Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

  • لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .
 


MV5BYmE5NWUzZTAtY2UwMy00NWVlLTkyNzAtOWJmYjI3Y2UwODg0XkEyXkFqcGdeQXVyMjU5OTg5NDc@._V1_.jpg

The Teasers 1975​

صمد به مدرسه میرود (نسخه ایتالیا)

سری فیلم های The Teasers و The Highschool Girl Repeating Class با بازیه بانو Gloria Guida دختر زیبای ایتالیای که به نقل از یکی از کاربران IMDB تنها هنر بانو کندن البسه هست. ( دربخش User Reviews)
La liceale (1975) - IMDb
ژانر فیلم کمدی / شروتیک و دانش آموزان دبیرستانی را که سرتاپا احاطه شده به تستوسترون را نشان می دهد.
فیلم ماهیت و داستان خاصی برای گفتن ندارد همانند فیلم های قبل از انقلاب که اکثرا برای پر کردن اوقات فراغت و سرگرم کردن بیننده بود.
البته با توجه به دهه ساخت فیلم که دهه 70 میلادیست و کشور ایتالیا نباید انتظار خاصی داشته باشیم , شاید بشه فیلم رو یه فیلم کمدی نسبتا ضعیف با امتیاز 4 درنظر گرفت که در مقابل باقی آثار سینمای ایتالیا در دهه 70 حرفی برای گفتن ندارد ولی نباید این مورد رو فراموش کرد که این فیلم جزو فیلمای B Movies یا درجه دو هست به خاطر ژانر شروتیک آن نباید انتظار اثر فاخری را داشت (درست مثله کارهای سحر قریشی) . رسالت اینجور فیلم ها در سبک شروتیک چیز دیگریست.
ولی با ایتالیا دهه 70-80 خیلی حال کردم زیبا بود
البته یک مشکل این فیلم شاید گنگی طنز برای ما باشه که با شرایط و فرهنگ ایتالیا آشنا نیستیم البته یک نقطعه ضعف دیگه فیلم مربوط به زیرنویس فیلم هست به طوری که اصلا این زیرنویست بیشتر ماشینیه و اصلا مفهوم رو نمیرسونه و حتی نسخه 1978 The Highschool Girl Repeating Class که مربوط میشه به این اصلا زیرنویس فارسی نداره
این فیلم به عنوان یه فیلم کمدی
3/10
به عنوان یه فیلم کمدی / شروتیک
6/10
چند نمونه از ترجمه افتضاح فیلمو ببینیم
123.PNG 321.PNG
421.PNG
(Run : بدو / ترجمه فیلم Run : اجرا کن)

 

Ghostbusters: Afterlife​

5/10​

Untitled.jpg

بعضی اوقات اینقدر که حوصله سربر بود چندین بار فیلم رو Pause کردم و به وبگردی و تلگرام گردی مشغول شدم! همچنین با دیدن این فیلم به این عقیده رسیدم که چقدر فین وولفهارد مصنوعی بازی میکنه... حتی اون دختر کوچیکه ازش بهتر بازی کرده! تنها نقطه قوت فیلم از نظرم پاول راد بود.
توی کل سری ها همچنان نسخه 2016 برای من محبوب تر باقی موند، به قول یک دوستی : Unpopular Opinion
 

Ghostbusters: Afterlife 2021​


1641472750739.png
امتیاز من 2/10

عجب فیلم آشغال و حوصله سربری بود :D
او.ن 2 رو هم بخاطر بازی دختره دادم وگرنه بقیه چرت پرت بود

یه نسخه 2016 هم داشت اونم بد بود ولی به داغونی این:-q

درکل اصلا توصیه نمیکنم وقتتونو با این آشغال تلف کنین​
 
9.jpg


BOUND 1996
8/10
Crime/Thriller
وقتی موقعه نوشتن فیلمنامه گرمیجات زیادی میخوری
(این فیلم اصلا ژاپنی نیست چون کاوراش مشکل داشت مجبور شدم اینو بذارم)
نمیدونم چقدر این فیلم معروفه (تو سرچ فروم گشتم کسی نذاشته بود) ولی من اولین باره که دیدم و به نظرم برادران یا خواهران واچوفسکی به عنوان کارای اولیشون هم به عنوان کارگردان و نویسنده خوب کار کردن خصوصا نیم ساعت آخر فیلم بهتر از اولش بود.
کلا از اون فیلماست که دوست دارم تو آرشیو نگهش دارم.


