Movie Center

تنها کاراکتر Netflix|MCU که هیچ امیدی به بازگشتش نمیشه داشت بجز با ریبوت کامل، Iron Fistئه، بقیه‌شون جای امید هست که بشه نجاتشون داد، مخصوصا Daredevil که واقعا نه فقط سریال ابرقهرمانی خوب، کلا سریال خوبی بود. من هم امیدوارم برگردن چون برخلاف Agents of Shield که فصل به فصل چیپ‌تر میشد و بیشتر به بیراهه می‌رفت اینها تا Infinity War کامل خط داستانی رو رعایت کردند. خود فایگی هم دردویل نتفلیکس رو دوست داره، اینه که ??‍♂️
برای اینجا اف تاپیکه ولی من واقعا اون یونیورس netflix رو دوست داشتم. خود DD که اصلا از بهترین سریال هارو داره. بقیشونم خود Iron fist فصل دومش خیلی بهتر شد. ولی فصل دوم Luke cage یادمه منو واقعا متحیر کرده بود از این همه جذابیت و خفن بودن. مخصوصا اون اندینگ معرکش...
در کل بنظرم این یونیورس همینطور بهتر شد و به جاهای خوبی رسیده بود و حیف شد کنسلیشون...

سلام
درحالی که بچه های تاپیک از دیدن تریلر و 7 دقیقه ابتدایی مورتال کمبت کیف کردن و هایپ شدن.
همون 7 دقیقه تو اینستاگرام بازیسنتر آپلود شد ونظرات بیشتر منفی بود! از تکراری بودن داستان مینالیدن! و اینکه بر اساس همین قصه، یک انیمیشن سال گذشته ساخته شده.

سلام
درحالی که بچه های تاپیک از دیدن تریلر و 7 دقیقه ابتدایی مورتال کمبت کیف کردن و هایپ شدن.
همون 7 دقیقه تو اینستاگرام بازیسنتر آپلود شد ونظرات بیشتر منفی بود! از تکراری بودن داستان مینالیدن! و اینکه بر اساس همین قصه، یک انیمیشن سال گذشته ساخته شده.
من 7 دقیقه رو ندیدم . ولی تجربه بهم نشون داده که وارنر تو بخش انیمیشن سازی خیلی بهتر از فیلم سازی عمل می کنه. برای من انیمیشن های مربوط به دنیای دی سی که خیلی بهتر از فیلم هاش بودن و اگه می اومدن لایو اکشن سکانس به سکانس انیمیشن هاشون رو می ساختن بهتر میشد. امیدوارم فیلم خوب باشه و نسبت به اون انیمیشن سال قبل بهتر نباشه بدتر نباشه

• Like
Reactions: Alkazar
از سال ۲۰۲۲ به بعد، تمام فیلم‌های بزرگ Sony Pictures پس از آن که دوران اکران سینمایی خود را پشت سر گذاشتند، به صورت اختصاصی وارد شبکه‌ی Netflix می‌شوند.​

View attachment 201203

Disney and Sony Set Massive Movie Deal, Bringing ‘Spider-Man’ Films to Disney Plus

از همین الان قرارداد بسته سونی تا بعد از پخش توی نتفلیکس، فیلمهاش توی شبکه های دیزنی (دیزنی پلاس و hulu و ...) استریم میشن.

View attachment 202934

The Conjuring: The Devil Made Me Do It

1080p
اپن ورلد شده چرا ابی :D دقت کردی بعضی صحنه هاش دقیقا کپی برداری از فیلم های یکی دو سال اخیر بود، حال نکردم با تریلر از اون جو نسخه اول خیلی بنظر فاصله گرفته و در حد سبک هارور هم توی این تریلر خوب ظاهر نشد

Disney and Sony Set Massive Movie Deal, Bringing ‘Spider-Man’ Films to Disney Plus

از همین الان قرارداد بسته سونی تا بعد از پخش توی نتفلیکس، فیلمهاش توی شبکه های دیزنی (دیزنی پلاس و hulu و ...) استریم میشن.

به نظر من سونی بزرگترین سود رو زمانی کرد ک کاراکتر اسپایدرمن رو انحصاری خودش کرد و بی برو برگرد اسپایدر من در دنیای ابرقهرمانی سینمایی پرطرفدار ترین شخصیته...

در مورد Godzilla vs Kong فقط این رو بگم که
بازی اون دختر بچه که کونگ باهاش جور بود >>>>>>>>>>>>>>>>> بازی باقی هنرپیشه های فیلم :)

خود نبردهای فیلم و کلا بخش هیولاییش محشر بود ، از وارنر هم بعید بود بتونه جلوی خودش رو بگیره و موضوع اصلی رو تو تریلر لو نده ، مثل حرکتی که تو BvS زدن! :|

آخرین ویرایش:
تقریبا دیگه عرفه به فیلم بازی ها امیدی نبندم بعد از ردیک۱ و سایلنت هیلز یک ،سونیک تنها فیلم بازی بود که خوشم امد. کلا همین سه تا فیلم بازی رو من تونستم درک کنم البته خیلی طرفدار سونیک نیستم فقط نوستالژی برام ولی جیم کری عالی بود.
مانستر هانترز جدید واقعا نامیدم کرد باز مثل سری فیلم های رزیدنت اویل بجای اینکه تمرکز روی دنیای فانتزی باشه روی یک نظامی بود که هیچ ربطی به لور سری نداره ضمنا نقشش هم توسط خانم نابود کننده سری رزیدنت میلایویچ اجرا میشه کارگردانش هم بسیار با عرض معذرت ابله و خرابکار است .

دیگه امیدی به مورتال نداشتم تا اینکه الان دیدم .من سخت گیرم برای سینما و فیلم خوب .بسیار سخت گیر. بد نبود مورتال جدید .

و باید بگم مثل بی مووی های دهه ۸۰ ای حس حال خاصی داشت خوب بود مسخره نبود نسبت به بقیه فیلم بازی های اخیر.مبارزات خوب بود و چند تا لوکیشن خیلی خوب طراحی کرده بودن و کاراکترها هم خوب شخصیت پردازی شده بودن مخصوصا خوب یا طرف لایت من خوشم امد .ساب زیرو اش عالی بود ترمیناتوری بود برای خودش.
در کل ابرومند بود .نمیشه انتظار بیشتری داشت از لور سری بازم خوب بود. بعد اگر دوستان مشاهده کردن صحبت میکنم نمیشه چیزی گفت بدون اسپویل .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or