چرا اینقدر خرید اشتراک و قیمتش گرون و عجیب شده؟ سایت جایگزین چی پیشنهاد میدید؟
من از این وب سایت استفاده نمی کنم اما بدیهیه که اینا سرور هاشون خارجه و با این وضع ارز هزینه هاشون چندین برابر شده.
هم ارز گرون شده هم توی دیتاسنتر های خارج به خاطر هزینه برق، هزینه اجاره سرور ها افزایش پیدا کرده.

اهم...

1681259435065.png

نقد های فیلم جدید عاقای Ari Aster از امروز منتشر شدن:

1681259480700.png 1681259494460.png

میانگین نمرات فعلا از عنوان های قبلی ایشون (مخصوصا hereditary) پایین تر هست و یه نیم نگاهی که به خلاصه چند تا از نقد ها انداختم، بعضی از منتقد ها خیییلی با فیلم حال کرده بودن :-" و یه سری هم فیلم رو ضعیف، قابل پیش بینی و ... توصیف کردن.
یه موردی هم که هم توی همه ی نقد ها بهش اشاره شده به شدت عجیب بودن فیلمه که همینم باعث شده یه عده از فیلم خوششون بیاد ولی از اونور به مذاق همه خوش نیاد.
خلاصه اینکه به نظر میاد از اون فیلم هایی هست که خیلی 50/50 هستش، یعنی یا با فیلم خیلی حال میکنید یا اینکه میگید این چه مزخرفی بود و ... :-"
+

یه بنده خدایی فیلم رو با synecdoche. new york چارلی کافمن مقایسه کرده بود (از نظر عجیب بودن و اینکه بعد از دیدنش نیاز به فکر کردن و ... هست)، اگه واقعا اینطور باشه که واقعا عالیه و در کل مستقیم میره تو لیست فیلم های cult classic چند سال اخیر :-"

View attachment 289641

یه چیزی که متوجه شدم این دختر قرمزه (مری - ماری) توی نسخه اول وقتی شزم میگفت بازیگرش یکی دیگه بود
ولی توی این نسخه بازیگرش خودشه :D نمیدونم چرا اینطوری شد
نسخه اول این خانومه بود
Michelle Borth - IMDb
منم الان تازه متوجه شدم و یادمه وقتی اون بازیگر قبلی رو میدیدم یاد هنرنمایی جذاب ایشون تو سریال tell me you love me میفتادم :D
یه مطلبی خوندم این بود که ماری تو نسخه دوم بالغ شده و دلیلی نداشت که وقتی میگفت شزم تبدیل به یکی دیگه بشه چون دیگه بچه نبود.
باز همین مطلب تبدیل به یه مورد دیگه میشه اونم اینه که باقی شخصیت ها هم بزرگ میشن و اگه فیلم سومی درکار باشه پس یاید با زاخاری خداحافظی کنیم:D

• Like
Reactions: hitman68
منم الان تازه متوجه شدم و یادمه وقتی اون بازیگر قبلی رو میدیدم یاد هنرنمایی جذاب ایشون تو سریال tell me you love me میفتادم :D
یه مطلبی خوندم این بود که ماری تو نسخه دوم بالغ شده و دلیلی نداشت که وقتی میگفت شزم تبدیل به یکی دیگه بشه چون دیگه بچه نبود.
باز همین مطلب تبدیل به یه مورد دیگه میشه اونم اینه که باقی شخصیت ها هم بزرگ میشن و اگه فیلم سومی درکار باشه پس یاید با زاخاری خداحافظی کنیم:D
بله منم یاد هنرماییش افتادم :D

• Smile
Reactions: mahdi-xbox
دومین تریلر از عنوان گودرتمند، خفن، پشم افکن و موتی امسال (Movie of the Year) :D، یعنی Fast X ساعاتی پیش منتشر شد. این فیلم اینقدر خفن هست که یکی از سکانس های فیلمو بدون حضور کارگردان فیلمبرداری کردند! (جدی):D

View attachment 290529
چرا بدون کارگردان فیلم برداری کردن؟

چرا بدون کارگردان فیلم برداری کردن؟

جزییاتش دقیق یادم نیست حامد، ولی میشل رودریگز حدودا ۲۰ روز پیش طی مصاحبه ای گفت که یکی از سکانس های خین و خین ریزی و فایتی که چارلیز ترون داشته رو بدون کارگردانی ضبط و فیلمبرداری کردند! :D

تو تریلر بالا هم هستش اتفاقا!:D

شایعه شده که جیمز وان قراره فیلم Dead Space رو کارگردانی کنه!

جان کارپنتر کبیر هزار بار و تو هزار مصاحبه گفته خیلی دوست داره لایو اکشن Dead Space رو بسازه!
جالب اینه که تریلر E3 2008 بازی Dead Space رو همین جیمز وان کارگردانی کرده بود! :دی
با صدای بلند گوش نکنین، چون امکان سکته وجود داره! :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or