Movie Center

اگه Thelma رو دوست داشتید، یه فیلم عجیب‌غریب و خوب دیگه از Eskil Vogt اومده به اسم De Uskyldige :دی البته امسال The Worst Person In The World رو هم داره که عادی به نظر می‌رسه، ولی ندیده‌ام :دی

• Like
Reactions: TheGodfather
یک اتاق، چهار صندلی، دو خانواده و تجربه مشترک از یک حادثه معقول در آمریکای معاصر؛ «Mass» همان فیلم و همان مثالی است که می توان با استفاده حداقلی از یک بودجه (300 هزار دلار)، یک فیلم بسیار متفاوت ساخت.

View attachment 238275

#سومین_فیلم_خوب_سال
درود بر شما بخاطر معرفی این فیلم. لایک کفایت نمیکرد!

• Like
جایی که آواتار هست (همین چند ماه پیش من دیدمش!) شانسی برای بقیه میمونه؟
این کلود اطلس هم از بس تو هم تو هم بود اواسط فیلم شیفت دیلیتش کردم رفت... A.I رو یک ربع دیدم گذاشتم برای سال آینده
کارخانه هیولاها جزو خوبای دوران قدیم بود با دوبله زیباش

• Like
کارخانه هیولاها فکر نکنم علمی تخیلی باشه ها :-" بنظرم بخش انیمیشن ها رو کلا جدا قرار می دادید بهتر بود چون اینطوری 90 درصد انیمیشنها رو باید بزارید شما فرض بگیر اواتار اون همه عوامل و بازیگر سیاهی لشکر و جلوه های ویژه در مقابل یه کسایی که فقط پشت کامپیوتر با یه فنجون قهوه انیمیشن ساختن غیر قابل مقایسه هست. البته بد برداشت نشه من عاشق تک تک انیمشین ها هستم مخصوصا پیکسار.

کارخانه هیولاها فکر نکنم علمی تخیلی باشه ها :-" بنظرم بخش انیمیشن ها رو کلا جدا قرار می دادید بهتر بود چون اینطوری 90 درصد انیمیشنها رو باید بزارید شما فرض بگیر اواتار اون همه عوامل و بازیگر سیاهی لشکر و جلوه های ویژه در مقابل یه کسایی که فقط پشت کامپیوتر با یه فنجون قهوه انیمیشن ساختن غیر قابل مقایسه هست. البته بد برداشت نشه من عاشق تک تک انیمشین ها هستم مخصوصا پیکسار.

View attachment IMG_8217.mp4

کارخانه هیولاها یکی از بهترین عناوین علمی تخیلی هست! :D که بشدت در مجامع بین المللی تایید شده است!:D

من موندم ماتریکس تو کدوم بخش باید قرار بگیره؟ (نمیشه اورد تو نظر سنجی؟
یا متروپلیس
یا starlker

هنوز نوبتشون فرا نرسیده!:D

خداییش Monsters Inc کجاش علمی تخیلیه :| بعد این به کنار
این چه نظر سنجیه :| این چع وضع رای دادنیه :| :دی بابا کلاود اطلس جدی یکی از بهترین علمی تخیلیای تاریخه :دی این به کنار، AI اسپیلبرگ رو چرا اینجوری کم رای نگه داشتین؟ :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or