D@SHR3ZA
کاربر سایت
فیلم بان مثل اینکه ترکیده متاسفانهفیلم بان رایگانه
سینما پولیه

فیلم بان مثل اینکه ترکیده متاسفانهفیلم بان رایگانه
سینما پولیه
کلی سایت خوب دیگه هست که میتونید استفاده کنید:فیلم بان مثل اینکه ترکیده متاسفانه![]()
خب معلوم شد فیلمو ندیدی چون فیلم این کارو نکرد یا فیلمی که من دیدم یه چیز دیگه بود ! یا شاید فیلمو تا وسطاش فقط دیدیmay december
خب دوستان در این شیت شو قفلی جدیدی گشوده شد و اونم سفیدشویی رسمی و شرعی برای پدوفیلی بود. بی پدر و مادرها اینم میخوان woke کنن. حرف فیلم اینه چون کودکه راضی بوده پس اوکی و نایسه. قدم بعدی یعنی چیه؟ مثلا ارتباط عاشقانه با خر به شرط رضایت این حیوان خردمند!؟
may december
خب دوستان در این شیت شو قفلی جدیدی گشوده شد و اونم سفیدشویی رسمی و شرعی برای پدوفیلی بود. بی پدر و مادرها اینم میخوان woke کنن. حرف فیلم اینه چون کودکه راضی بوده پس اوکی و نایسه. قدم بعدی یعنی چیه؟ مثلا ارتباط عاشقانه با خر به شرط رضایت این حیوان خردمند!؟
عادی سازی شر. فیلم کمدی بعدی احتمالا درمورد جزیره جفری اپستین باشه.ضمن استفاده از نظرات شما به نظر من حتی اگه کمدی هم میبود نباید با این موضوع میشد مثل اینه که بیای تجاوز رو شوخی کنی باهاش و بی اهمیت جلوه بدی
خـیلی خـیلی ممنون برای معرفی این فیلم.چقدر Holdovers خوب بود! اصلا دلم نمیخواست تموم بشه!
آخرین باری که یه فیلم انقدر گرم و wholesome دیدم رو یادم نمیاد.
مگه ثابت شده نبود ؟«سالتبرن» نشون داد که «بری کیوگن» یک هیولا است و طرفداران بتمن نگران نباشند، قول میدهم جوکر «کیوگن» غوغا کند!![]()
باید دو یا سه فیلم دیگه ازش میدیدم که ثابت بشه!مگه ثابت شده نبود ؟
تو The Killing of a Sacred Deer خییییییلی خودشو ثابت کرده بود به نظرم.
خوبه که اینجا هم خوبه.باید دو یا سه فیلم دیگه ازش میدیدم که ثابت بشه!