Opening فیلم MK :
(Spoilers ahead)
(Spoilers ahead)
هایپ شدم حقیقتاOpening فیلم MK :
(Spoilers ahead)
بانوی محبوب امبرهرد هم هستمارول امیلیا کلارک رو کند برد ...!!! خاک بر سرت DC...!!!! باز خوبه بانو margot robbie هست
James Marsh, of the South China Morning Post, gave a positive review, saying, "Director Simon McQuoid understands and honours the film's video game origins, including memorable lines of dialogue and signature fight moves throughout
همونطور که تو شات هم مشخصه بانو داره با مارول واسه یه سریالی تحت عنوان Secret Invasion که قراره از سرویس دیزنی پلاس پخش شه مذاکره میکنهدرباره این سریال کسی توضیحاتی داره؟ اصلا چی هست و کدوم اعضای مارول قراره داخلش باشن؟
درباره این سریال کسی توضیحاتی داره؟ اصلا چی هست و کدوم اعضای مارول قراره داخلش باشن؟
بخوام توضیحات دوستان رو کامل کنم، آخرین باری که مستقیما با Skrullها سر و کار داشتیم، تو فیلم Captain Marvel بود که بعد از فرار از دست Kreeها، با کمک کارول دنورز و بعد از تغییر جبهه، تونستن یک آسایش نسبی پیدا کنند و دنبال یک دنیای جدید بگردند ولی این ماجرا برای دهه ۹۰ بود.درباره این سریال کسی توضیحاتی داره؟ اصلا چی هست و کدوم اعضای مارول قراره داخلش باشن؟
مطمئن نیستم اما فکر کنم نزدیک ترین چیزی که مارول به SS داره Thunderbolts هست که دارن زمینه سازیش رو تو Falcon and Winter Soldier انجام میدن.یک سوال الان مارول برنامه داره ورژن مشابه The Suicide Squad برای خودش بسازه؟ یک حرفایی از این میشه که هینت هایی دارن میدن.
بلهیک سوال الان مارول برنامه داره ورژن مشابه The Suicide Squad برای خودش بسازه؟ یک حرفایی از این میشه که هینت هایی دارن میدن.
تنها کاراکتر Netflix|MCU که هیچ امیدی به بازگشتش نمیشه داشت بجز با ریبوت کامل، Iron Fistئه، بقیهشون جای امید هست که بشه نجاتشون داد، مخصوصا Daredevil که واقعا نه فقط سریال ابرقهرمانی خوب، کلا سریال خوبی بود. من هم امیدوارم برگردن چون برخلاف Agents of Shield که فصل به فصل چیپتر میشد و بیشتر به بیراهه میرفت اینها تا Infinity War کامل خط داستانی رو رعایت کردند. خود فایگی هم دردویل نتفلیکس رو دوست داره، اینه که ??ممنون از توضیحات هر سه دوست عزیز
ترکیب مارول نتفلیکس یعنی سریال های هر کدوم: دردویل و پانیشر و جسیکاجونز و لوک کیج و ایرون فیست واقعا فوق العاده بود (حالا میگیم دو تای آخر جالب ساخته نشدن) و این سری جدید که داره میاد با همکاری دیزنی پلاس هم تا اینجا خوب عمل کرده اما به هیچ عنوان اندازه دردویل و پانیشر حداقل چیز شاخی تحویل ندادن و از ته قلبم میخوام که دوباره این سریال ها با همون بازیگرهای اصلی ساخته بشه چون برای بار دوم دارم تماشا می کنم اصلا یک حس متفاوتی داره نسبت به سریال های DC مانند و ...