Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

feature-colin-firth-a-single-man.jpg

A Single Man
9/10

یکی دیگر از فیلمهایی که چندسال پیش دیدم و امشب مرورش کردم. در هیاهوی فیلمهای هم جنس گرایانه امروزی که به راحتی فراموش میشوند این فیلم تام فورد هنوز هم به نظرم بهترین فیلم در این موضوع است. تنهایی و عشق درآمیخته با هم.​

• Like
Reactions: hitman68 and VICE
1643969381385.png

Sexy Beast 2000
8/10

«هیولای جذاب» نمایش گرفتاری‌های غیرقابل کنترل یک گانگستر چرکیده و بازنشسته است. جاناتان گلیزر در طول اثر از مخاطب می‌خواهد که نگران این گانگستر (با بازی ری وینستون) از مد افتاده باشد؛ او هرلحظه می‌تواند توسط همکارانش ناکار شود. «هیولای جذاب» از رویکرد Anxiety Inducing پرده برداری می‌کند، رویکردی که در بدنه فیلم Uncut Gems نهفته است و از نظر تدوین و فرم، منبع الهام کارهای گای ریچی تلقی می‌شود. حالا آنکه شور و اشتیاق اثر در پرده سوم کاهش می‌یابد و ریتم شتاب زده می‌شود، بازی ویژه بن کینگزلی، مخاطب را از نگرش جزئی به ضعف پرده سوم منصرف می‌کند. بازی بن کینگزلی دیوانه‌وار است؛ یک شخصیت مرموز، سادیستیک، اغتشاش‌گر و ضداجتماع؛ گویا چنین پرتره‌ای الگوی کار بازیگرانی از جمله تام هاردی در ایفای نقش گانگستر غیرمعمول بوده است. «هیولای جذاب» برای تماشاگران کهنه کار و دیرینه ژانر گانگستری لذت بخش است.​

rock-of-ages-2012.jpg

Rock of Ages 2012

4/10

به نظرم از نظر ساندترکا امتیاز 8/10 مناسبش باشه ولی با ماهیت کل فیلم ارتباط بقرار نکردم دقیقا مثله فیام Zoolander لوس
یک فیلم موزیکال که برای تینیجرهای عاشق راک میتونه گزینه جذابی باشه.

ryan_fly.jpg

The Fly 1986

7/10

باز هم کراننبرگ , بعد از فیلم Crash 1996 به ذات بیمار گونه این کارگردان پی بردم . خیلی این کارگردان دوست داره چیزای نشون بده که یا روانه آدمو به هم بریزه یا چندش آوره , شاید زیاده روی میکنم و تاثیر فیلم Crash باشه ولی در کل به نظرم The Fly فارغ از بعضی صحنه های چندش آورش فیلم خوش ساختیه , البته حین دانلود پوستر برای فیلم متوجه شدم یک نسخه قدیمی تر از این فیلم در سال 1958 ساخته شده که من ندیدم و نمیتونم نظر بدم که آیا این فیلم یک کپی مدرن از اون فیلمه یا الهام گرفته شده , در کل به نظرم کراننبرگ خیلی خوب کادربندی ها رو تو فیلم رعایت میکنه هم این جا هم در فیلم Crash (کلا 2 تا فیلم از کراننبرگ دیدم) به نظرم خیلی خوب عمل کرده و البته جلوهای ویژه یا گریم و چهره پردازی فیلم خیلی خوب بود به نسبت سال ساخت فیلم.

ocQS692hIWYA2xEMWhlKV0jixax.jpg

The Ghost And The Darkness 1996

7/10

این فیلم و فیلم پایین جزو 4 تا فیلمی بودن که من دوران بچگی (3-4 سالگی) دیدم و در به در دنبالشون گشتم تا تونستم 2 تا شونو پیدا کنم یکی این فیلم که به صورت شانسی , شانسی دانلود کردم و هیچ چیزی جز یک بیشه زار و یک شیر که به یک زن و بچه حمله میکنه به یاد نداشتم و این تنها صحنه ی بود که از فیلم یادم مونده بود.
موقعه دیدم این فیلم میگفتم شاید می تونست بهتر از این ساخته شه (از نظر داستانی) ولی بعد کلی فکر کردم و به نظرم به عنوان فیلمی که بر اساس داستان واقعی ساخته شده اثر خوش ساختیه و داستان فیلم چیزیه که دخل و تصرفی در آن شکل نگرفته که نقد کنیم اگه فلان قسمت فیلم این اتفاق نمیفتاد فیلم جذاب تر بود . شاید اگه فیلم زاییده ذهن نویسنده بود 6 /10 میدادم.
ضعف فیلم بیشتر در سکانس ها یا بعضی صحنه های حمله شیر کاملا مشهوده
Their names were "The Ghost" and "The Darkness," and 119 years ago, these two massive, maneless, man-eating lions hunted railway workers in the Tsavo region of Kenya. During a nine-month period in 1898, the lions killed at least 35 people and as many as 135, according to different accounts.
What Drove Tsavo Lions to Eat People? Century-Old Mystery Solved

