نه دوست عزیز اتفاقا شما باید فیلماییم که خوشت میادو بیای بگی.چرا چون وقتی فیلمای بدت رو میگی و مخاطب و بچه ها میبینن ایول طرف سلیقش مث ماس و از همونی که ما بدمون اومده بدش میاد، پس پیشنهاد های شما و اعلام فیلم های محبوب و تماشایی از سمت شما رو هم جدی میگیرن و میتونن فیلمای خوب ببینن.یعنی دیگه به متاکریتیک هم نمیشه اعتماد کرد؟
واقعا Dream Scenario رو با اینکه فقط 1 ساعت و 40 دقیقه بود و اسم آری استر هم میدرخشید تو عوامل، ولی دیگه آخراش داشتم داااد میزدم از درون که تموم شو دیگه لعنتی! عه! یعنی من حتی سر فیلم Memoria(حالا مثال بهتری به ذهنم نرسید) که دیگه خیلی هنری و ادایی محسوب میشه برا مخاطب عام، سر سوزنی خسته نشدم. ولی این قشنگ از اون فیلماس که هیچ لزومی نداره ببینیدش و هیچّی هم از دست نمیدید اگه نبینید. بنده خدا نیک کیج هم گناهی نداره. والا من حاضرم برای بار سوم برم فیلم "خوک"اش رو ببینم.
--------------------
یه چیزی هم راجع به نظر دادن بگم. من خودم بشخصه اینمدلی ام که فیلم خوب، خوبه دیگه. ایول. دمشم گرم. همه هم میبینن دیگه احتمالا. حالا منم بیام به عنوان نفر دهم یازدهم بگم که بَه بَه چه خوب بود، خیلی تاثیری نداره. برا همین همیشه در حال غر زدن بنظر میام و انگار با هیچ فیلمی حال نمیکنم
پی نوشت:ضمن تبریک سال نوی میلادی، سال ۲۰۲۳ کمی بهتر از چند سال اخیر بود و به کویری سال های اخیر نبود. چند عنوان ادمیزادی داشتیم و سینما دیدیم کمی. نه به خوبیه سال های ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۰ ولی به هر حال یک روند صعودی خیلی خوب. امسال اسکار بالاخره اسکار خواهد بود و از سیرک خارج خواهد شد. در اسکار شاهد رقابت خواهیم بود به خصوص در فیلم،فیملنامه و بازیگر مرد