Booker DeWitt
کاربر سایت
چقدر زود نسخه با کیفیت زباله جدید زباله ساز اعظم زک اسنایدر اومد. بریم دانلود نکنیم.
اینم از اون فیلمها هست که آدم تو جمع جرات نداره بگه بد بودkillers of the flower moon
امتیاز 4/10
با اون لب و لوچه آویزون و بازی همیشگی و تکراری رابرت دنیرو
بازی dicaprio هم چنگلی به دل نزد
3 ساعت وقتم هدر شد .
روحش شاد . این یکی دو سال اخیر تو حیطه دوبلاژ فیلم کم کار شده بودن .اما از اون صداهای ماندگار بودن . دوبلور های توانا یکی یکی دارن میرن . صداشون به جای جک نیکلسون و چند نقش مهم از کوین اسپیسی واقعا ماندگار شدناصر طهماسب، دوبلور کارکشته ایران درگذشت.
یکی از بهترین دوبلورهای ایران بود و حیف از اون صدای درجه یک و فوقالعاده که توی این سالها گند زد بهش...ناصر طهماسب، دوبلور کارکشته ایران درگذشت.
کم کار شده بود اما خب عوضش زده بود تو کار روایت و گویندگی مستندهای باب دل آقاجون!! و یه جورایی آخر عمری حسابی خراب کرد... البته به غیر از مستند میشه هر اسمی روشون گذاشت!روحش شاد . این یکی دو سال اخیر تو حیطه دوبلاژ فیلم کم کار شده بودن .اما از اون صداهای ماندگار بودن . دوبلور های توانا یکی یکی دارن میرن . صداشون به جای جک نیکلسون و چند نقش مهم از کوین اسپیسی واقعا ماندگار شد
این که کپی جملهی فراستیه!با اون لب و لوچه آویزون و بازی همیشگی و تکراری رابرت دنیرو
قدیما نگاه میکردیم... پس بگو این دیو.سا آخرش فحش میدادنفکر کنم یه مدت دیگه کلا دیگه دوبله جمع بشه مثل کانال های روسی هست یه نفر مرد میزارن جای همه کاراکترها زن بچه مرد بزرگسال کوچیک پیرمرد نوزاد همون یه نفر صحبت میکنه. جالبه وقتی تیتراژ پایان فیلم هم میره همون یه نفر با صدای خیلی بدی هم که داره همچنان به صحبت کردن ادامه میده اسامی رو نمیخونه چون نمیشه از حرفهاش اسم فهمید فکر میکنم با اون لهجه مزخرف روسی داره ناسزا روانه سازندگان فیلم میکنه.
فکر کنم آینده دوبله ایران هم همین باشه یه نفر بزارن جای همه کاراکترا صحبت کنه آخرشم چند تا دری وری روانه سازندگان کنه و ختم کنه غائله رو.
بعنی من فراستی اینقدر ازش بدم میاداین که کپی جملهی فراستیه!
مشخصه کانال Polonia1 زیاد نگاه میکردی داداشقدیما نگاه میکردیم... پس بگو این دیو.سا آخرش فحش میدادن