Movie Center

بشخصه 3 بار احترام نسبت به دوبلور های ایران از دست دادم، یک وقتی دیدم عوامل دوبله و مدیر دوبلاژ از تغییر دیالوگ ها و داستان فیلم/سریال لذت میبرن و افتخار میکنن
دو، وقتی برای خودشون مافیا تشکیل دادن و اجازه ورود نیروی جوون ندادن و نقش ها و بازیگر ها رو انحصار خودشون کردن
اینقدر این کار ادامه دادن تا اون تغییر نسل صورت نگرفت و نسل های بعد هم از ورود به این صنعت ناامید شدن
سه، روایت و دوبله یکسری مستند ها و فیلم های جهت دار

دوبله های خارجی ببینید برای هر نقش صدا با رنگ و تن مشابه انتخاب می‌کنند تا همون حس منتقل کنه، بعد دوبلور ایرانی با 70-80 سال سن با صدای لرزان میاد بازیگر بیست ساله دوبله میکنه، با لحن و intonation کاملا متفاوت در صورتیکه یک پارت مهم بازیگری بحث صدا و لحن، چیزی که دوبلور های ایرانی تقریبا رعایت نمیکن و اون اثرگذاری عقیم میکنند

کجاس؟ نمیشناسم :D
به خدا نمیشناسم...ما رو VHS میدیدم تازه اونم با مجوز ارشاد روسیه :D

روی ساتالایت هست مسیر پرنده هات :)) :D
اکثر چنل ها روی این مسیر متعلق به poland یا همون لهستان هستن و ی نفر جای همه دوبله می کنه

در مورد فراستی من اصلا ایشون رو به چشم ندیدم و هیچ نقدی از ایشون نخوندم
حرفی که زدم برداشت خودم بود از این فیلم اون امتیاز 4 هم بابت بالا بردن اطلاعات عمومی خودم راجع به سرخ پوست های قبیله سیج دادم که تو این فیلم بهش اشاره شد .
به هر حال دوره فروغ رابرت دنیروها و و ... به سر رسیده و بهتره تو اوج خداحافظی کنن .

رابرت دنیرو فقط رابرت دنیرو عه فیلم deer hunter ! تامام :|.

فیلم the promised land 2023 (سرزمین موعود) عجب چیز خوبی بود!
فیلم قبلی این کارگردان رو من اصلاً دوست نداشتم اما این یکی واقعاً قابل احترام بود.
تمام فاکتورهایی که من از یک فیلم می‌خوام رو داشت.
خیلی متاسفم که زیاد ازش صحبت نشده یا کسی ندیده...
اگه فرصت داشتید حتماً ببینید، پشیمون نمیشید...

دیشب The Holdovers رو دیدم و چقدر چسبید. حس و حال خیلی خوبی داشت. شخصتیای دوست داشتنی و پرداخت خیلی خوب بهشون. بازیگرا همگی عالی. از ابتدا تا انتها مسیر خیلی جالبی طی میشه و رابطه‌ی‌ آدما با هم به خوبی شکل میگیره. حال و هوای کریسمسی رو خیلی خوب منتقل کردن. حالا ما‌ که نه سر پیازیم نه تهش ولی خب حتما به خودشونم همچین حسی به خوبی منتقل شده :D در کل فیلم حال خوب کن و قشنگی بود.

صحبت از فیلمای کریسمسی شد، طبق معمول یاد تنها در خانه افتادم! چقدر خوب بود این فیلم. یادش بخیر واقعا.

یعنی دیگه به متاکریتیک هم نمیشه اعتماد کرد؟ :(
واقعا Dream Scenario رو با اینکه فقط 1 ساعت و 40 دقیقه بود و اسم آری استر هم میدرخشید تو عوامل، ولی دیگه آخراش داشتم داااد میزدم از درون که تموم شو دیگه لعنتی! عه! یعنی من حتی سر فیلم Memoria(حالا مثال بهتری به ذهنم نرسید) که دیگه خیلی هنری و ادایی محسوب میشه برا مخاطب عام، سر سوزنی خسته نشدم. ولی این قشنگ از اون فیلماس که هیچ لزومی نداره ببینیدش و هیچّی هم از دست نمیدید اگه نبینید. بنده خدا نیک کیج هم گناهی نداره. والا من حاضرم برای بار سوم برم فیلم "خوک"اش رو ببینم.
--------------------
یه چیزی هم راجع به نظر دادن بگم. من خودم بشخصه اینمدلی ام که فیلم خوب، خوبه دیگه. ایول. دمشم گرم. همه هم میبینن دیگه احتمالا. حالا منم بیام به عنوان نفر دهم یازدهم بگم که بَه بَه چه خوب بود، خیلی تاثیری نداره. برا همین همیشه در حال غر زدن بنظر میام و انگار با هیچ فیلمی حال نمیکنم :دی

این اون نسخه‌ای نیست که ذهن اسنایدر کبیر بیرون اومده باشه! :D

اسنایدر کبیر ادیشن فیلم Rebel Moon درجه سنی R داره و در حال حاضر هیچ اشاره‌ای به تاریخ انتشارش نشده!:D؛ ظاهرا اوایل ۲۰۲۴ میادش!
ظاهرا استاد اسنایدر فرمودند که نسخه کارگردان تابستان 2024 میادش...!!!

یعنی دیگه به متاکریتیک هم نمیشه اعتماد کرد؟ :(
واقعا Dream Scenario رو با اینکه فقط 1 ساعت و 40 دقیقه بود و اسم آری استر هم میدرخشید تو عوامل، ولی دیگه آخراش داشتم داااد میزدم از درون که تموم شو دیگه لعنتی! عه! یعنی من حتی سر فیلم Memoria(حالا مثال بهتری به ذهنم نرسید) که دیگه خیلی هنری و ادایی محسوب میشه برا مخاطب عام، سر سوزنی خسته نشدم. ولی این قشنگ از اون فیلماس که هیچ لزومی نداره ببینیدش و هیچّی هم از دست نمیدید اگه نبینید. بنده خدا نیک کیج هم گناهی نداره. والا من حاضرم برای بار سوم برم فیلم "خوک"اش رو ببینم.
--------------------
یه چیزی هم راجع به نظر دادن بگم. من خودم بشخصه اینمدلی ام که فیلم خوب، خوبه دیگه. ایول. دمشم گرم. همه هم میبینن دیگه احتمالا. حالا منم بیام به عنوان نفر دهم یازدهم بگم که بَه بَه چه خوب بود، خیلی تاثیری نداره. برا همین همیشه در حال غر زدن بنظر میام و انگار با هیچ فیلمی حال نمیکنم :D
اخر فیلم Dream Scenario با خودت میگی خوب که چی:|حتی یه پایان درستی هم نداشت. حیف وقت.

اخر فیلم Dream Scenario با خودت میگی خوب که چی:|حتی یه پایان درستی هم نداشت. حیف وقت.
بیاین یه لیست "خب که چی" ترین فیلم ها بسازیم.
این لیست میتونه بسته به دیدگاه هر فردی متفاوت باشه.
لیست خودم :

The Vast of Night
Dream Scenario
Horse Girl
Mr. Nobody
تمامی فیلمای اصغر فرهادی
Moonrise Kingdom
The Grand Budapest Hotel
Breakfast Club
Cloverfield 2008
Vivarium
Her