جدیدا رو ندیدم ولی about time رو ببیندوستان یه فیلم درام که حس خوب بده معرفی میکنید الان ببینم؟خیلی وقته درام ندیدم.جدید باشه مطمعنا ندیدم.
ممنون.من قدیم از دوران نوجوونی تا جوونی خیلی فیلم میدیدم.امشب بعد سال ها اومدم ببینم این چند سال اخیر فیلم خوب چی اومده که رسما نا امید شدم.باورم نمیشه صنعت فیلم انقدر شخمی شده.به عنوان یه دهه شصتی اعلام میکنم چیزی که میبینم یه صنعت به فنا رفته اس.جدیدا رو ندیدم ولی about time رو ببین
اگر CODA و Green Book و Wonder ندیدی ببین درامهای حال خوب کنی هستن.ممنون.من قدیم از دوران نوجوونی تا جوونی خیلی فیلم میدیدم.امشب بعد سال ها اومدم ببینم این چند سال اخیر فیلم خوب چی اومده که رسما نا امید شدم.باورم نمیشه صنعت فیلم انقدر شخمی شده.به عنوان یه دهه شصتی اعلام میکنم چیزی که میبینم یه صنعت به فنا رفته اس.
ببین این نظر شاید درست باشه شایدم اشتباه باشه، چون ما وقتی میخوایم یه فیلم قدیمی انتخاب کنیم برا دیدن خب بین هزاران فیلم که تو چند دهه اومده یه چیزی گلچین میکنیم. ولی وقتی فیلم جدید میبینی معمولا گلچین کردنی وجود نداره همینطوری یه چیزی که تازه اومده میبینی، خب قدیما ام تو یک سال کلی فیلم تجاری آشغال میومده فقط چندتاش خوب بوده و موندگار میشده. ولی خب اگه بگیم الان تو یه دوره درخشان سینما نیستیم ولی دهه شصت و هفتاد میلادی بودن، این حرف اشتباه نیست.ممنون.من قدیم از دوران نوجوونی تا جوونی خیلی فیلم میدیدم.امشب بعد سال ها اومدم ببینم این چند سال اخیر فیلم خوب چی اومده که رسما نا امید شدم.باورم نمیشه صنعت فیلم انقدر شخمی شده.به عنوان یه دهه شصتی اعلام میکنم چیزی که میبینم یه صنعت به فنا رفته اس.
Herدوستان یه فیلم درام که حس خوب بده معرفی میکنید الان ببینم؟خیلی وقته درام ندیدم.جدید باشه مطمعنا ندیدم.
"مردی به نام اتو" هم خوب بود هم حال خوب کن بود هم جدیددوستان یه فیلم درام که حس خوب بده معرفی میکنید الان ببینم؟خیلی وقته درام ندیدم.جدید باشه مطمعنا ندیدم.
عجب چیزی بود تریلر Dune: Part 2.من به شدت با فیلم قبلی حال کردم و این یکی هم به نظر میرسه فیلم جالبی از آب دربیاد. کلاً ماجراهای پارت اول در مقابل این، هیچی حساب نمیشه و اگه دنی ویلنوو تونسته باشه مثل فیلم اول عالی کار کنه، چیز محشری در انتظارمون هست.
جالبترین بخش تریلر هم برای من، شکل و شمایل Feyd بود:
![]()
ایشون شخصیت جالبی داره ولی متأسفانه مثل اکثر بخشهای نسخه مزخرف ۱۹۸۴، اونجا خوب از آب درنیومده بود و خواننده مردمی، جناب استینگ نتونسته بود پتانسیل واقعی شخصیت رو نشون بده:
![]()
ببینیم این دفعه آستین باتلر در این نقش چه میکنه. من فیلمی از ایشون ندیدم، ولی گویا پارسال در نقش الویس پریسلی بد کار نکرده بوده.
راستی بانوان فلورنس پیو و لئا سیدو هم بَهبَه!![]()
این پیج فیک هست، پیج اصلی DiscussingFilm هست.قراره پارت ۲ تو ۲ قسمت پخش بشه نامگذاری فیلم ها عجیب میشه, چرا اسمشو نمیذارن همون پارت ۳ ...
نصف فیلم هایی که برادر ازشون متنفره جز تحسین شده ترین ها یا بعضا جز ۲۵۰ فیلم برتر هستن29 فیلم که تارانتینو از آنها متنفر است:
- Twin Peaks: Fire Walk with Me
- Scream
- Halloween II
- The Town
- Tenet
- Matrix Revolution
- Natural Born Killer
- Groundhog Day
- True Detective (S1)
- Star Wars: The Force Awakens
- MCU Movies
- The Hunger Games