Movie Center

بهترین فیلم سال سایت IGN

View attachment 322303

رتبه های بعدی:

Oppenheimer
Spider-Man: Across the Spider-Verse
Killers of the Flower Moon
John Wick: Chapter 4

بهترین فیلم های سال به انتخاب کاربرهای IGN:

View attachment 322304
ینی عجب منتقد های فیلمی داره
همون برگردن سمت بازی بهتره :D
فک کن باربی و اوپنهایمر رو بالاتر از فلاور موون بدونی

یکی دیگه از دوستان هم اشاره کرد، بازیگر نقش مالی تو Flower moon (لیلی گلدستون) واقعا عالی بود. انتظارش رو دارم گلدن گلوبی اسکاری چیزی بگیره

فیلم Rebel Moon در راتن تومیتوز با امتیاز ۹ درصد شروع کرد: «برداشت بی‌شرمانه‌ای از «جنگ ستارگان»»؛ «نمونه‌ای از فیلمنامه‌نویسی با هوش مصنوعی»

منتقدین فیلم «ماه شورش» اسنایدر را به خاکستر بدل کردند.

مزخرف ترین و بی دلیل ترین و نچسب ترین موزیکی که در سریال های ایرانی تا بحال دیدم مال قسمت ۱۱ مرداب بود :|
یهو وسط یه صحنه مثلا مهم آهنگ درام و عاشقی اونم با صدای رضا صادقی گوشی پلی میکنن. ( این صدا برای اون سکانس زیادی پاپ بود)
حکایت همون جوک های آهنگ " ۷۰ روزه که من از تو خبر ندارم " که میگه متنش باید گریه کنی و ریتم باید غر بدی :D
بعد میگن مردم چرا سریال های ایرانی هم غیر قانونی میبینن! همین ** شعرا انجام میدین که آدم رغبت نمیکنه ببینه دیگه

فیلم Rebel Moon در راتن تومیتوز با امتیاز ۹ درصد شروع کرد: «برداشت بی‌شرمانه‌ای از «جنگ ستارگان»»؛ «نمونه‌ای از فیلمنامه‌نویسی با هوش مصنوعی»

منتقدین فیلم «ماه شورش» اسنایدر را به خاکستر بدل کردند.
یکم رفت بالا :D
IMG_3854.jpeg

نمرات فیلم جدید اسنایدر کبیر که مرز های شاهکار سازی رو در نوردید و سینمای نوین رو به جهانیان تقدیم کرد؛ نمرات فیلم «ماه شورشی» منتشر شد!

Ⓜ️Metacritic: 30/100
(از ۷ نقد)
🍅 RottenTomatos: 14%
(از ۱۰ نقد)

The Daily Beast 45
The Telegraph 40
Slashfilm 40
IGN 40
IndieWire 16
Cɪɴama BEST -0.001

📅 قسمت اول ۲۹ آذر از نتفلیکس
تا خرتلاق diverse. حتی تریلرش هم قابل دیدن/تحمل نیست.

دوستان یه سوال داشتم . کدوم کیفیت بهتر هست :
1080p bluRay Full HD
2160p bluray 4k
بستگی به بیت ریت داره
یه وقت هست شما نسخه 4K که داری انکودش PSA هست کلا 4 گیگه!
در مقابل میبینی که نسخه 1080p انکودش ctrlHD هست که 15 گیگه!

در اینجا شما کیفیت بهتر رو داخل نسخه 1080p پیدا میکنی

بستگی به بیت ریت داره
یه وقت هست شما نسخه 4K که داری انکودش PSA هست کلا 4 گیگه!
در مقابل میبینی که نسخه 1080p انکودش ctrlHD هست که 15 گیگه!

در اینجا شما کیفیت بهتر رو داخل نسخه 1080p پیدا میکنی
ممنونم ازت . شما چه سایتی رو پیشنهاد میکنید از نظر تنوع کیفیت با حجم بالا البته منظورم فورکی نیست بیش تر همین فول اچدی های کیفیت بالا منظورمه

ممنونم ازت . شما چه سایتی رو پیشنهاد میکنید از نظر تنوع کیفیت با حجم بالا البته منظورم فورکی نیست بیش تر همین فول اچدی های کیفیت بالا منظورمه
فیلم بان رایگانه
سینما پولیه

بعد از 23 سال Chicken Run Dawn of the Nugget رو ساختن و یک افتضاح تمام عیار تحویلمون دادن!!!! 🤦‍♂️تا جائی که می دونم، ساخت این نوع انیمیشن ها کار راحتی نیست، تعجب می کنم چرا حاضر شدن با یه داستان آبکی بسازنش! 🤷‍♂️
بابا، کلی خاطره داشتیم از 1 ـش...
پیش خودم گفتم شاید چــــون سنم کم بود از شماره 1 خوشم میومد، ولی نه! واقعا اینطور نیست! شماره 1 توش امید، شکست، دروغ، فریب، بخشش، تلاش و تهش موفقیت بود بود. داستانش روی اصول بود و جذبت می کرد! اما این شماره 2 هیــــــــــچی نداشت!!!! فقط یک داستان کلیشه ای و خطی!
یکی سر این حال گرفته شد، یکی شگفت انگیزان 2. 🤦‍♂️

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or