 
Last edited by a moderator:
1642771562444.png

قهرمان حقیقی ترین تصویر ممکن از جامعه ایران معاصر را نشان می دهد؛ آیا نمایش همین تصویر باعث می شود که منتقدان و مخالفان اصغر فرهادی، او را محکوم به «سیاه نمایی» کنند؟ اصلا واژه سیاه نمایی چیست؟ اگر نمایش زشتی جامعه و سیستم اداری یک مملکت، سیاه نمایی تلقی می شود، پس سریال Wire هم به نوعی سیاه نمایی است؟! فیلم قهرمان با محدودیت های اجباری سینمای ایران، بهترین سینما را به مخاطب حرفه ای و عام نمایش می دهد که سینمای هالیوود در چند سال اخیر در ساخت چنین آثاری شکست خورده است. قهرمان ترسیم نقطه به نقطه ظهور و افول یک قهرمان است؛ تصمیم گیری های عجولانه، شبکه مجازی، روی آوردن به رسانه، شخصیتی که علاقه ای ندارد قهرمان باشد را «قهرمان یک شهر» نشان می دهند اما فرهادی در پلان هایی که از هر شخصیت که به نحوی اغراق آمیز از عمل رحیم (بازی امیر جدیدی لایق اسکار است)، تعریف و تمجید می کنند، مشاهده می کنیم که در واقع، در باطن و کمی در ظاهرشان، نوعی حسادت و خلق و خوی رادیکالی دارند که نشات گرفته از وضعیت بد اقتصادی، معیشتی آن هاست، منتظر یک حاشیه می مانند تا قهرمان خودساخته خود را به یک ظالم تبدیل کنند. شاید بهترین دیالوگ فیلم را محسن تنابنده به رحیم پیرامون احوال و حالات افراد دارای پست و مقام گفت: «این ها دنبال آدم هایی مثل من و تو هستند که از طریق رسانه و تلویزیون، کشور ما رو خوب جلوه بدن»!

9/10
 
max1338376630-frontback-cover.jpg

Primal Fear 1996

9/10

چه فیلمی بود چه بازی کرد ادوارد نورتون چقدر زیبا بود. با این که اوایل فیلم میشد حدس زد که رنگ داستان طوسی رنگه ولی کنش ها و واکنش های طی داستان بیننده رو تا آخر میخکوب میکنه . واقعا بازی ادوارد نورتون هم در فیلم Fight Club هم در این فیلم فوق العاده بود. جزئیات و نکات فیلم واقعا جالب بود مثلا نام Bickle شخصیت فیلم Taxi Driver روی زندان(بازداشتگاه) همه چی خوب بود . ولی اگر جای کارگردان بودم به جای ریچارد گر از بازیگرانی نظیر آل پاچینو , کورت راسل , کوین کاستنر و اریک رابرتس , دنزل واشنگتن , شان پن , مایکل داگلاس , لیام نیسون , گری الدمن , هریسون فورد , مل گیبسون , ... شخصیتای هستند که توانای اجرا به عنوان یک وکیل کار کشته را دارند. البته در بازی ریچارد گر هیچ عیب و ایرادی نیست . اتفاقا کارکتر وکیل به شخصیت بی آلایش ریچارد گر مینشینه بدونه زرق و برق و اغراق ولی شاید اگر من کارگردان بودم شخصیت اریک رابرتس رو جای ریچارد گر انتخاب میکردم به نظرم توانای بازی به عنوان وکیل بدور از اغراق رو داره شایدم هم رابرت دنیرو
در کل فیلم ضعفی در زمینه بازیگری نداره و مثال های بالا یک نوع پیشنهاد بود و هنوز تحت تاثیر بازی خوب نورتون و پایان فیلم قرار گرفتم.​
 
