منطقی تر نیست داستان 1 تا 3 رو آدم اول ببینه بعد بره سراغ 4 تا 6؟اصل کار فیلمای قدیمین.اصلا از استار وارز فقط سه تا فیلم بخوای ببینی باید اونا باشن.
به شدت توصیه میکنم به ترتیب سال انتشار ببینی و نه به ترتیب اپیزود. به عبارت دیگه، با این ترتیب ببین:
Star Wars Episode IV A New Hope - 1977
Star Wars Episode V The Empire Strikes Back - 1980
Star Wars Episode Vi Return of the Jedi - 1983
Star Wars Episode I The Phantom Menace - 1999
Star Wars Episode II Attack of the Clones - 2002
Star Wars Episode III Revenge of the Sith - 2005
Star Wars Episode VII The Force Awakens - 2015
Rogue One - 2016
Star Wars The Last Jedi - 2017
Solo - 2018
Star Wars Rise of Skywalker - 2019
یک تا 3 جذابیتی نداره تا 4 و 5 و 6 رو ندیدی. پایه استار وارز 4 تا 6 هست و بعدا همه چی حول همین محور ساخته شده. 4 تا 6 هم فقط اسمه وگرنه از نظر زمان عرضه زودتر اومدن و اصل داستان سری تو همین اپیزود 4 تا 6 روایت میشه.منطقی تر نیست داستان 1 تا 3 رو آدم اول ببینه بعد بره سراغ 4 تا 6؟داستان رو بهتره نمیفهمه؟
من خودم ندیدم برای منم سواله![]()
خیرمنطقی تر نیست داستان 1 تا 3 رو آدم اول ببینه بعد بره سراغ 4 تا 6؟داستان رو بهتره نمیفهمه؟
ببیناقا حکم کلی صادر نکنید برا استاروارز های دیزنی شاید یکی خوشش بیاد
Force awaken خیلی هم خوب بود بنظرم
بعدیشم قابل قبول بود تا اونجایی که یادمه
سومی رو چون متاش قهوه ای شد هنوز حوصله نکردم ببینم
ولی خب هیچکدوم مث دهه هفتادی ها نمیشن اون که معلومه...
اما نکته ی آخر اینکه چرا خیزش اسکای واکر؟والا من نفهمدیم این خیزش محترم چرا اسمش شد اسکای واکر یکی این رو برام توضیح بده من ممنون میشم چون بیشتر می خورد خیز پالپاتین یا خیزش احمق ها و یا حتی خیزش فن سرویس باشه
علاوه بر نکاتی که دوستان گفتن، سهگانه پریکوئل از نظر کیفیت سه لول از سهگانه اصلی پایینتره. خود من این اشتباهو کردم و به ترتیب اپیزود فیلمهارو دیدم؛ بعد فانتوم منس و اتک آو د کلونز تا پای دراپ کردن کل سری رفتم.منطقی تر نیست داستان 1 تا 3 رو آدم اول ببینه بعد بره سراغ 4 تا 6؟داستان رو بهتره نمیفهمه؟
تنها چیز خیلی خوب این فیلم، طراحی شهر و محیط ها بود که واقعا خوب و وفادار به بازی در آورده بودن و اتمسفر خوب و گیرایی داشت انصافا. بقیه-ش نابود نابود.خب بالاخره تونستم RE:WTRC رو ببینم. واقعا انتظار نداشتم چیزی بدتر از فیلم های اندرسون باشه. بزرگترین نقطه ضعف فیلم بنظرم داستان بود که یه بولشت به تمام معنا بود. اصلا نمیفهمم چه اصراری داشتند داستان دو نسخه اول بازی ها رو تو یه فیلم بازگو کنند. همین موضوع در کنار بودجه کم فیلم بنظرم به داستان و فیلمنامه آسیب زده و باعث شده فیلم یه داستان با کرکترها و شخصیت پردازی خوب و منسجم نداشته باشه. بعضی از صحنه ها و دیالوگ ها اصلا با عقل جور در نمیاد و کرینج محض هست و بعضی از سکانس ها درست مثل فیلم های اندرسون بیشتر در حد کمدی و بعضاً خنده دار هست. این نشون میده کارگردان و نویسنده فیلم اصلا درک درستی از داستان بازی ها نداشتند. فیلم های اندرسون حداقل نسخه اول و دوم داستان قابل درک و جم و جور تری داشتند و کلا از نظر صحنه های اکشن، بازی بازیگرها، cg و... بنظر میرسید بهتر و حرفه ای تر کارگردانی شدند. اینجا با اون داستان و اسکریپت احمقانه و مزخرف، بعضی از اتفاقات فیلم اونقدر سریع و بدون هیچ مقدمه و توضیح خاصی جریان داشت که بعضاً برای فن ها و اونهایی هم که بازی ها رو دنبال میکنند غیرمنتظره و واقعا جای wtf داشت چه برسه اونهایی که اصلا چیزی از بازی ها نمیدونند. اول اون انیمیشن cg الان هم این فیلم لایو اکشن، هر دو واقعا از نظر داستانی گند زدند. معلوم نیست اون تی وی شو چی از آب دربیاد. هر چند خودم زیاد امیدی ندارم و احتمالا یه چیزی بولشت تر از اون دو تا باشه.