Rock of Ages 2012
4/10
به نظرم از نظر ساندترکا امتیاز 8/10 مناسبش باشه ولی با ماهیت کل فیلم ارتباط بقرار نکردم دقیقا مثله فیام Zoolander لوس
یک فیلم موزیکال که برای تینیجرهای عاشق راک میتونه گزینه جذابی باشه.
The Fly 1986
7/10
باز هم کراننبرگ , بعد از فیلم Crash 1996 به ذات بیمار گونه این کارگردان پی بردم . خیلی این کارگردان دوست داره چیزای نشون بده که یا روانه آدمو به هم بریزه یا چندش آوره , شاید زیاده روی میکنم و تاثیر فیلم Crash باشه ولی در کل به نظرم The Fly فارغ از بعضی صحنه های چندش آورش فیلم خوش ساختیه , البته حین دانلود پوستر برای فیلم متوجه شدم یک نسخه قدیمی تر از این فیلم در سال 1958 ساخته شده که من ندیدم و نمیتونم نظر بدم که آیا این فیلم یک کپی مدرن از اون فیلمه یا الهام گرفته شده , در کل به نظرم کراننبرگ خیلی خوب کادربندی ها رو تو فیلم رعایت میکنه هم این جا هم در فیلم Crash (کلا 2 تا فیلم از کراننبرگ دیدم) به نظرم خیلی خوب عمل کرده و البته جلوهای ویژه یا گریم و چهره پردازی فیلم خیلی خوب بود به نسبت سال ساخت فیلم.
The Ghost And The Darkness 1996
7/10
این فیلم و فیلم پایین جزو 4 تا فیلمی بودن که من دوران بچگی (3-4 سالگی) دیدم و در به در دنبالشون گشتم تا تونستم 2 تا شونو پیدا کنم یکی این فیلم که به صورت شانسی , شانسی دانلود کردم و هیچ چیزی جز یک بیشه زار و یک شیر که به یک زن و بچه حمله میکنه به یاد نداشتم و این تنها صحنه ی بود که از فیلم یادم مونده بود.
موقعه دیدم این فیلم میگفتم شاید می تونست بهتر از این ساخته شه (از نظر داستانی) ولی بعد کلی فکر کردم و به نظرم به عنوان فیلمی که بر اساس داستان واقعی ساخته شده اثر خوش ساختیه و داستان فیلم چیزیه که دخل و تصرفی در آن شکل نگرفته که نقد کنیم اگه فلان قسمت فیلم این اتفاق نمیفتاد فیلم جذاب تر بود . شاید اگه فیلم زاییده ذهن نویسنده بود 6 /10 میدادم.
ضعف فیلم بیشتر در سکانس ها یا بعضی صحنه های حمله شیر کاملا مشهوده
Their names were "The Ghost" and "The Darkness," and 119 years ago, these two massive, maneless, man-eating lions hunted railway workers in the Tsavo region of Kenya. During a nine-month period in 1898, the lions killed at least 35 people and as many as 135, according to different accounts.
What Drove Tsavo Lions to Eat People? Century-Old Mystery Solved
Waterworld 1995
(مد مکس روی آب)
5/10
این فیلم هم اون یکی فیلمی بود که بچگی دیده بودم ولی نه اسمی نه چیزی ازش به یاد نداشتم که
@Jill-Valntine معرفیش کرد.
اول این که فیلم بیان کننده اینه که چطور یه بودجه عظیم رو نابود کنیم . فیلم با این جلوهای ویژه و دکور و سیاهی لشکر و..... بعد ایده فیلم فوق العاده ولی روایت داستان و دیالوگ ها و شخصیت ها افتضاح از اون افتضاح تر احمقانه بودن دید کارگردان نسبت به فیلیمه طوری که معلوم نیست مخاطب هدف افراد بزرگساله یا نوجون ها , بعضی جا ها فیلم خیلی لوس می شد به شخصه توقعه فیلم جدی تریو داشتم با تم مد مکس
این هزینه های که شده با نوع روایت داستان و شخصیت ها عملا مشابه ریختن پول تو جوبه
این فیلم پتانسیل بالای رو داشت که نابود شد ولی من اگه بازیگر بودم به هیچ عنوان حاضر نبودم مثله کوین کاستنر تو دریا یا اقیانوسی شنا کنم که نتونم زیر پامو ببینم.
آخر فیلم هم شبیه سریال ها و فیلم های ایرانی لوس تموم شد .