Movie Center

اساتید این فیلم استاد اسنایدر Rebel Moon نسخه web dl ش امده. منتها من یادمه گفته بودن این دو نسخه داره یکی PG13 هست یکی هم R . اینی که امده کد.م نسخه است ؟

این اون نسخه‌ای نیست که ذهن اسنایدر کبیر بیرون اومده باشه! :D

اسنایدر کبیر ادیشن فیلم Rebel Moon درجه سنی R داره و در حال حاضر هیچ اشاره‌ای به تاریخ انتشارش نشده!:D؛ ظاهرا اوایل ۲۰۲۴ میادش!

اسنایدر کبیر ادیشن فیلم Rebel Moon درجه سنی R داره و در حال حاضر هیچ اشاره‌ای به تاریخ انتشارش نشده!:D؛ ظاهرا اوایل ۲۰۲۴ میادش!
جدا نسخه R داره؟ پس خوب شد الکی دانلود نکردیم :D

• Like
Reactions: Jill-Valentine
جدا نسخه R داره؟ پس خوب شد الکی دانلود نکردیم :D

آره باو. :D

زک کبیر تو همه حرف هاش و مصاحبه‌هاش داره در مورد اون نسخه حرف میزنه؛ دقیقا صحبت هاش با زمانی که دی سی بود یکیه!:D

الی راث یکی از بدترین و فیک‌ترین کارگردان‌های سینماست! سر چی بحث می‌کنید؟!
بعضی کارهاش واسه سرگرمی خوبه :D
آره باو. :D

زک کبیر تو همه حرف هاش و مصاحبه‌هاش داره در مورد اون نسخه حرف میزنه؛ دقیقا صحبت هاش با زمانی که دی سی بود یکیه!:D
این زک چرا فیلم هاش رو مثل بچه آدم بیرون نمیده :D .همیشه باید منتظر نسخه اصلی باشیم :D

• Smile
Reactions: Jill-Valentine

عقبه یکی دوتا از بازیگراش رو آمار داشتم برا همین مطمئن نبودم . اگر زباله ببینیم حداقل R ببینیم...!!!>:):D

سلام
اگه ممکنه چند نفر از دوستان ده تا فیلم برتر 2023 رو معرفی کنن میخوام در عرض یه هفته کلا فیملهای 2023 رو شخم بزنم پرونده ش بسته بشه. حالا اگه تکراری هم معرفی کردید مشکلی نداره اینجوری بهتر متوجه میشم که کدوم فیلم بیشتر ارزش وقت گذاشتن رو داره
اینا رو دیدم اینا رو معرفی نکنید
  • فیلم Oppenheimer
  • فیلم The Killer
  • فیلم Barbie
  • فیلم Dune: Part Two
  • فیلم John Wick: Chapter 4
  • انیمیشن The Super Mario Bros. Movie
  • انیمیشن Spider-Man: Across The Spider-Verse
  • فیلم Saw X
  • فیلم Scream VI
  • فیلم Guardians of the Galaxy Vol. 3

• Like
Reactions: ( Layken )
عجب فیلمی بود Dream Scenario، من خیلی وقت بود که کاری از نیکولاس کیج ندیده بودم (شاید بعد از روح سوار) و این فیلمش حسابی چسبید. البته که آری آستر نقش خودشو توی ساخت این فیلم به خوبی ایفا کرده بود و استودیو A24 هم ایده جالبی رو برده بود روی پرده نقره ای! واقعا فیلم قشنگی بود و توصیه میکنم حتما ببینیدش.

killers of the flower moon
امتیاز 4/10
با اون لب و لوچه آویزون و بازی همیشگی و تکراری رابرت دنیرو :-w :))
بازی dicaprio هم چنگلی به دل نزد

3 ساعت وقتم هدر شد .
اینم از اون فیلمها هست که آدم تو جمع جرات نداره بگه بد بود ;))
4 روز داشتم نگاش میکردم.هر دفعه 20-30 دقیقه میدیدم ولی دیگه توان ادامه دادن نداشتم.آخرم زدم جلو ببینم فقط آخرش چی میشه که بازم حوصله ام نشد ببینم:-??

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or