Need4Speed
کاربر سایت
در باب تخیلی و فانتزی بودن آخرالزمان فقط کافیه به صحنه ابتدایی و این یارو سرگرده اشاره کنم که با استایل احمقانه (کلاه کابویی + عینک دودی + بالا تنه لخت) وسط انفجار خمپاره ها طوری راه میرفت انگار چارشنبه سوریه و کپسول TNT دور و برش داره میترکه! حالا دیگه با بقیه فیلم کاری نداریم...!استاد ازین جهت آف تاپیکه که اینجا تاپیک امتیاز به فیلماست که توی سر در این تاپیکم اگر نگاه میکردید نوشته اینجا از پستای دیگران نقل قول نگیرید و بحثارو ببرید تاپیک Movie! در نتیجه یه LOL هم تقدیم شما
من گفتنی هامو گفتم دوباره در جوابت باید دوباره همونارو تکرار کنم و شمام حرفاتو مجدد تکرار کنی و کلی ازینا بذاری
شما میگی فیلم به سیاست های آمریکام انتقاد تلویحی داشت؟! برای من کافی نبود و اگرم داشته انقدر تلویحی بود که با نبودشم فرقی نداشت.
اون قسمتایی از حرفاتم که قرمز کردم رو اصلا قبول ندارم!! نمی دونم واقعا بر چه مبنایی انقدر اصرار داری که مهلکه قسمت دوم اینک آخرالزمانه و این دو فیلم یکین! به نظر من Platoon شبیه ترین فیلم به مهلکه ـس.
درضمن شما یه بخش از پست منو نشون بده که گفته باشم شیفته فیلم اینک آخرالزمان هستم که انقدر الان دچار پارادوکس شدی. من نقدای زیادی از اینک آخرالزمان خوندم، اکثرا هم به عنوان یکی از بهترینای ژانر جنگ ازش یاد میکنن و منم باور دارم که فیلم عمیق، تاثیرگذار و قابل احترامه و معتقم چندین لول بالاتر از مهلکه است ولی با اینحال خیلی به این فیلم علاقه مند نیستم! و کلا 2بارم بیشتر ندیدمش! در آخرم اصل مطلب اون پست باختن این فیلم به کریمر علیه کریمر توی اسکار اون ساله!
الان پارادکست حل شد؟
باز هم میگم پارادوکس از پُست هات میباره و اون رو داری به من نسب میدی! hurt locker کارشو خوب انجام داده. به نسبت فیلم های جنگی هم رده اش اگه بخوایم نگاه کنیم. و اگه کسی از hurt locker ایراد بگیره میشه گفت تقریبا از تمام فیلم های ژانر جنگی آمریکایی ایراد گرفته!