Movie Center

آره فیلم اشاراتی به بعضی از شخصیت‌ها داشت. :D
حتی توی یه صحنه بادبزن کیتانا هم دیده می‌شد، ولی خودش مفقودالاثر بود! :|
لو کنگ رو من بدم نیومد ازش. :D اون بازیگر ریدن رو عوض کنن خیلی بهتره. چی بود اون مردک! :|
ولی خیلی هوس کردم بعد از سال‌ها برم سراغ دو تا فیلم قبلی. اولی رو چند باری دیده بودم و بیشتر توی ذهنم مونده، ولی از دومی تقریباً هیچی یادم نیست و امروز که این عکس رو از باراکا دیدم منهدم شدم! :))

umnr_xcasd.jpg
:)) =))

این چه وضعیه اصلن نمیشه نگاش کرد !
میمیک صورتش منو یاد حسن شماعی زاده انداخت :)):))=))

بعد این قمه ها رو چرا با چسب اینقدر ضایع چسبوندن به دستش ! ؟؟ :))
ماکت سازی و عروسک سازی صدا سیما دهه شصت چند قدم از این بالاتر بود ! :))

تنها اتفاق خوب اسکار امسال از نظر من، اهدای جایزه بهترین بازیگر مرد به آنتونی هاپکینز بود.?
اتفاق غیر منتظره ای در سایر جوایز شاهد نبودیم، جز اینکه Promising Young Woman جایزه بهترین فیلمنامه اورجینال رو برد. ?

اسکار 2021 (:|
? بهترین فیلم‌نامه اصلی
Promising Young Woman
? بهترین فیلم‌نامه اقتباسی
The Father
? بهترین فیلم غیر‌انگلیسی زبان
Another Round
? بهترین بازیگر نقش مکمل مرد
Daniel Kaluuya - Judas and the Black Messiah
? بهترین چهره‌پردازی و آرایش مو
Ma Rainey's Black Bottom
? بهترین طراحی لباس
Ma Rainey's Black Bottom
? بهترین کارگردانی
Chloe Zhao - Nomadland
? بهترین صدا
Sounds of Metal
? بهترین فیلم کوتاه
Two Distant Stranger
? بهترین انیمیشن کوتاه
If Anything Happens I Love You
? بهترین انیمیشن
Soul
? بهترین مستند کوتاه
Colette
? بهترین مستند
My Octopus Teacher
? بهترین جلوه‌های ویژه
Tenet
? بهترین بازیگر نقش مکمل زن
Youn Yuh-jung - Minari
? بهترین طراحی صحنه
Mank
? بهترین فیلم‌برداری
Mank
? بهترین تدوین
Sounds of Metal
? بهترین موسیقی متن
Soul
? بهترین ترانه اورجینال
Fight For You - Judas and The Black Messiah
? بهترین فیلم
Nomadland
? بهترین بازیگر نقش اول زن
Frances McDormand - Nomadland
? بهترین بازیگر نقش اول مرد
Anthony Hopkins - The Father

من کلا خودم همیشه علاقه مند به اسکار بودم و دنبال می کردم . حتی در بدترین و بدنام ترین سال هاش هم مخالف اون جو ضد اسکاری بودم که چندین ساله راه افتاده . ولی امسال واقعا برام سال سینمایی خوبی نبود. نه تمام فیلم هارو دیدم نه انگیزه ای دارم که اونایی که ندیدم رو ببینم. خود اسکار رو هم دنبال نکردم. فقط از روی لیست برنده های گولدن گلوب حدس زدم که قراره اسکار چطوری باشه . خیلی درباره به حق بودن برنده ها نظری ندارم چون اصلا به نظرم فیلم درخوری نداشتیم و فیلم ها در بهترین حالت متوسط بودن . یک سری فیلم بولد شدن و یک سفره ای هم پهنه و قراره یک سری جایزه بدن. کلا امسال این کرونا حس و حال رو از سینما گرفته. از برنده شدن هاپکینز خوشحالم. واقعا لایقش بود . درباره نومدلند هم که مشخص بود قراره درو کنه . ولی خب جایزه ای که رو مخمه بهترین فیلم نامه است . در حضور یک غول فیلم نامه نویسی مثل آرون سورکین که انصافا هم توی شیکاگو 7 ترکوند فیلم نامه ای برنده میشه که شعاری و احمقانه است . در حدی توش افراط شده که قبلا هم گفته بودم انگار تهمینه میلانی که معروفه به ساختن فیلم های فمنیستی افراطی با دیالوگ ها و موقعیت های گل درشت رفته هالیوود فیلم ساخته . هرچند طبیعی بود قراره این ترند هارو بکنن تو حلقمون . در کل امسال هم تموم شد و رفت و فیلم هاش هم فراموش میشه . به امید این که سال جدید سال بهتری باشه برای سینما.