آخرین ویرایش:
1642771562444.png
8/10
اصغر کارش درسته هرکس هرچی میخواد بگه...
تو این برهوت فیلم درست حسابی فقط اینجور کارهاست که باعث میشه دو ساعت بشینیم پای تلویزیون وکمی به فکر فرو بریم...
کاری که خیلی وقته فیلم ها نمیتونن کنن...!
دوسِت دارم اصغر:*
 
UPLOAD-POSTER3opening-night-oil.jpg


Opening Night 1977

10/?



اگه بگم این فیلمو درک نکردم دروغ نگفتم . اصلا باب میل من و سلیقه من نبود شاید بیشتر مناسب بچه های تئاتر و سینما باشه , داستان و بیان فی البداهه گویی بازیگر نقش اصلی , دردسرهای بازی اعضای دیگر تئاتر هیچ جذابیت و هیجان و کششی برای من یکی نداشته و اصلا قابل درک نیست داستان فیلم , واقعا قابل درک نیست رفتار شخصیت اصلی فیلم برای من.

شب افتتاح - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد


Scream_4-595720868-large.jpg
Scream 4

3/10

آشغال ترین نسخه سری بین 1 تا 4 (5 رو هنوز ندیدم )
واقعا باید تو همون نسخه 1 تمومش میکردن یا با کاراکترای جدید ایدهای جدید ادامه میدادن
هر نسخه افت کرد اگه بخوام به نسخه 1 امتیاز بدم 8
نسخه 2 و 3 چیزی بین 5-6 یه فیلم متوسط
این نسخه دیگه آشغال به تمام معنا بود تینیجری تینجری و لوس و چرت
فیلم نامه تو افساید
قشنگ حسی که به این سری دارم همون حسیه که به سری COD و FIFA دارم رسما کپی پیسته تمامه سری , نمیدونم کارگردان فکر میکنه این امضایه فیلمه , چارچوبشه چیه
هر چی که هست افتضاح 3 هم زیادشه 2 بهترین امتیازه
به عنوان فیلمی که بازیگراش اکثرا تینیجر و هدف فیلم قشر جونه , حتی اگه تینیجر هم بودم فیلمای بهتری برای تماشا هست.
تا کیفیت خوب نسخه 5 بیاد ببینیم اون چه کرده​
 
1793df10352103.560e3a071b5da.jpg

𝞹 1998

10/?


آرنوفسکی به نظرم اول راون شناس بوده بعد کارگردان شده عجیب فیلماش تاثیر رو روان آدم میذاره خصوصا Requiem For A Dream .
Pi فیلمی سیاه و سفید که به ریاضی بودن این دنیا میپردازه به عبارتی بیان دارد کل زندگی ما از فرمول های خاصی تبعیت میکنه مانند یگانگی عدد 9 یا فیبوناچی , فرمول یا عدد طلایی که خیلی از افراد و گروه ها به دنبال آن برای رسیدن به اهداف خود هستند . گروهای همچون سرمایه دار ها , فلیسوف ها و مذهبیون و....
همه چیز اطراف ما را می شود با فرمول و اعداد تفسیر کرد به عبارتی ریاضیات زبان طبیعت است.
فیلم از دید من خسته کننده نبود ولی اصلا نمیدونم بگم فیلم بدی بود یا نه ولی اینو میدونم باب سلیقه من نیست , یک فیلم سیاه و سفید و خاص پسند.فیلم بسیاری مناسب سبک فیلم های شبکه 4 هست البته اگر مشکلی با پخش خاخام و تئورات نداشته باشند.

