داری Annihilation رو میگی؟! Annihilation دنباله مستقیم مورتال کامبت 1995 هست که مختص نمایش خانگی هم نبود و تو گیشه فروش 51 میلیونی کسب کرد. تیم بازیگراشم تقریبا یکسان بود. کسی که نقش رپتایل رو تو نسخه 1995 بازی کرد، در نسخه 1997 نقش سابزیرو بازی میکنه و نقش کیتانا و لیو کانگ هر دو Talisa Soto و Robin Shou بودند.
در کل لایو اکشن های کامبت این ها بودند:
Mortal Kombat 1995 - Paul W.S Anderson
Mortal Kombat 1997 - Paul W.S Anderson
Mortal Kombat: Konquest 1998-1999 (Syndication Network
Mortal Kombat Legacy 2011-2013
Mortal Kombat 2021 - Simon McQuid
شیخ بهترین حرکت از خود تورنت دان کردنهدوستان يه سايت مناسب بدون سانسور هم واسه من پيرمرد يكى pm كنه
اینو تو توییتر دیدم
View attachment 204044
تو مجموعه جدید «احضار» شبکه1، بازیگره به روحه میگه اگر اینا کرونا نداشتن بهم بگو تا ماسکم رو بر دارم
پشمای نولان و کارگردان کانجورینگ رو یکی جمع کنه از رو زمین
شیخ بهترین حرکت از خود تورنت دان کردنه
حیف که منو محدود کردی نمیتونم پی ام بدم ولی یه سایتی هست خیلی خفنه (پولیه) 30 داره اولش بقیشم نما داره ولی به چیز شکن نیاز دارهحالشو ندارم سايت پوليم باشه عيب نداره خداوكيلى ١٠٠ تومن ميدم
این ترسناکه یا کمدیه؟اینو تو توییتر دیدم
View attachment 204044
تو مجموعه جدید «احضار» شبکه1، بازیگره به روحه میگه اگر اینا کرونا نداشتن بهم بگو تا ماسکم رو بر دارم
پشمای نولان و کارگردان کانجورینگ رو یکی جمع کنه از رو زمین
شیخ بهترین حرکت از خود تورنت دان کردنه
دوستان يه سايت مناسب بدون سانسور هم واسه من پيرمرد يكى pm كنه
شیخ جان اگه میتونی هر ماه 100 هزینه کنی که حله دیگهحالشو ندارم سايت پوليم باشه عيب نداره خداوكيلى ١٠٠ تومن ميدم
"امیلیا کلارک" به زیبایی "امبر هرد" نیست اما بخاطر مشکلاتی که امبر هرد برای جانی دپ به وجود آورد توی اینستا خیلی ها ازش متنفر شدن (خودمو نمیگما، مردم رو میگم)درد و بلات بخوره سر همون «امیلیا کلارک» که خواستن بیارنش بجای تو فیلم؛ با اون خنده های زشتش!