Movie Center

اساتید این فیلم استاد اسنایدر Rebel Moon نسخه web dl ش امده. منتها من یادمه گفته بودن این دو نسخه داره یکی PG13 هست یکی هم R . اینی که امده کد.م نسخه است ؟

این اون نسخه‌ای نیست که ذهن اسنایدر کبیر بیرون اومده باشه! :D

اسنایدر کبیر ادیشن فیلم Rebel Moon درجه سنی R داره و در حال حاضر هیچ اشاره‌ای به تاریخ انتشارش نشده!:D؛ ظاهرا اوایل ۲۰۲۴ میادش!

اسنایدر کبیر ادیشن فیلم Rebel Moon درجه سنی R داره و در حال حاضر هیچ اشاره‌ای به تاریخ انتشارش نشده!:D؛ ظاهرا اوایل ۲۰۲۴ میادش!
جدا نسخه R داره؟ پس خوب شد الکی دانلود نکردیم :D

• Like
Reactions: Jill-Valentine
جدا نسخه R داره؟ پس خوب شد الکی دانلود نکردیم :D

آره باو. :D

زک کبیر تو همه حرف هاش و مصاحبه‌هاش داره در مورد اون نسخه حرف میزنه؛ دقیقا صحبت هاش با زمانی که دی سی بود یکیه!:D

الی راث یکی از بدترین و فیک‌ترین کارگردان‌های سینماست! سر چی بحث می‌کنید؟!
بعضی کارهاش واسه سرگرمی خوبه :D
آره باو. :D

زک کبیر تو همه حرف هاش و مصاحبه‌هاش داره در مورد اون نسخه حرف میزنه؛ دقیقا صحبت هاش با زمانی که دی سی بود یکیه!:D
این زک چرا فیلم هاش رو مثل بچه آدم بیرون نمیده :D .همیشه باید منتظر نسخه اصلی باشیم :D

• Smile
Reactions: Jill-Valentine

عقبه یکی دوتا از بازیگراش رو آمار داشتم برا همین مطمئن نبودم . اگر زباله ببینیم حداقل R ببینیم...!!!>:):D

سلام
اگه ممکنه چند نفر از دوستان ده تا فیلم برتر 2023 رو معرفی کنن میخوام در عرض یه هفته کلا فیملهای 2023 رو شخم بزنم پرونده ش بسته بشه. حالا اگه تکراری هم معرفی کردید مشکلی نداره اینجوری بهتر متوجه میشم که کدوم فیلم بیشتر ارزش وقت گذاشتن رو داره
اینا رو دیدم اینا رو معرفی نکنید
  • فیلم Oppenheimer
  • فیلم The Killer
  • فیلم Barbie
  • فیلم Dune: Part Two
  • فیلم John Wick: Chapter 4
  • انیمیشن The Super Mario Bros. Movie
  • انیمیشن Spider-Man: Across The Spider-Verse
  • فیلم Saw X
  • فیلم Scream VI
  • فیلم Guardians of the Galaxy Vol. 3

• Like
Reactions: ( Layken )
عجب فیلمی بود Dream Scenario، من خیلی وقت بود که کاری از نیکولاس کیج ندیده بودم (شاید بعد از روح سوار) و این فیلمش حسابی چسبید. البته که آری آستر نقش خودشو توی ساخت این فیلم به خوبی ایفا کرده بود و استودیو A24 هم ایده جالبی رو برده بود روی پرده نقره ای! واقعا فیلم قشنگی بود و توصیه میکنم حتما ببینیدش.

killers of the flower moon
امتیاز 4/10
با اون لب و لوچه آویزون و بازی همیشگی و تکراری رابرت دنیرو :-w :))
بازی dicaprio هم چنگلی به دل نزد

3 ساعت وقتم هدر شد .
اینم از اون فیلمها هست که آدم تو جمع جرات نداره بگه بد بود ;))
4 روز داشتم نگاش میکردم.هر دفعه 20-30 دقیقه میدیدم ولی دیگه توان ادامه دادن نداشتم.آخرم زدم جلو ببینم فقط آخرش چی میشه که بازم حوصله ام نشد ببینم:-??

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or