barneysawyer
کاربر سایت
من کلا خودم همیشه علاقه مند به اسکار بودم و دنبال می کردم . حتی در بدترین و بدنام ترین سال هاش هم مخالف اون جو ضد اسکاری بودم که چندین ساله راه افتاده . ولی امسال واقعا برام سال سینمایی خوبی نبود. نه تمام فیلم هارو دیدم نه انگیزه ای دارم که اونایی که ندیدم رو ببینم. خود اسکار رو هم دنبال نکردم. فقط از روی لیست برنده های گولدن گلوب حدس زدم که قراره اسکار چطوری باشه . خیلی درباره به حق بودن برنده ها نظری ندارم چون اصلا به نظرم فیلم درخوری نداشتیم و فیلم ها در بهترین حالت متوسط بودن . یک سری فیلم بولد شدن و یک سفره ای هم پهنه و قراره یک سری جایزه بدن. کلا امسال این کرونا حس و حال رو از سینما گرفته. از برنده شدن هاپکینز خوشحالم. واقعا لایقش بود . درباره نومدلند هم که مشخص بود قراره درو کنه . ولی خب جایزه ای که رو مخمه بهترین فیلم نامه است . در حضور یک غول فیلم نامه نویسی مثل آرون سورکین که انصافا هم توی شیکاگو 7 ترکوند فیلم نامه ای برنده میشه که شعاری و احمقانه است . در حدی توش افراط شده که قبلا هم گفته بودم انگار تهمینه میلانی که معروفه به ساختن فیلم های فمنیستی افراطی با دیالوگ ها و موقعیت های گل درشت رفته هالیوود فیلم ساخته . هرچند طبیعی بود قراره این ترند هارو بکنن تو حلقمون . در کل امسال هم تموم شد و رفت و فیلم هاش هم فراموش میشه . به امید این که سال جدید سال بهتری باشه برای سینما.