حقیقتا فلسفه این نظرسنجی رو نمیفهمم؛ البته درسته که هری پاتر، دزدان دریایی کارائیب و ... فیلمهای علمیتخیلی خیلی خوبی هستن اما فکر میکنم کمتر کسی باشه که قبول نکنه ارباب حلقهها برترین فیلم علمیتخیلی تاریخه.
حقیقتا فلسفه این نظرسنجی رو نمیفهمم؛ البته درسته که هری پاتر، دزدان دریایی کارائیب و ... فیلمهای علمیتخیلی خیلی خوبی هستن اما فکر میکنم کمتر کسی باشه که قبول نکنه ارباب حلقهها برترین فیلم علمیتخیلی تاریخه.
چهارتا هیولا یه کارخونه ساختن با زدن یه دکمه از طریق در وارد بعد جهانی دیگه ای میشن و متوجه شدن از اون بعد جهانی میتونن انرژی مورد نیاز بعد خودشون تامین کنند
با ترسوندن بچه ها انرژی صوت جیغشون سیو میکنند و تبدیل به انرژی مورد نیاز خودشون میکنند
این علمی تخیلی نیست؟
اوه اوه... الان از مدیریت برکنارش میکنن خانوم ولنتاین رو! به دلیل عدم تسلط کافی در انتخاب گزینه های نظر سنجی :/ کسایی که فکر میکنن واجد شرایط این پست هستن همین پستو لایک کنن بریم بالا
فکر میکنم اصلیترین دلیلی که ممکنه یه نفر به Dark City رای نده اینه که بخواد به A.I رای بده. و بعد از اون احتمالا فیلم رو ندیده.
دلیل دیگهای نمیتونه داشته باشه.
فکر میکنم اصلیترین دلیلی که ممکنه یه نفر به Dark City رای نده اینه که بخواد به A.I رای بده. و بعد از اون احتمالا فیلم رو ندیده.
دلیل دیگهای نمیتونه داشته باشه.
یکم خجالت بکشید و به بیاید به دارک سیتی رای بدید و به این صحنه آرایی های خطرناکی که اخیرا و بطرز خزنده و خطرناکی به جزء لاینفک این تاپیک تبدیل شده پایان بدید
یعنی واقعاً اینقدر فیلم نبین هستین؟ یعنی واقعا به یکی از برترین و وفادارترین مقلدان مکتب سینمای اکسپرسیونیستی آلمان رای نمیدین؟