کاراکتر کول به عنوان یکی از نوادگان اسکورپیون، کاراکتر جدیدی بود و ربطی به بازی‌ها نداشت. :D
اون خانومه نیتارا بود و توی ۲،۳ تا از نسخه‌های دوران PS2 حضور داشت.
ساب‌زیرو خیلی داستان‌ها داره توی بازی‌های MK. اگه می‌خواین توی فیلم بعدی براتون تازه بمونه، اسپویلر رو باز نکنین. ولی کلاً چیزی هست که توی بازی‌ها از چند دهه قبل اتفاق افتاده و شاید خیلی هم نیاز به اسپویلر نداشته باشه، نمی‌دونم! :D
این ساب‌زیرویی که ترکید، بعداً تبدیل میشه به نوب سایبات. از اون طرف برادر کوچیک‌ترش که اونم لقب ساب‌زیرو رو داره هم در آینده وارد ماجرا میشه.
کلاً توی بازی‌های MK، اون کاراکتری که توی اولین نسخه می‌دیدیم، ساب‌زیرو اصلی بود که توی این فیلم مُرد و از MK2 به بعد، داداشش وارد داستان شد و اون اصلیه هم تبدیل شد به نوب.
کاراکتر خیلی مونده هنوز! از جانی کیج، کیتانا، نایت‌ولف، سایرکس، سکتور و اسموک تا بروبچ خبیث مثل شائوکان، شیناک، کوانچی و موتارو و... یعنی هنوز رسماً چیزی نشون ندادن! :D

تو نسخه 1997 پاول اندرسون آن ساب زیرویی که می بینیم با اسکورپین مبارزه می کنه، برادرش هست که خودشم به لو کانگ میگه.

اینم مبارزه سابزیرو با اسکورپین در نسخه 1997 پاول اندرسون - موسیقی متن رو بچسب!

آره فیلم اشاراتی به بعضی از شخصیت‌ها داشت. :D
حتی توی یه صحنه بادبزن کیتانا هم دیده می‌شد، ولی خودش مفقودالاثر بود! :|
لو کنگ رو من بدم نیومد ازش. :D اون بازیگر ریدن رو عوض کنن خیلی بهتره. چی بود اون مردک! :|
ولی خیلی هوس کردم بعد از سال‌ها برم سراغ دو تا فیلم قبلی. اولی رو چند باری دیده بودم و بیشتر توی ذهنم مونده، ولی از دومی تقریباً هیچی یادم نیست و امروز که این عکس رو از باراکا دیدم منهدم شدم! :))

umnr_xcasd.jpg
البته یک نکته ای رو باید بگم . این که قسمت دوم فیلم مورتال کامبت قدیمه از اون ادامه های غیر رسمی و مختص شبکه نمایش خانگی اشون بود که کلا یک قانون نانوشته هست که این ادامه هارو اصلا نباید حساب کرد . معمولا فقط اسم فیلم اصلی رو یدک می کشن و خبری از بازیگر های اصلی و تیم سازنده اصلی نیست. برای همین هم بودجه اشون اندازه نسخه اصلی نیست و این باراکای مسخره هم نتیجه همینه. کلا قسمت اول اش هم جالب نبود از نظر طراحی ظاهری ولی دو اش دیگه نوبر بود

• Like
Reactions: SiminSecret
البته یک نکته ای رو باید بگم . این که قسمت دوم فیلم مورتال کامبت قدیمه از اون ادامه های غیر رسمی و مختص شبکه نمایش خانگی اشون بود که کلا یک قانون نانوشته هست که این ادامه هارو اصلا نباید حساب کرد . معمولا فقط اسم فیلم اصلی رو یدک می کشن و خبری از بازیگر های اصلی و تیم سازنده اصلی نیست. برای همین هم بودجه اشون اندازه نسخه اصلی نیست و این باراکای مسخره هم نتیجه همینه. کلا قسمت اول اش هم جالب نبود از نظر طراحی ظاهری ولی دو اش دیگه نوبر بود

داری Annihilation رو میگی؟! Annihilation دنباله مستقیم مورتال کامبت 1995 هست که مختص نمایش خانگی هم نبود و تو گیشه فروش 51 میلیونی کسب کرد. تیم بازیگراشم تقریبا یکسان بود. کسی که نقش رپتایل رو تو نسخه 1995 بازی کرد، در نسخه 1997 نقش سابزیرو بازی میکنه و نقش کیتانا و لیو کانگ هر دو Talisa Soto و Robin Shou بودند.

