Movie Center

ایده بدی نیست متای ۶۰ اینا پیشبینی میکنم براش
اولش گفتم خو اگه مستند یارو ر میساختن بهتر بود، ولی خب اونجوری فروش زیادی نمیکرد دیگه، محبور بودن یذره گوفی اش کنن که سر و صدا کنه.
آره آبکی طوره ، برای اینجور فیلمها متا و... رو نباید دید.
فیلم کاملا تبلیغاتیه ، مشخصه که چی میشه.

ولی خب حداقل نماهای GT رو خیلی خوب تونستن در بیارن ، مخصوصا رنگ بندی و نورپردازی رو.

به شخصه از این حرکتشون خوشم اومد.هالیوود خیلی افت کرده. مقایسه کنید افت هالیوود رو برای نمونه چندتا از فیلمهای سال ۱۹۹۹.ماتریکس, فایت کلاب، گرین مایل، eyes wide shut، American beauty اینا فقط مال یک سال بودن! من فکر میکردم شاید مشکل از منه که توی گذشته گیر کردم نگو واقعا وضع خرابه...
فکر نکنم تاثیری داشته باسه.سال 2007 هم اعتصاب کردن،نتیجه اش شد معروف شدن کارداشیان ها.

عجب چیزی بود تریلر Dune: Part 2. :دی من به شدت با فیلم قبلی حال کردم و این یکی هم به نظر می‌رسه فیلم جالبی از آب دربیاد. کلاً ماجراهای پارت اول در مقابل این، هیچی حساب نمی‌شه و اگه دنی ویلنوو تونسته باشه مثل فیلم اول عالی کار کنه، چیز محشری در انتظارمون هست.
جالب‌ترین بخش تریلر هم برای من، شکل و شمایل Feyd بود:

do.php

ایشون شخصیت جالبی داره ولی متأسفانه مثل اکثر بخش‌های نسخه مزخرف ۱۹۸۴، اونجا خوب از آب درنیومده بود و خواننده مردمی، جناب استینگ نتونسته بود پتانسیل واقعی شخصیت رو نشون بده:

do.php

ببینیم این دفعه آستین باتلر در این نقش چه می‌کنه. من فیلمی از ایشون ندیدم، ولی گویا پارسال در نقش الویس پریسلی بد کار نکرده بوده.
راستی بانوان فلورنس پیو و لئا سیدو هم بَه‌بَه! :دی

جدیدا رو ندیدم ولی about time رو ببین
ممنون.من قدیم از دوران نوجوونی تا جوونی خیلی فیلم میدیدم.امشب بعد سال ها اومدم ببینم این چند سال اخیر فیلم خوب چی اومده که رسما نا امید شدم.باورم نمیشه صنعت فیلم انقدر شخمی شده.به عنوان یه دهه شصتی اعلام میکنم چیزی که میبینم یه صنعت به فنا رفته اس.

ممنون.من قدیم از دوران نوجوونی تا جوونی خیلی فیلم میدیدم.امشب بعد سال ها اومدم ببینم این چند سال اخیر فیلم خوب چی اومده که رسما نا امید شدم.باورم نمیشه صنعت فیلم انقدر شخمی شده.به عنوان یه دهه شصتی اعلام میکنم چیزی که میبینم یه صنعت به فنا رفته اس.
اگر CODA و Green Book و Wonder ندیدی ببین درامهای حال خوب کنی هستن.

ببین این نظر شاید درست باشه شایدم اشتباه باشه، چون ما وقتی میخوایم یه فیلم قدیمی انتخاب کنیم برا دیدن خب بین هزاران فیلم که تو چند دهه اومده یه چیزی گلچین میکنیم. ولی وقتی فیلم جدید میبینی معمولا گلچین کردنی وجود نداره همینطوری یه چیزی که تازه اومده میبینی، خب قدیما ام تو یک سال کلی فیلم تجاری آشغال میومده فقط چندتاش خوب بوده و موندگار میشده. ولی خب اگه بگیم الان تو یه دوره درخشان سینما نیستیم ولی دهه شصت و هفتاد میلادی بودن، این حرف اشتباه نیست.

پ.ن: ولی در کل این به عنوان مخاطب هیچ اشکالی نداره چون شما به هیچ عنوان مجبور نیستی فیلم جدید بیینی مث گیم نیست که گرافیک و ... تاریخش بگذره، من نود درصد مواقع قدیمی میبینم چون میدونم به احتمال خیلی بیشتری از یه فیلم قدیمی خوشم میاد. تعجب میکنم بعضی ها رو میبینم که انگار «مجبور» هستن فیلم جدید ببینن! خب این همه ریمستر خفن داریم از فیلمای قدیمی

• Like
Reactions: blak and a2010

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or