rpg321
کاربر سایت
یکی از برترین رتبه بندی های تاریخ توسط گیم اسپات کبیییر
نظرات هم حتما بخونید
All 32 Marvel Cinematic Universe Movies Ranked
نظرات هم حتما بخونید
All 32 Marvel Cinematic Universe Movies Ranked
زدی تو خالنسخه سک*=سی یا همان دیجیتالی موتی امسال یعنی فیلم Evil Dead Rise، قرار است در تاریخ ۹ ماه می عرضه شود.
@Arash-S212
@homayoon k2
فکر کنم یکی از شما ۲ نفر خیلی تو کف ش بودید!
قضیه این فیلم چیه که نمراتش اینقدر پایینه ؟نمونه بارز این که عمده منتقد ها چیزی به جز سگ دولت ها نیستن و مردم دنیا واقعا از این همه مزخرفاتی که رسانه ها سعی می کنن به خوردشون بدن حالشون به هم می خوره:
View attachment 291460
View attachment 291462
View attachment 291463
خیلی منتظرم ببینم این به اصطلاح منتقد ها به اون پری دریایی چه نمراتی می دن.
زشت ترین آدمی که به عمرم دیدم بازیگر همونه. بلا رمزی پیشش ملکه زیبایی اه.
به شخصه از این حرکتشون خوشم اومد.هالیوود خیلی افت کرده. مقایسه کنید افت هالیوود رو برای نمونه چندتا از فیلمهای سال ۱۹۹۹.ماتریکس, فایت کلاب، گرین مایل، eyes wide shut، American beauty اینا فقط مال یک سال بودن! من فکر میکردم شاید مشکل از منه که توی گذشته گیر کردم نگو واقعا وضع خرابه...اعتصاب هالیوود
اتفاقی دیوانه وار در سراسر دنیای سرگرمی رخ داد.احتمالاً 11500 نویسنده تلویزیونی و فیلم در هفته آینده از هالیوود خارج شوند.
اعتصاب هالیوود
اتفاقی دیوانه وار در سراسر دنیای سرگرمی رخ داد.احتمالاً 11500 نویسنده تلویزیونی و فیلم در هفته آینده از هالیوود خارج شوند.
یه سوالی که واسم پیش اومده اینه که چطور بعضی فیلم ها فروش های بسیار بالا دارند ولی وضع زندگی عوامل فیلم که گاها منتشر میشه نشون نمیده که بهشون پول خوبی رسیده باشه. مثلا همین نویسنده ها که میشه گفت فیلم بر اساس داستان اونا تولید میشه چرا حسابشون خالی و حتی منفی هست؟...چیز عجیبی نیست؛ سناریو Strike 2007-2008 دوباره تکرار میشود!
یه سوالی که واسم پیش اومده اینه که چطور بعضی فیلم ها فروش های بسیار بالا دارند ولی وضع زندگی عوامل فیلم که گاها منتشر میشه نشون نمیده که بهشون پول خوبی رسیده باشه. مثلا همین نویسنده ها که میشه گفت فیلم بر اساس داستان اونا تولید میشه چرا حسابشون خالی و حتی منفی هست؟...
ایده بدی نیست متای ۶۰ اینا پیشبینی میکنم براشGRAN TURISMO - Official Trailer