Origami 2008
عضو تحریریه
از دید من هیچ اسلشری به ایشون نزدیک نمیشهدیشب در یک خونه خالی با رفقا نشستیم فیلم "روز شکرگذاری" رو دیدیم. مثل هر فیلم اسلشر دیگه ای پر از خون ریزی بود و صحنه های دل و روده داشت که خب طبیعیه. ولی باگ داستانی هم داشت و کات های فیلم مخصوصا اون آخرش یه جوری مسخره بود! مثلا جایی که دختره از روی فنس فرار کرد یهو کات خورد سر از ماشین پلیس و کلانتر روی زمین درآورد بعد دوباره کات خورد دوس پسر سابقشو با همون ماسک توی کارگاه دید، بعد دوباره کات خورد توی کارگاه بود با اسلحه کلانتر! در کل فیلم بدی نبود و خوشم اومد. مخصوصا اوایل فیلم و اون فروشگاه خیلی خر تو خر و باحال بود.
از دید من هیچ اسلشری به ایشون نزدیک نمیشه
View attachment 323034
اساتید این فیلم استاد اسنایدر Rebel Moon نسخه web dl ش امده. منتها من یادمه گفته بودن این دو نسخه داره یکی PG13 هست یکی هم R . اینی که امده کد.م نسخه است ؟
جدا نسخه R داره؟ پس خوب شد الکی دانلود نکردیماین اون نسخهای نیست که ذهن اسنایدر کبیر بیرون اومده باشه!
اسنایدر کبیر ادیشن فیلم Rebel Moon درجه سنی R داره و در حال حاضر هیچ اشارهای به تاریخ انتشارش نشده!؛ ظاهرا اوایل ۲۰۲۴ میادش!
جدا نسخه R داره؟ پس خوب شد الکی دانلود نکردیم
بعضی کارهاش واسه سرگرمی خوبهالی راث یکی از بدترین و فیکترین کارگردانهای سینماست! سر چی بحث میکنید؟!
این زک چرا فیلم هاش رو مثل بچه آدم بیرون نمیده .همیشه باید منتظر نسخه اصلی باشیمآره باو.
زک کبیر تو همه حرف هاش و مصاحبههاش داره در مورد اون نسخه حرف میزنه؛ دقیقا صحبت هاش با زمانی که دی سی بود یکیه!
عقبه یکی دوتا از بازیگراش رو آمار داشتم برا همین مطمئن نبودم . اگر زباله ببینیم حداقل R ببینیم...!!!این اون نسخهای نیست که ذهن اسنایدر کبیر بیرون اومده باشه!
اسنایدر کبیر ادیشن فیلم Rebel Moon درجه سنی R داره و در حال حاضر هیچ اشارهای به تاریخ انتشارش نشده!؛ ظاهرا اوایل ۲۰۲۴ میادش!
نسخه اون کارگردان ایتالیایی؟!نسخه Ultimate Cut فیلم Caligula هنوز نیومده؟
نسخه اون کارگردان ایتالیایی؟!
اون فیلم که مال 50 سال پیشه.
خبر اینو ندیده بودم!نسخه Ultimate Cut در جشنواره کن امسال اکران شد.