Origami 2008
عضو تحریریه
خوبه که اینجا هم خوبه.
توی Banshees هم خوب بود واقعا لعنتی.
باید اینم ببینم به زودی
تو American Animals هم خوب بود؛ تو دانکرک و چرنوبیل نقش جزئی داشت.
چهرهاش میکس جوئل اگرتون و تای شریدن هست.
خوبه که اینجا هم خوبه.
توی Banshees هم خوب بود واقعا لعنتی.
باید اینم ببینم به زودی
شما رو نمیدونم، ولی Thanksgiving به من یکی خیلی چسبید؛ مخصوصا اگر فن «خین و خین ریزی» باشید!
یه اسلشر درست و حسابی و امروزی که از اسلشرهای کودک محور و کودکانه اخیر «جیغ» و «هالووین» خیلی بهتر بود!![]()
تم کلی کار تکراری و کلیشه ای بود ولی تعلیق خیلی خوبی داشت.
دوست داشتم مدت زمان بیشتری داشت تا خین و خین ریزی بیشتری میدیدم
من هنوز یاد فیلم هاستل می افتم تن و بدنم میلرزه. احساس میکنم الی راث تو این فیلم یکم خودشو کنترل کردهاز کلیشههای این ژانر به نحو احسن استفاده کرد و برا همین بود از فیلم خوشم اومد
با وجود اینکه توی خین و خین ریزی عالی عمل کردند، اما اصلا دوست ندارم یه فیلم «اسلشر» مدت زمانش زیاد باشه!![]()
از دید من هیچ اسلشری به ایشون نزدیک نمیشهدیشب در یک خونه خالی با رفقا نشستیم فیلم "روز شکرگذاری" رو دیدیم. مثل هر فیلم اسلشر دیگه ای پر از خون ریزی بود و صحنه های دل و روده داشت که خب طبیعیه. ولی باگ داستانی هم داشت و کات های فیلم مخصوصا اون آخرش یه جوری مسخره بود! مثلا جایی که دختره از روی فنس فرار کرد یهو کات خورد سر از ماشین پلیس و کلانتر روی زمین درآورد بعد دوباره کات خورد دوس پسر سابقشو با همون ماسک توی کارگاه دید، بعد دوباره کات خورد توی کارگاه بود با اسلحه کلانتر! در کل فیلم بدی نبود و خوشم اومد. مخصوصا اوایل فیلم و اون فروشگاه خیلی خر تو خر و باحال بود.
از دید من هیچ اسلشری به ایشون نزدیک نمیشه
View attachment 323034