4HRwxrHOUu4gg0NzdC5VSsRw4j.jpg

Waterworld 1995

(مد مکس روی آب)

5/10

این فیلم هم اون یکی فیلمی بود که بچگی دیده بودم ولی نه اسمی نه چیزی ازش به یاد نداشتم که @Jill-Valntine معرفیش کرد.
اول این که فیلم بیان کننده اینه که چطور یه بودجه عظیم رو نابود کنیم . فیلم با این جلوهای ویژه و دکور و سیاهی لشکر و..... بعد ایده فیلم فوق العاده ولی روایت داستان و دیالوگ ها و شخصیت ها افتضاح از اون افتضاح تر احمقانه بودن دید کارگردان نسبت به فیلیمه طوری که معلوم نیست مخاطب هدف افراد بزرگساله یا نوجون ها , بعضی جا ها فیلم خیلی لوس می شد به شخصه توقعه فیلم جدی تریو داشتم با تم مد مکس
این هزینه های که شده با نوع روایت داستان و شخصیت ها عملا مشابه ریختن پول تو جوبه
این فیلم پتانسیل بالای رو داشت که نابود شد ولی من اگه بازیگر بودم به هیچ عنوان حاضر نبودم مثله کوین کاستنر تو دریا یا اقیانوسی شنا کنم که نتونم زیر پامو ببینم.
آخر فیلم هم شبیه سریال ها و فیلم های ایرانی لوس تموم شد .​

آخرین ویرایش:

spencer-kristen-stewart-1200-1.jpg

Spencer 2021
"متن نسبتا اسپویلر دارد اگر حساسید نخونید"

فیلم خوبی بود خصوصا ظاهرش (فیلمبرداری و پروداکشن دیزاین)
فقط تو داستانش یه چیزی حالت گنگ داشت برام و تا آخر مث یه علامت سوال مبرم تو ذهنم مونده بود
فیلم داره مشکلات روانی نسبتا شدید دیانا رو نشون میده، خود زنی و بالاآوردن اصن مشکلات ساده و رایجی نیستن
اما چطوره که فیلم سعی داره تمام این مشکلات رو بخاطر فشار های زندگی سلطنتی نشون بده؟
این اصلا توجیه کافی نیست برای چنین مشکلاتی
شاید این بخاطر اینه که من کلا خیلی به دلیل زیرین مشکلات روانی توجه دارم برا همین این قضیه اذیتم میکرد
احتمالا برا عموم مخاطبین عادیه و میگن خب دیگه تو کاخ بهش فشار اومده بعد میره بالا میاره (!)

7.5/10
من به ظاهر کریستن استوارت تو این فیلم 10/10 میدم، اصلا انصافانه نبود انقد خوشکل تر از دیانای واقعی باشه.

jmyllga7m7o51.jpg

Thursday 1998

Action /Crime/Thriller/Comedy

"ding-dong"
(doorbell ring)

به همین سادگی

نمیدونم اسمه این فیلم رو بذارم یه فیلم B Movie یا نه
یکم فیلم ساده که شاید بودجه ساخت فیلم به 300k $ هم نرسه
شروع فیلم دیوانه وار خوب بود به صورتی که همون 2 دقیقه اول بیننده جذبش میشه
این که چه فرآیندی در ادامه داستان اتفاق میفتد به نقطه نظر بیینده بستگی دارد و شاید فیلنامه می توانست بهتر باشد ولی به نظر من هرچه بود در عین سادگی لذت بخش و جالب بود. فیلم مشابه ی که بخوام مقایسه کنم به ذهنم نمیرسه ولی اصلا از دیدنش خسته نشدم هیچ , بسی لذت بردم . شاید بشه شباهت های به سبک کارای تارنتینو دید تو فیلم (البته چند لول پایین تر)
این که نمیشه فیلم رو یک فیلم تاپ معرفی کرد شکی در آن نیست ولی برام سواله که این فیلم در چه رده فیلمی قرار می گیرد اگر جزو فیلم های B Movies هست که من دوست دارم به فیلم امتیاز 9/10 را بدم مثله فیلم Body Double 1984 اثر دی پالما که شاید برای بقیه بینندگان یک فیلم با امتیاز 6-7 بوده که من 9.5 دادم ولی به صورت کلی 7/10 مناسبه فیلمه شایدم هم بقیه ببینند و اصلا لذت نبرند. مثله گیشه فیلم که به 2 میلیون دلار هم نرسید البته کارگردان فیلم Skip Woods تنها همین فیلم را کارگردانی و نویسندگی کرده و سابقه نویسندگی و فیلنامه نویسی فیلم های مثله Swordfish و Hitman و X-Men را دارد.​

