barneysawyer
کاربر سایت
جالبه . من نمی دونستم این قدر روش مانور داده بودن . من فکر کردم یک چیزی مثل ادامه های آشغال مسابقه مرگ و شاه عقرب و ... است . ممنون از اطلاعاتتونآخه بدبختی اینجاست که همونطور که سپهر گفت، این MK: Annihilation فیلم سینمایی کامل محسوب میشده و چیز الکی نبوده.
حتی بودجهش هم بالاتر از نسخه اول بود و در حالی که اولی ۱۸ میلیون دلار بودجه داشت، این یکی شد ۳۰ میلیون دلار. یعنی رقمی که اگه با تورم آمریکا در نظر بگیریم، تقریباً میشه بودجه نسخه جدید که ۵۰ و خوردهای میلیون دلار هست! اون هم در شرایطی که اصلاً این دو تا فیلم از نظر کیفیت تولید قابل مقایسه نیستن.
من خودم با وجود اینکه از بعضی چیزهای نسخه ۲۰۲۱ خوشم اومد، ولی خیلی انتقادها دارم نسبت بهش و در بهترین حالت ۵ و ۶ میدم و بعضی صحنههاش در حد یه کمدی خفن من رو خندوندن، مثل اونجایی که جکس زور میزنه و یه فلز مرغوبی جایگزین فلز قبلی روی دستهاش میشه! یعنی واقعاً یه نفر اونجا نبود که بگه همچین صحنهای تا چه حد ضایع هست؟!
ولی اون Annihilation انقدر فجیعه که این نسخه ۲۰۲۱ جلوش حکم شاهکار هنری رو پیدا میکنه! مثلاً همون باراکا که گریم و چهرهپردازیش از سمندون هم بدتره، یه صحنه مبارزه با لو کنگ داره که آخرش اتفاقی میافته که توی فیلمهای دانشجویی هم قفله!
این چیزی که میخوام بذارم نیاز خاصی به اسپویلر نداره به نظرم، ولی به هر حال:
آخر این سکانس وقتی لو کنگ میزنه باراکا رو شوت میکنه توی آتیش، به جای اینکه افتادن این بنده خدا رو ببینیم، یه آدمی با ظاهر متفاوت میافته توی آتیش که احتمالاً بدلکار هست با لباسی که سر صحنه پوشیده بوده و بعداً هم توی فیلم تغییرش ندادن!
برای دوستانی که نمیتونن یوتیوب ببینن، عکسش رو میذارم:
همین یکی دو ماه پیش یه اطلاعاتی در مورد ماجراهای MK: Annihilation اومد که احتمالاً این سوتی هم به خاطر همون بوده. زمانی که سازندههای MK: Annihilation اون رو به مخاطبهای آزمایشی نشون میدن تا ببینن نظرشون چیه، مخاطبها به شدت از فیلم تعریف میکنن و میگن خیلی خفنه (احتمالاً قبلش مواد زده بودن!) و برای همین دیگه سازندههای فیلم بیخیال ادیتهای نهایی و پاکسازی فیلم میشن و پیش خودشون میگن وقتی اینا انقدر از فیلم ما تعریف کردن، دیگه نیازی نیست که مشکلاتش رو برطرف کنیم و دستی به جلوههای ویژه و بخشهای بدلکاری و اینا بزنیم و همین رو میفرستیم توی سینما! یعنی قشنگ یه وضعیتی بوده که آدم حتی توی سینمای ایران هم انتظارش رو نداره، چه برسه به هالیوود!
درباره مورتال کامبت جدیده هم باهاتون موافقم . یعنی اون سکانس واقعا احمقانه بود . لااقل یک جا اشاره می کردن که این دستای جکس یک جادو جمبلی داره که وقتی فرد worthy بشه قدرت واقعی اش رو نشون میده. مثل چکش تور. الان به نظر میاد که تغییر حالت اش یک واکنش فیزیکی در مقابل دیدن درد کشیدن سونیا بوده. انگار منقلب شده
اصلا اون 1997 رو که باید کلا فراموش کنیم . سر همین جلوه های ویژه ی افتضاحش من فکر می کردم فیلم از اون ادامه های غیر رسمی بی خوده.
شاید مثل ایکس من اوریجینز ولورین که یک نسخه از فیلم بدون جلوه های ویژه لو رفت زودتر شده. یک نسخه روتوش نشده از فیلم رو دادن بیرون . بعد که دیدن هیچکی استقبال نکرد با خودشون گفتن چرا زحمت بکشیم رو فیلم کار کنیم ولکنین آقا .
الان به نظرم قضیه ی مورتال کامبت 1997 و این جدیده مثل بتمن علیه سوپرمن و جاستیس لیگ ویدونه. بتمن علیه سوپرمن خودش فیلم ضعیفی بود ولی نسخه ویدون از بس تو دیوار بود اون فیلم در مقابلش شاهکاره