Movie Center

اقا برخلاف همه من از این مورتال کامبت خوشم اومد :D یعنی بگم انتظاراتم در حد 0 بود (هرچند قبل نظرات بقیه کمی هایپ بودم ولی درکل هیچ انتظاری نداشتم)

بجز تدوینش (مخصوصا توی فایت ها که البته مشکلش از پرش بین مکان ها بود و اوایل هر فایت بیشتر مشکل بود و بقیش تا حدی اوکی بود) و تا حدی فیلم نامه خیلی مشکل دار نبود :D (برای 2 ساعت فارق دنیا فیلم اکشن دیدن و لذت بردن :دی )
من خودم واقعا کم پیش میاد بدون چک کردن پراگرس بار و زمان فیلم، فیلمیو ببینم ولی اینو از اول تا اخرش بکوب دیدم و حتی خیلی بنظرم زود گذشت (حس میکردم الان باید دو سوم فیلم رفته باشه ولی تموم شد :( )

در کل من حال کردم :D فقط امیدوارم کاراکتر های بیشتر و فایت های طولانی تر و خفن تر برای سیکوئلش بیارن :D

پ.ن. کابال و کانگ لاو و کینو خیلی خوب بودن :D شنگ سونگ هم خیلی عین بازیش بود.
ریدن واقعا تو دیوار بود :D لو کنگ هم خیلی زیادی کوچیک بود یارو :D واقعا نمیشد جدیش گرفت :D :)) ملینا هم اصلا از پتانسیلش استفاده نشد :(
کول یانگ رو هم بدم نیومد. بدک نبود.
رپتایلش ولی جذاب بود :D کاشکی بیشتر بود البته :(

پ.ن.2 اقا منتظر سیکوئلم :D
پ.ن.3
برای یک فن اسکورپیون، و مخصوصا بعد این انتخابات کزایی توی انجمن، واقعا ارضا کننده بود فیلم و لذت بردم از له شدن ساب زیرو :D

منم مورتال کمبات دیدم فیلم خوبی بود ولی انتظارم بیشتر از اینا بود
درکل قشنگه، بازیگراشم خوب بودن مخصوصا سلطان ساب زیرو
درکل امتیاز 7 میدم بهش

اقا الان این کول دقیقا کدوم کاراکتر میشه؟ چون اسکورپیون نبود
اونی که پرواز میکرد و زرتی کشته شد کلا توی بازی ها بوده؟
اینا که همه کاراکترهای خوب فیلمو کشتن :| اگه بخواد دنباله ای داشته باشه چطوریه؟ مثلا مگه میشه بدون ساب زیر بود اخه

اقا برخلاف همه من از این مورتال کامبت خوشم اومد :D یعنی بگم انتظاراتم در حد 0 بود (هرچند قبل نظرات بقیه کمی هایپ بودم ولی درکل هیچ انتظاری نداشتم)

بجز تدوینش (مخصوصا توی فایت ها که البته مشکلش از پرش بین مکان ها بود و اوایل هر فایت بیشتر مشکل بود و بقیش تا حدی اوکی بود) و تا حدی فیلم نامه خیلی مشکل دار نبود :D (برای 2 ساعت فارق دنیا فیلم اکشن دیدن و لذت بردن :D )
من خودم واقعا کم پیش میاد بدون چک کردن پراگرس بار و زمان فیلم، فیلمیو ببینم ولی اینو از اول تا اخرش بکوب دیدم و حتی خیلی بنظرم زود گذشت (حس میکردم الان باید دو سوم فیلم رفته باشه ولی تموم شد :( )

در کل من حال کردم :D فقط امیدوارم کاراکتر های بیشتر و فایت های طولانی تر و خفن تر برای سیکوئلش بیارن :D

پ.ن. کابال و کانگ لاو و کینو خیلی خوب بودن :D شنگ سونگ هم خیلی عین بازیش بود.
ریدن واقعا تو دیوار بود :D لو کنگ هم خیلی زیادی کوچیک بود یارو :D واقعا نمیشد جدیش گرفت :D :)) ملینا هم اصلا از پتانسیلش استفاده نشد :(
کول یانگ رو هم بدم نیومد. بدک نبود.
رپتایلش ولی جذاب بود :D کاشکی بیشتر بود البته :(

