bayern_vahid
Loyal Member
فیلم جدید زک اسنایدر هم قشنگ بود باهاش حال کردم و به شدت هایپم برای قسمت دومش
اپش رو بریز چون هیچیش فیلتر نبوده و نیستدوستان میخوام اشتراک سایت سینما بگیرم لینک های دانلود هم *یلتره؟
نه لینک ها فیلتر نیست ، اپ هم فیلتر نیست فقط سایتدوستان میخوام اشتراک سایت سینما بگیرم لینک های دانلود هم *یلتره؟
ظاهرا استاد اسنایدر فرمودند که نسخه کارگردان تابستان 2024 میادش...!!!این اون نسخهای نیست که ذهن اسنایدر کبیر بیرون اومده باشه!
اسنایدر کبیر ادیشن فیلم Rebel Moon درجه سنی R داره و در حال حاضر هیچ اشارهای به تاریخ انتشارش نشده!؛ ظاهرا اوایل ۲۰۲۴ میادش!
اخر فیلم Dream Scenario با خودت میگی خوب که چییعنی دیگه به متاکریتیک هم نمیشه اعتماد کرد؟
واقعا Dream Scenario رو با اینکه فقط 1 ساعت و 40 دقیقه بود و اسم آری استر هم میدرخشید تو عوامل، ولی دیگه آخراش داشتم داااد میزدم از درون که تموم شو دیگه لعنتی! عه! یعنی من حتی سر فیلم Memoria(حالا مثال بهتری به ذهنم نرسید) که دیگه خیلی هنری و ادایی محسوب میشه برا مخاطب عام، سر سوزنی خسته نشدم. ولی این قشنگ از اون فیلماس که هیچ لزومی نداره ببینیدش و هیچّی هم از دست نمیدید اگه نبینید. بنده خدا نیک کیج هم گناهی نداره. والا من حاضرم برای بار سوم برم فیلم "خوک"اش رو ببینم.
--------------------
یه چیزی هم راجع به نظر دادن بگم. من خودم بشخصه اینمدلی ام که فیلم خوب، خوبه دیگه. ایول. دمشم گرم. همه هم میبینن دیگه احتمالا. حالا منم بیام به عنوان نفر دهم یازدهم بگم که بَه بَه چه خوب بود، خیلی تاثیری نداره. برا همین همیشه در حال غر زدن بنظر میام و انگار با هیچ فیلمی حال نمیکنم![]()
بیاین یه لیست "خب که چی" ترین فیلم ها بسازیم.اخر فیلم Dream Scenario با خودت میگی خوب که چیحتی یه پایان درستی هم نداشت. حیف وقت.
کلا ژانر کمدی همینه دیگه آدم باید سخت نگیره.ممنون و اگر بازم فیلم کمدی خوب میشناسید معرفی کنید چون شدیدن بهش نیاز دارم
الان خیلی یهویی یاد harold and kumar افتادم!!
اگر ندیدی حتمن برو سراغش. منم برم بار nم ببینم.
واقعن ژانر کمدی کویره.
فکر نکنم تو این مورد چیزی حتی نزدیک به فیلم The Grimsby Brothers بشه!کسی فیلم سبک و خنده دار در سطح زرد و با شوخی های .... و خنده دار میشناسه به من معرفی کنه
فوق العاده س تو این سبکفکر نکنم تو این مورد چیزی حتی نزدیک به فیلم The Grimsby Brothers بشه!