1644571236213.png
355
4.5/10

فیلم «355» بارها به علت شیوع ویروس کرونا توسط شرکت فیلم سازی یونیورسال تاخیر خورد، زیرا یونیورسال اعتقاد داشت که نسخه زنانه شبه جیسون بورن، فروش بی نظیری را در گیشه تجربه خواهد کرد. پس از دو سال، فیلم مذکور با بودجه به تقریب 75 میلیون دلاری اکران می شود، فیلم در گیشه شکست بدی را تجربه می کند. می توانم علت شکست را همزمانی با فیلم مردعنکبوتی بدانم اما نباید سازنده، شرکت فیلم سازی و عوامل خودشان را فریب دهند که علت فروش ضعیف فیلم به کیفیت بد اثر بازمی گردد. طرح و ایده ای که از ذهن جسیگا چستین تراوش شده است، به درد سینمای بروز یافته ژانر اکشن نمی خورد، ایده ای که شاید در دو دهه اخیر کاشته می شد و با حضور ستارگان مطرح آن زمان (کیدمن، ترون، لیو و ترومن)، می توانست فیلم مورد توجه قرار بگیرد. فیلمنامه گویا به همان تعریف دوخطی متکی شده است و تا پایان به همان تعریف بسنده می کند، تعلیق با تعقیب و گریزهای کلیشه ای ساخته نمی شود. بازیگران قرار است نکته قوت فیلم باشند که نمی شوند؛ چستین از «سی دقیقه پس از نیمه شب» جلو نمی زند، او حتی بلد نیست که اسلحه را به دست بگیرد. ترکیب پنه لوپه کروز با ادگار رامیرز تکراری و منزجر کننده است، بهترین بازی را دایان کروگر انجام داده است، او حد و میزان نقشش را می داند و از پسش بر آمده است. فیمینیسم و بدمن مذکر، دلیلی نیست که از آن خرده بگیرم. نمایش فساد دولتی بسیار سطحی است اما فساد تنها علیه زنان باشد، کلا تصنعی است. 355 می تواند به مدت دو ساعت شما را در کنار خوردن یک غذای خوشمزه، تا پایان راضی نگه دارد. منکر فیلمبرداری خوب سکانس های اکشن فیلم نمی شوم اما تدوین بسیار بد است؛ می بینیم که همان برش ساده از نظر خیلی ها، می تواند کیفیت تصویر و قصه را افزایش دهد.​

آخرین ویرایش:
1644663573645.png

Lunana: A Yak in the Classroom 2019
4.5/10

دیروز، جمعه، عصر خسته کننده ای را با تماشای فیلم «لونانا» تجربه کردم. این فیلم محصول کشور بوتان که جایگزین قطعی فیلم «قهرمان» فرهادی در اسکار سال شد، اثری است به قطع تجربی و ناپخته که گویا در کارگاه فیلمسازی مرحوم عباس کیارستمی تولید شده است. سفر یک معلم بی علاقه به تدریس به دورترین منطقه کشور بوتان که قرار است در تغییر نگرش معلم به تدریس و آدم های اطرافش نقش داشته باشد. ایده انسانی فیلم به خوبی کاشته شده است اما قصه ضعف دارد؛ کارگردان می خواهد که کاراکتر اصلی با مردمان غریب بوتان آشنا شود، احساس همذات پنداری با دانش آموزان و طبیعت اطراف پیدا کند و در پایان طوری قصه رقم بخورد که معلم نتواند از این دهکده دل بکند. متاسفانه تمام این موارد در ترسیم قصه شکست خورده است؛ ارتباط معلم با دانش آموزان هرگز شکل نمی گیرد و کاملا سطحی است، عاشقانه ای سعی می کند کارگردان شکل دهد که در آن هم موفق نمی شود؛ دغدغه معلم با شناخت حیوان غژگاو درست شکل نمی گیرد و تنها حضور او در کلاس، یک کمدی ناخواسته سطحی به وجود می آورد. انتقال حس در چهره بازیگر وجود ندارد و شاید اگر بازیگر بهتری را انتخاب می کردند، بخشی از موارد مذکور رفع می شد.

علت انتخاب این اثر از سوی اعضای آکادمی را متوجه نمی شوم؛ حالا اگر بنا بود به قطع فیلم فرهادی را نامزد نکنند، اثری بهتری با نام Hive (بهترین فیلم امسال ار نظر من) را انتخاب می کردند که هم سر و شکل بهتری داشت و هم قصه ای دلنشین را روایت می کرد.​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or