پ.ن.2 اقا منتظر سیکوئلم :D
پ.ن.3
برای یک فن اسکورپیون، و مخصوصا بعد این انتخابات کزایی توی انجمن، واقعا ارضا کننده بود فیلم و لذت بردم از له شدن ساب زیرو :D
دقیقاً به نکات اشاره کردید

یک لوکیشن، دو فیلم :D

View attachment 203236

یک انباری هم تو سریال Titans دیدم خیلی شبیه این بود ولی نتونستم الگوی مشابهی تو شکل پنجره هاش پیدا کنم!
لعنتی این روبوکاپ نوستالژیِ من بود هنوز هم هست .
یادمه عموی مادرم که اون زمان خیلی لاکچری بودن ویدئو نوار کوچیک داشتن :)) و ما هر سال که عید میرفتیم خونه شون با خواهش و التماس ی تیکه از این فیلم رو اونجا میدیدیم البته نسخه اولش رو و هر سال ی تیکه شو میدیدیم و یادمه 3 - 4 سال طول کشید تا تموم شد :))! بعدها کل سری رو با نهایت کیفیت دانلود کردم و بارها دیدم و هنوز میبینم و یادِ اون روزا می افتم . مورفی =((

منم مورتال کمبات دیدم فیلم خوبی بود ولی انتظارم بیشتر از اینا بود
درکل قشنگه، بازیگراشم خوب بودن مخصوصا سلطان ساب زیرو
درکل امتیاز 7 میدم بهش

اقا الان این کول دقیقا کدوم کاراکتر میشه؟ چون اسکورپیون نبود
اونی که پرواز میکرد و زرتی کشته شد کلا توی بازی ها بوده؟
اینا که همه کاراکترهای خوب فیلمو کشتن :| اگه بخواد دنباله ای داشته باشه چطوریه؟ مثلا مگه میشه بدون ساب زیر بود اخه
کاراکتر کول به عنوان یکی از نوادگان اسکورپیون، کاراکتر جدیدی بود و ربطی به بازی‌ها نداشت. :D
اون خانومه نیتارا بود و توی ۲،۳ تا از نسخه‌های دوران PS2 حضور داشت.
ساب‌زیرو خیلی داستان‌ها داره توی بازی‌های MK. اگه می‌خواین توی فیلم بعدی براتون تازه بمونه، اسپویلر رو باز نکنین. ولی کلاً چیزی هست که توی بازی‌ها از چند دهه قبل اتفاق افتاده و شاید خیلی هم نیاز به اسپویلر نداشته باشه، نمی‌دونم! :D
این ساب‌زیرویی که ترکید، بعداً تبدیل میشه به نوب سایبات. از اون طرف برادر کوچیک‌ترش که اونم لقب ساب‌زیرو رو داره هم در آینده وارد ماجرا میشه.
کلاً توی بازی‌های MK، اون کاراکتری که توی اولین نسخه می‌دیدیم، ساب‌زیرو اصلی بود که توی این فیلم مُرد و از MK2 به بعد، داداشش وارد داستان شد و اون اصلیه هم تبدیل شد به نوب.
کاراکتر خیلی مونده هنوز! از جانی کیج، کیتانا، نایت‌ولف، سایرکس، سکتور و اسموک تا بروبچ خبیث مثل شائوکان، شیناک، کوانچی و موتارو و... یعنی هنوز رسماً چیزی نشون ندادن! :D

