Movie Center

Scream 6 چقدر بد بود. اون قسمت اول که شدیدا آیکونیک هستش کجا این دو قسمت کجا. قسمت قبلی باز میشد گفت بعد چندین سال دارن قسمت جدید میسازن هرچقدر هم بد باشه میشد تحمل کرد.

این ایده که Ghostface مثلا میاد به اون شکل به قربانی ها حمله میکنه وبعد چند دقیقه فلان شخصیت که با خودت گفتی مرده یهو بلند میشه میگه daaa daaa surprise من زندم عوضی" :))

بیخیال آقا، اصلا مرگ اشخاص خیلی بی مزه میشه وقتی من میدونم که به احتمال 99% این شخصیت امکانش هست که نمرده و وسط فیلم دوباره یه جایی برمیگرده.

تنها پیشرفت فیلم تو صحنه های Slashing بود که فیلم ترسی از نشون دادنش نداشت. به غیر از نیم ساعت اول فیلم( که اونم داشتم شام میخوردم) بقیه فیلم با گوشی مشغول بودم و با خودم میگفتم کی تموم میشه بلند شم.

دو قسمت آخر Halloween خیلی خیلی بهتر از دو قسمت آخر Scream هستش.

دوستان ترتیب دیدن فیلمای استار وارز طبق زیر درست هست؟
  1. Episode I: The Phantom Menace (1999)
  2. Episode II: Attack of the Clones (2002)
  3. Episode III: Revenge of the Sith (2005)
  4. Solo (2018)
  5. Rogue One (2016)
  6. Episode IV: A New Hope (1977)
  7. Episode V: The Empire Strikes Back (1980)
  8. Episode VI: The Return of the Jedi (1983)

4. Solo (2018)
  5. Rogue One (2016)
همیشه، همیشه این توصیه رو میکنم که استار وارز (و کلا هر فرنچایزی) رو طبق تاریخ انتشار ببینین نه طبق خط زمانی فیلم‌ها. اگه نظر من رو بخوای، بخوای به ترتیبی که خودت گذاشتی فیلما رو ببینی به احتمال خیلی زیاد ازشون زده میشی چون Episode 1 و Episode 2 واقعا فیلم‌های خوبی نیستن، Solo هم فراموش‌شدنی‌ترین اثر تاریخ استار وارزه.

مدت زمان موتی امسال یا همان Movie of The Year یعنی اثر گودرتمند FAST X، رسما گفته شده است ۲ ساعت و ۲۱ دقیقه خواهد بود!:D

که به شخصه فکر کنم یک ساعت و نیم وین دیزل در مورد family میخواد حرف بزنه! :D :Shocked:

View attachment Y5LyCN4.gif.mp4

همیشه، همیشه این توصیه رو میکنم که استار وارز (و کلا هر فرنچایزی) رو طبق تاریخ انتشار ببینین نه طبق خط زمانی فیلم‌ها. اگه نظر من رو بخوای، بخوای به ترتیبی که خودت گذاشتی فیلما رو ببینی به احتمال خیلی زیاد ازشون زده میشی چون Episode 1 و Episode 2 واقعا فیلم‌های خوبی نیستن، Solo هم فراموش‌شدنی‌ترین اثر تاریخ استار وارزه.
دقیقا
از Rogue One کلی تعریف میکردن منی که اومده بودم با خط زمانی ببینم تقریبا هیچی ازش نفهمیدم موقعی که میگفتن وای چقد Epic تموم شد من پوکر فیس بودم میگفتم خب که چی الان؟ تا اینکه نشستم سری اصلی رو دیدم تازه فهمیدم کل کارایی که تو Rogue one میکردن واسه چی بود، کوفتم شد خلاصه :دی
از طرف دیگه Episode 1 و Episode 2 فقط در صورتی ممکنه خوشت بیاد که قبلش عاشق سری شده باشی و دوس داشته باشی بیشتر در مورد دنیاش بدونی وگرنه در غیر این صورت بدترین شماره واسه شروع سری هستن.

4. Solo (2018)
  5. Rogue One (2016)
شما به هر ترتیبی که نگاه میکنی فقط اون Solo: A Star Wars Story رو تحت هیچ شرایطی سمتش نرو. تو فیلمای دیگه شاهد یه شخصیت بسیار خفن و دوست داشتنی هستی که توی این فیلم به اشکال مختلف به ابتذال کشیده میشه.

