Movie Center

یعنی Dark City اینقدر رای پائین:| نفرین آمون بر شما باد.
Dark City یکی از آندریترترین فیلم ها هست یکی از جذابیت های این فیلم بانو جنیفر کانلی :x و جلوهای ویژه این فیلمه و اینکه ماتریکس 1999 شباهتهایی به این فیلم داره.

bqxu5zmakuc21.jpg

توجه داشته باشید که نظر سنجی انتخاب بهترین فیلم ژانر علمی تخیلی هست نه بهترین فیلم دارای جلوه های ویژه !!! خیلی فرق هست بین این دو تا :)
هر چند به نظر من که با وجود ماتریکس اصلا نیازی به نظر سنجی نبود:-":-":-":-"

• Like
Reactions: m.a.t and Aperture
خداییش Monsters Inc کجاش علمی تخیلیه :| بعد این به کنار
این چه نظر سنجیه :| این چع وضع رای دادنیه :| :D بابا کلاود اطلس جدی یکی از بهترین علمی تخیلیای تاریخه :D این به کنار، AI اسپیلبرگ رو چرا اینجوری کم رای نگه داشتین؟ :(
خود من به کلود اطلس رای دادم اما
کلود اطلس جدای از مگا آندرریت بودنش بخاطر موضوعش ، نوع روایت ، تدوین و سایر ویژگی هاش فیلمی نیست که غالب افراد بتونن باهاش کنار بیان
کلود اطلس فیلمیه که باید با تمرکز 120 درصد برای تمام طول فیلم رفت سراغش و بعد از اینکه تمومش کردی و فهمیدی که ماجرا چیه می تونی به خودت افتخار کنی که در عین اینکه یه فیلم بسیار خفن و فوق العاده رو دیدی 170 دقیقه برنامه ی سنگین و فشرده ی تقویت ذهن و مغز رو هم پشت سر گذاشتی :D
به عنوان نمونه چند پست بالاتر از پستت
این کلود اطلس هم از بس تو هم تو هم بود اواسط فیلم شیفت دیلیتش کردم رفت
حالا اواسط که خوبه
خیلی از افراد همون 10 20 دقیقه ی اول شیفت دیلیلتش کردن :))
اصلا یکی از دلایل مگا آندرریت بودنش همینه
Dark City یکی از آندریترترین فیلم ها هست یکی از جذابیت های این فیلم بانو جنیفر کانلی :x و جلوهای ویژه این فیلمه و اینکه ماتریکس 1999 شباهتهایی به این فیلم داره.

View attachment 238460
حقیقتا شباهتی ندیدم :D

آخرین ویرایش:
خود من به کلود اطلس رای دادم اما
کلود اطلس جدای از مگا آندرریت بودنش بخاطر موضوعش ، نوع روایت ، تدوین و سایر ویژگی هاش فیلمی نیست که غالب افراد بتونن باهاش کنار بیان
کلود اطلس فیلمیه که باید با تمرکز 120 درصد برای تمام طول فیلم رفت سراغش و بعد از اینکه تمومش کردی و فهمیدی که ماجرا چیه می تونی به خودت افتخار کنی که در عین اینکه یه فیلم بسیار خفن و فوق العاده رو دیدی 170 دقیقه برنامه ی سنگین و فشرده ی تقویت ذهن و مغز رو هم پشت سر گذاشتی :D
فیلم رسالتش توی مرتبه اول دیدنش فقط اینه که بفهمونتت باید دوباره ببینیش :دی و بعدشم برای بار سوم ببینی :دی و هر باار واقعا 2-3 برابر لذت میبری!

فیلم ها همشون خفن هستند، اما نتایج مانستر عالیه.. دمتون گرم.. :D

یادمه به خاطر لوگو كوچیكToy Story بالای پاكت انیمیشن، خریدمش.. (فرام د كریبتور اف فلان)

اما بعد ها مستقل تبدیل به یكی از مورد علاقه هام شد، دورانی داشتیم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or