Movie Center

حقیقتا فلسفه این نظرسنجی رو نمیفهمم؛ البته درسته که هری پاتر، دزدان دریایی کارائیب و ... فیلم‌های علمی‌تخیلی خیلی خوبی هستن اما فکر میکنم کمتر کسی باشه که قبول نکنه ارباب حلقه‌ها برترین فیلم علمی‌تخیلی تاریخه.​

حقیقتا فلسفه این نظرسنجی رو نمیفهمم؛ البته درسته که هری پاتر، دزدان دریایی کارائیب و ... فیلم‌های علمی‌تخیلی خیلی خوبی هستن اما فکر میکنم کمتر کسی باشه که قبول نکنه ارباب حلقه‌ها برترین فیلم علمی‌تخیلی تاریخه.​
ارباب حلقه ها ؟ علمی - تخیلی ؟
اصلا ارباب حلقه ها در دسته sci-fi قرار نمیگیره مثل هری پاتر - یا دزدادن دریایی کارایب یا غیره !

جهت کرم بیشتر
به Monsters Inc رای دادم
5lwx14.jpg

ولی چرا علمی-تخیلی نیست؟

چهارتا هیولا یه کارخونه ساختن با زدن یه دکمه از طریق در وارد بعد جهانی دیگه ای میشن و متوجه شدن از اون بعد جهانی میتونن انرژی مورد نیاز بعد خودشون تامین کنند
با ترسوندن بچه ها انرژی صوت جیغشون سیو میکنند و تبدیل به انرژی مورد نیاز خودشون میکنند
این علمی تخیلی نیست؟ IMG_20220101_152632.jpg

ارباب حلقه ها ؟ علمی - تخیلی ؟
اصلا ارباب حلقه ها در دسته sci-fi قرار نمیگیره مثل هری پاتر - یا دزدادن دریایی کارایب یا غیره !
فکر میکنم خیلی واضح و مبرهن بود که پستم سارکزمه.

اوه اوه... الان از مدیریت برکنارش میکنن خانوم ولنتاین رو! به دلیل عدم تسلط کافی در انتخاب گزینه های نظر سنجی :/ کسایی که فکر میکنن واجد شرایط این پست هستن همین پستو لایک کنن بریم بالا 😂

• Like
Reactions: mgplayer
یکم خجالت بکشید و به بیاید به دارک سیتی رای بدید و به این صحنه آرایی های خطرناکی که اخیرا و بطرز خزنده و خطرناکی به جزء لاینفک این تاپیک تبدیل شده پایان بدید :D
یعنی واقعاً اینقدر فیلم نبین هستین؟ یعنی واقعا به یکی از برترین و وفادارترین مقلدان مکتب سینمای اکسپرسیونیستی آلمان رای نمیدین؟:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or