Fitzcarraldo.jpg


Fitzcarraldo 1982

7/10

به عنوان یک کار غیر امریکای (آلمان غربی , پرو , برزیل)

8/10

"«فیتس کارالدو» (کینسکی) رویای آوردن اپرا و «انریکو کاروزو»، خواننده نامدار را به قلب جنگل‌های آمریکای جنوبی در سر می‌پروراند و برای این منظور تصمیم به سرمایه‌گذاری در صنعت کائوچوی محلی می‌گیرد تا هزینه رویاپردازی خود را تأمین کند."

به عنوان یک فیلم مشترک از آلمان و امریکای جنوبی (پرو و برزیل) میشه گفت فیلم قابله قبولی ساخته شده. کارگردان بدون اغراق در نورپردازی و جلوهای ویژه سعی در واقعی نشان دادن فیلم کرده . چطور میشود یک کشتی را از کوه بالا برد؟
"این فیلم از هیچ گونه مینیاتور یا جلوه های ویژه ای استفاده نکرده است. در واقع وی یک کشتی ۳۶۰ تنی را از روی یک کوه عبور داد و به همین دلیل جای تعجب ندارد که ساخت «فیتزکارالدو» خود حماسه ای است که در تاریخ سینما نظیر ندارد. سختی های ساخت این فیلم در مستندی به نام «مشقت رویاها» (Burden of Dreams) بیان شده است و هرتزوگ نیز بعدها تفکرات خود در مورد این فیلم را در یک کتاب به نام «تسخیر بی ارزش» (Conquest of the Useless) به رشته تحریر درآورد. "
(البته یک صحنه از ماکت استفاده کرده بودن ولی در جریان رودخانه بود نه کوه)
فیلم 158 دقیقه است اما روایت داستان خیلی کسل کننده و طولانیست به طوری که جذابیت فیلم کم کم بعد از 1 ساعت اول شروع میشود. که من شخصا در دو سری فیلمو دیدم.
این فیلم هم عام پسند نبوده و نیست حتی برای من جذابیتی نداشته ولی دلیلی بر بد بودن فیلم نیست.​
 
DBD26053-3E58-481E-93AD-41F36F6FE482.jpeg

قهرمان (۱۴۰۰)
اصغر فرهادی با تازه ترین اثرش برگشته است تا بار دیگر چک‌لیست منتقدان را یکی یکی تیک بزند، اما تا چه حدی توانسته است در این امر موفق باشد؟! قهرمان به راحتی از پس رعایت اصول کلی مدیوم سینمای مدرن بر آمده است، اما بر لبه‌ی تیغ کمال و ماندگاری حرکت می‌کند.در حالی که قهرمان به آرایه های زیبایی مزین شده است، اما پلات فیلم گاها از تب و تاب میفتد و طیف کثیری از اتفاقات برای مخاطب بی‌اهمیت جلوه می‌کند و این برای اثری با ژست درام اجتماعی اتفاق خوبی نیست.در حالی که با اکتینگ های به جایی طرف هستیم، گاها جنس روایت فیلم پتانسیل های آن را هدر می‌دهد و این مینیمالیسم گرایی کار دست روایت داستان می‌دهد و در خدمت آن نیست و لحظه هایی وجود دارد که مخاطب احساس می‌کند با فیلمی معمولی و نه شاهکار و ماندگار طرف است.در حقیقت توان خوبی صرف شده که از شعار گونه بودن پلات و مبالغه پرهیز شود، اما در این بین شاهد روایتی می‌شویم که تهی از به بار رساندن تمام و کمال مطلب است.در نهایت باید گفت اصغر فرهادی بار دیگر اثری درخشان و منتقد پسند از سینمای ایران عرضه کرده است، اما برای اضافه کردن صفاتی دیگر در مدح و ستایش اثر باید تجدید نظر کرد و به صرفا خوب و استاندارد بودن آن بسنده کرد.

امتیاز:7.5/10
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or