Movie Center

ارباب حلقه ها ؟ علمی - تخیلی ؟
اصلا ارباب حلقه ها در دسته sci-fi قرار نمیگیره مثل هری پاتر - یا دزدادن دریایی کارایب یا غیره !
فکر میکنم خیلی واضح و مبرهن بود که پستم سارکزمه.

اوه اوه... الان از مدیریت برکنارش میکنن خانوم ولنتاین رو! به دلیل عدم تسلط کافی در انتخاب گزینه های نظر سنجی :/ کسایی که فکر میکنن واجد شرایط این پست هستن همین پستو لایک کنن بریم بالا 😂

• Like
Reactions: mgplayer
یکم خجالت بکشید و به بیاید به دارک سیتی رای بدید و به این صحنه آرایی های خطرناکی که اخیرا و بطرز خزنده و خطرناکی به جزء لاینفک این تاپیک تبدیل شده پایان بدید :D
یعنی واقعاً اینقدر فیلم نبین هستین؟ یعنی واقعا به یکی از برترین و وفادارترین مقلدان مکتب سینمای اکسپرسیونیستی آلمان رای نمیدین؟:D

ولی بحث انیمیشن و ژانر Sci-Fi شد
چند تا انیمیشن آندرریتد به ذهنم اومد که قطعا ارزش و کیفیت این ها از Godzilla Vs Kong و Freeguy که دوستان اینجا براشون سرودست میشکوندن بیشتره

حتما انیمیشن Treasure Planet ببینید(مخصوصا با دوبله گلوری، اولین اثری بود که گلوری دوبله کرد)

یکی از آندرریتد ترین انیمیشن هاست
6aa7449c9a9f906b9e6a054ca059517c.jpg
4a434091c0d4bd359ef0efc93a134598.jpg cb9dae5c367232bee7b66d4ce1e2b98b.jpg

ملاقات با خانواده رابینسون ها که نیازی معرفی نداره، داره؟
14.jpg

From the Creators of Ice Age
Robots-2005-poster.jpg

فکر می‌کنم اصلی‌ترین دلیلی که ممکنه یه نفر به Dark City رای نده اینه که بخواد به A.I رای بده. و بعد از اون احتمالا فیلم رو ندیده.
دلیل دیگه‌ای نمی‌تونه داشته باشه.
من رای ندادم چون میخواستم به Cloud Atlas رای بدم :-" البته اینم نباید کتمان کرد که واقعا فیلمو ندیدم :-" :))

ولی جدی حتما این فیلمو در اسرع وقت میبینم. کلا تو این نظر سنجیا یسری از فیلمای قدیمی بود که هنوز ندیدمشون و تو واچ لیست رفتن همه.

من این فیلم رو دانلود کرده ام‌

Venom Let There Be Carnage 2021​

با کیفیت ۲۱۶۰
زیرنویس فیلم رو چطور بگیرم ؟ تو گوگل سرچ میکنم کیفیت نسخه ۱۰۸۰رو میاره همخونی نداره
هرچیزی رو باید از منبعش بگیری
گوگل برای سرچ چیزای دیگه اس

Subscene - Subtitles for Venom: Let There Be Carnage

اگه هماهنگ نبود کامنت بزار مترجما هماهنگ میکنن. البته بهتره ساب انگلیسی هماهنگ هم براشون توی کامنت بذاری

img_20220103_012431_582-min_5ql5.png

تقدیم به طرفداران فیلم Children of Men

درود دوستان میتونید اسم این فیلمو بگید؟
271128955_2986641358264130_4640894384229764330_n.jpg
....................................

سوال دومم :سری فیلمهای کشتار با اره برقی از سال دوهزار به بعد همین چهارتا هستند؟
The Texas Chainsaw Massacre

The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning

Texas Chainsaw

Leatherface

• Like
Reactions: TheGodfather

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• S@nic
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or