در کل لایو اکشن های کامبت این ها بودند:

Mortal Kombat 1995 - Paul W.S Anderson
Mortal Kombat 1997 - Paul W.S Anderson
Mortal Kombat: Konquest 1998-1999 (Syndication Network
Mortal Kombat Legacy 2011-2013
Mortal Kombat 2021 - Simon McQuid

آخه بدبختی اینجاست که همون‌طور که سپهر گفت، این MK: Annihilation فیلم سینمایی کامل محسوب می‌شده و چیز الکی نبوده. :D
حتی بودجه‌ش هم بالاتر از نسخه اول بود و در حالی که اولی ۱۸ میلیون دلار بودجه داشت، این یکی شد ۳۰ میلیون دلار. یعنی رقمی که اگه با تورم آمریکا در نظر بگیریم، تقریباً میشه بودجه نسخه جدید که ۵۰ و خورده‌ای میلیون دلار هست! اون هم در شرایطی که اصلاً این دو تا فیلم از نظر کیفیت تولید قابل مقایسه نیستن.
من خودم با وجود اینکه از بعضی چیزهای نسخه ۲۰۲۱ خوشم اومد، ولی خیلی انتقادها دارم نسبت بهش و در بهترین حالت ۵ و ۶ میدم و بعضی صحنه‌هاش در حد یه کمدی خفن من رو خندوندن، مثل اونجایی که جکس زور می‌زنه و یه فلز مرغوبی جایگزین فلز قبلی روی دست‌هاش میشه! :)) یعنی واقعاً یه نفر اونجا نبود که بگه همچین صحنه‌ای تا چه حد ضایع هست؟!
ولی اون Annihilation انقدر فجیعه که این نسخه ۲۰۲۱ جلوش حکم شاهکار هنری رو پیدا می‌کنه! مثلاً همون باراکا که گریم و چهره‌پردازیش از سمندون هم بدتره، یه صحنه مبارزه با لو کنگ داره که آخرش اتفاقی می‌افته که توی فیلم‌های دانشجویی هم قفله! :))
این چیزی که می‌خوام بذارم نیاز خاصی به اسپویلر نداره به نظرم، ولی به هر حال:

آخر این سکانس وقتی لو کنگ می‌زنه باراکا رو شوت می‌کنه توی آتیش، به جای اینکه افتادن این بنده خدا رو ببینیم، یه آدمی با ظاهر متفاوت می‌افته توی آتیش که احتمالاً بدلکار هست با لباسی که سر صحنه پوشیده بوده و بعداً هم توی فیلم تغییرش ندادن! :))

برای دوستانی که نمی‌تونن یوتیوب ببینن، عکسش رو می‌ذارم:

8otx_xcasd.jpg

همین یکی دو ماه پیش یه اطلاعاتی در مورد ماجراهای MK: Annihilation اومد که احتمالاً این سوتی هم به خاطر همون بوده. زمانی که سازنده‌های MK: Annihilation اون رو به مخاطب‌های آزمایشی نشون میدن تا ببینن نظرشون چیه، مخاطب‌ها به شدت از فیلم تعریف می‌کنن و میگن خیلی خفنه (احتمالاً قبلش مواد زده بودن!) و برای همین دیگه سازنده‌های فیلم بی‌خیال ادیت‌های نهایی و پاکسازی فیلم میشن و پیش خودشون میگن وقتی اینا انقدر از فیلم ما تعریف کردن، دیگه نیازی نیست که مشکلاتش رو برطرف کنیم و دستی به جلوه‌های ویژه و بخش‌های بدلکاری و اینا بزنیم و همین رو می‌فرستیم توی سینما! :D یعنی قشنگ یه وضعیتی بوده که آدم حتی توی سینمای ایران هم انتظارش رو نداره، چه برسه به هالیوود!

من هر جور حساب می کنم میبینم که نسخه 1997 به هیچ عنوان اندازه نسخه 1 نیست. یعنی شما میتونی نسخه 1 رو الان بشینی ببینی ولی 2 به شکل عجیبی حال بهم زن هست و جلوه های ویژه ش روی مخه. جالبیش اینجاست که تمام فیلم های مهمی که از روی بازی ساختن رو همین آقای پل دبلیو. اس. اندرسون ساختن و به قطع یقین میشه گفت داخل همه شون هم گند زده به نحوی که جا داشته (نمونه ش از قسمت 4 به بعد رزیدنت اویل و قسمت دوم مورتال کامبت). برام هم عجیبه چرا همیشه پای این بابا وسطه آخه! بعد اینجوری میشه که میگن از روی بازی فیلم بسازی گند میخوره توش ... خب شما آنچارتد رو باید بدی یکی مثل استیون اسپیلبرگ بسازه که به تم ایندینا جونزیش هم بخوره یا مورتال کامبت رو باید کارگردان RAID بسازه (خاطره ها دارید باهاش میدونم :) ) در غیر این صورت معلومه آبکی در میاد دیگه.

به هر حال اومدم بگم نسخه دو مشمئز کننده س قیافه ها و افکت ها ...
نسخه جدید هم مهم ترین علتی که باعث شده مبارزات همه بدشون بیاد اینه که نرفتن سراغ تورنمنت و یهو شروع کردن هر کی به هر کی دلش خواست تله پورت شد زد طرفو نابود کرد که چی مثلا؟! تورنمنت اگه میبود و یکی یکی مبارزات میدیدیم قشنگ تر میشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or