آخرین ویرایش:
کاراکتر کول به عنوان یکی از نوادگان اسکورپیون، کاراکتر جدیدی بود و ربطی به بازی‌ها نداشت. :D
ساب‌زیرو خیلی داستان‌ها داره توی بازی‌های MK. اگه می‌خواین توی فیلم بعدی براتون تازه بمونه، اسپویلر رو باز نکنین. ولی کلاً چیزی هست که توی بازی‌ها از چند دهه قبل اتفاق افتاده و شاید خیلی هم نیاز به اسپویلر نداشته باشه، نمی‌دونم! :D
این ساب‌زیرویی که ترکید، بعداً تبدیل میشه به نوب سایبات. از اون طرف برادر کوچیک‌ترش که اونم لقب ساب‌زیرو رو داره هم در آینده وارد ماجرا میشه.
کلاً توی بازی‌های MK، اون کاراکتری که توی اولین نسخه می‌دیدیم، ساب‌زیرو اصلی بود که توی این فیلم مُرد و از MK2 به بعد، داداشش وارد داستان شد و اون اصلیه هم تبدیل شد به نوب.
کاراکتر خیلی مونده هنوز! از جانی کیج، کیتانا، نایت‌ولف، سایرکس، سکتور و اسموک تا بروبچ خبیث مثل شائوکان، شیناک، کوانچی و موتارو و... یعنی هنوز رسماً چیزی نشون ندادن! :D
جانی کیج که در انتهای فیلم برای سیکوئل تایید شد.
نایت ولف هم توی فیلم عکسش دیده شد :D

این بین از همه بیشتر نبود حضور کیتانا حس شد مخصوصا که الان ملینا رو کشتن امیدوار بودم تقابل این دو رو ببینیم :(

بازیگر ساب زیرو هم برای 4 فیلم دیگه گویا قرارداد داره... اگه از نظر تجاری موفق بوده باشه فیلم، قطعا برای سیکوئل هایی برنامه دارن :D
من کلا موافق اینجوری حمله کردن به بازیگر ها نیستم ولی امیدوارم بازیگر لو کنگ رو recast کنن:-" یا اقلا یک پاشنه 5 سانتی بزارن زیر پاهاش یکم بلند تر دیده شه :))

اقا مرسی واسه توضیحات خوبت. یکی از دوستان قبلا یه ساتی برای داستان کمبات بهم داده ولی متاسفانه وقت نکردم کامل بخونم

• Like
Reactions: Dinosaur
من کلا موافق اینجوری حمله کردن به بازیگر ها نیستم ولی امیدوارم بازیگر لو کنگ رو recast کنن:-" یا اقلا یک پاشنه 5 سانتی بزارن زیر پاهاش یکم بلند تر دیده شه :))
اتفاقا بازیگر خوبی براش انتخاب کردن به نظرم. عملا خود بروس لیه! :D مشکل اصلی نقش خیلی کم و جزئی بود که تو فیلم داشت.

haja_img_20210425_214812.jpg

جانی کیج که در انتهای فیلم برای سیکوئل تایید شد.
نایت ولف هم توی فیلم عکسش دیده شد :D

این بین از همه بیشتر نبود حضور کیتانا حس شد مخصوصا که الان ملینا رو کشتن امیدوار بودم تقابل این دو رو ببینیم :(

بازیگر ساب زیرو هم برای 4 فیلم دیگه گویا قرارداد داره... اگه از نظر تجاری موفق بوده باشه فیلم، قطعا برای سیکوئل هایی برنامه دارن :D
آره فیلم اشاراتی به بعضی از شخصیت‌ها داشت. :D
حتی توی یه صحنه بادبزن کیتانا هم دیده می‌شد، ولی خودش مفقودالاثر بود! :|
لو کنگ رو من بدم نیومد ازش. :D اون بازیگر ریدن رو عوض کنن خیلی بهتره. چی بود اون مردک! :|
ولی خیلی هوس کردم بعد از سال‌ها برم سراغ دو تا فیلم قبلی. اولی رو چند باری دیده بودم و بیشتر توی ذهنم مونده، ولی از دومی تقریباً هیچی یادم نیست و امروز که این عکس رو از باراکا دیدم منهدم شدم! :))

umnr_xcasd.jpg

دوستان من یه چند وقت دور بودم از میادین، از پاییز پارسال تا حالا استندآپ کمدی خفن چیزی بیرون نیومده بزنیم تو رگ؟ ( خودم حدس میزنم بخاطر کرونا چیز خاصی بیرون نیومده باشه!)

از مریدان george carlin هستم استندآپ در حد معرفی کنید نه از این لودگی ها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or