• Like
Reactions: db07
معتقدم دنیای جنگ ستارگان آنقدر جذاب است که شما اگر با هر نسخه ی از آن شروع کنید،محال است نخواهید نسخه های دیگری از آن امتحان کنید.حالا چه رسد که بخواهید با سه گانه تحدید سیث شروع کنید،که چه از لحاظ کیفیت و جزییات داستانی و بصری بعد از سه گانه ی کلاسیک بهترین است.

شما به هر ترتیبی که نگاه میکنی فقط اون Solo: A Star Wars Story رو تحت هیچ شرایطی سمتش نرو. تو فیلمای دیگه شاهد یه شخصیت بسیار خفن و دوست داشتنی هستی که توی این فیلم به اشکال مختلف به ابتذال کشیده میشه.
والا بخاطر گیمش میخوام فیلمهاش رو ببینم تا مقداری از داستانش بیاد دستم حالا نمیدونم که گیمش اصلا ربطی داره به فیلمهاش یا نه

• Like
Reactions: Taha75
والا بخاطر گیمش میخوام فیلمهاش رو ببینم تا مقداری از داستانش بیاد دستم حالا نمیدونم که گیمش اصلا ربطی داره به فیلمهاش یا نه
من به ترتیب خط زمانی دیدم بجز یه مورد که اسپویل بزرگی از قسمتهای بعدی هست کاملا توصیه میکنم بر اساس خط زمانی ببین تا بفهمی چی به چی هست
سریالها رو هم اون وسطش سر تایمشون ببین خیلی لذتبخشه

• Like
Reactions: db07
اگر اول فیلمها رو ببینی 100% داستان بازی برات جذاب تر میشه چون بهتر میدونی تو چه دورانی داری چکار میکنی و کلا جهان بازی رو هم بهتر باهاش ارتباط میگیری.

4. Solo (2018)
  5. Rogue One (2016)
حتما‌ً به ترتیب سال انتشار ببین
اصولاً دیدنش به ترتیب داستانی مقدار زیادی از لذت پیچش‌های داستانی رو از بین می‌بره. از طرفی بعد از سه‌گانه اول توی کل محصولات مربوط به جنگ ستارگان، فن‌سرویس‌هایی از جنس‌های مختلف برای بیننده‌های سه‌گانه اول (۱۹۷۷-۱۹۸۳) هست.
از نظر جلوه‌های ویژه هم احتمالاً این ترتیب دیدن فیلم‌ها مشکل در لذت بصری فیلم‌ها ایجاد می‌کنه.

خود فیلم‌ها هم جوری ساخته شدن که بهتره به ترتیب زمان ساخت دیده بشن. مثلا اگر Episode III رو اول ببینی، مهم‌ترین نکات فیلم‌های IV و V رو برای خودت اسپویل کردی.

دیدن فیلم‌ها هم قبل از انجام بازی‌های مربوطه به شدت توصیه میشه. توی همه بازی‌های جنگ ستارگان اشاراتی به فیلم‌ها هست که برای ببینده‌های فیلم ها لذت بشه اما اگر فیلم‌ها رو ندیده باشی اصلا ممکنه متوجه منظور اون صحنه‌ها هم نشی و ازشون عبور کنی.

1682764230023.png
واقعا قابل درکه که خیلی ها از Beau is afraid بدشون بیاد :-"
فیلمو دیشب دیدم و واقعا تجربه عجیبی بود، ولی با تموم عجیب بودنش فیلم قابل درکیه وقتی به سری نکته های داستان توجه بشه.
منو یکی از دوستان بعد از فیلم هرچی ایده و ... داشتیم ریختیم رو هم و در کل به نظرم حداقل متوجه داستان اصلی و کلی فیلم شدیم ولی واقعا لازمه ادم فیلم رو 1 یا چند بار دیگه ببینه. (لعنتی فیلم کندی هست هست و اون 3 ساعت واقعا احساس میشه)

در کل فیلم خیییلی چارلی کافمنی هست، جدا از خود فیلم های قبلی اری استر، اگه از فیلم هایی مثل synechdoche, new york یا im thinking of ending things خوشتون بیاد، از اینم احتمالا لذت میبرید :-"
(یه سری موارد هم تا حدودی یاداور فیلم هایی مثل the lobster و بقیه فیلم های یوگوس لانتیموس بودن)

در کل برای من زوده نظر قطعی بدم ولی:

beau is afraid > hereditary> midsommar :-"

مدت زمان موتی امسال یا همان Movie of The Year یعنی اثر گودرتمند FAST X، رسما گفته شده است ۲ ساعت و ۲۱ دقیقه خواهد بود!:D

که به شخصه فکر کنم یک ساعت و نیم وین دیزل در مورد family میخواد حرف بزنه! :D :Shocked:

View attachment 291386

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or