نه ببخشید سلاطین تاپیک، همه فیلم های سال رو وقت نداشتم ببینم.Zone of Interest رو دیدی؟
Poor Things رو دیدی؟
فیلم تماماً سیاه لاکچری لانتیموس رو با کیفیت پرده دیدی؟!
پس با این اوصاف اصلا نولان و اوپنهایمر خر هستن.

نه ببخشید سلاطین تاپیک، همه فیلم های سال رو وقت نداشتم ببینم.Zone of Interest رو دیدی؟
Poor Things رو دیدی؟
فیلم تماماً سیاه لاکچری لانتیموس رو با کیفیت پرده دیدی؟!
نه ببخشید سلاطین تاپیک، همه فیلم های سال رو وقت نداشتم ببینم.
پس با این اوصاف اصلا نولان و اوپنهایمر خر هستن.![]()
دوتا از رقبای داونی جونیور از بازیگران Poor Things هستند که ما فیلم رو ندیدیم و نمیدونیم داستان از چه قراره!
اما از بین داونی جونیور و گاسلینگ و دنیرو؛ همین دنیروی پیر؛ بار این ۳ ساعت فیلم رو از دید من به دوش کشیده بود!
پس من هم موافقم که داونی جونیور حقش نبود جایزه رو ببره.
اوووه!![]()
بقیه مقابل گلن هاوتون باید لنگ بندازن!
اصولاً چیزی تحت عنوان حقش و لیاقتش وجود نداره برای این جشنواره ها.دوتا از رقبای داونی جونیور از بازیگران Poor Things هستند که ما فیلم رو ندیدیم و نمیدونیم داستان از چه قراره!
اما از بین داونی جونیور و گاسلینگ و دنیرو؛ همین دنیروی پیر؛ بار این ۳ ساعت فیلم رو از دید من به دوش کشیده بود!
پس من هم موافقم که داونی جونیور حقش نبود جایزه رو ببره.
در مورد بهترین بازیگر نقش اول زن و همینطور بهترین بازیگر نقش مکمل زن:
(بازیگر فیلم اسکورسیزی و بازیگر فیلم الکساندر پین)
این دوتا جز بدترین بازیهایی بودند که من تونستم توی کل عمرم ببینم!
یعنی الناز شاکردوست رو بزاری جای هرکدومشون، از دید من بهتر میتونست بازی کنه!(یه خورده بیرحم شدم)
من فیلم "استاد" رو ندیدم؛ اما بعید میدونم کری مولیگان از بازیگر فیلم اسکورسیزی بدتر بوده باشه! غیر ممکنه!
کری مولیگان همون نگاهش یه دنیا ارزش داره(یکی از کراشهای سینماییم رو لو دیدم! همسرش هم که مارکوس مامفورده! صد در صد حقش جایزهست
)
از نامزدی و پیروزی ساکسشن در چند رشته خرسندم کرد. تا حالا سریالی بوده همهی بازیگراش اینجوری نامزد بشن؟
واقعاً من دیگه نمیتونم این بازیگرا رو در نقش دیگهای تصور کنم!
سخن آخر؛ بهترین کارگردانی:
آقا بیخیال! فینچر که باز توی لیست نیست!
توی هیچ رشتهای فیلمش نامزد نشده به کنار؛ بهترین کارگردانی هم نامزدش نکردید؟
خیلی ستمه بابا!
واقعاً فینچر از دید شما دیگه اینقدر نابلد شده که نباید وجود داشته باشه؟
والا اگه ما فیلمبین هستیم، دیگه میدونیم چی خوبه چی بد! جون به جون نولان و اون دوتا خانوم بکنی غیر ممکنه بتونن به اندازهی نصف فینچر یه کار رو تمیز از آب در بیارن!
جایزه گرفتن و نامزد شدن هیچ وقت مهم نبوده. اللخصوص توی این چند سال اخیر! صرفاً این چند پاراگراف برای این بود که بگم زندهایم و حواسم به رویدادها هست![]()
من اصلا نمیفهمم چه طوری روتون میشه دیگران رو واسه بیان نظراشون تو فروم بازخواست کنید.اونم در حالی که خودتون نظراتون بر اساس مدیای غالبه و نه نقطه نظرات شخصی. فیلم گلیزر "شاخه" چون میگن شاخه. هزارن فیلم تولید میشه. خیلیاش تو مسیر جشنواره و رسانه های بزرگ نمیاد. اریسه، وندرس و جود فیلمای خوبی داشتن امسال. inside the yellow cocoon shell و trenque lauquen هم سورپرایز بودن واسه من و یه سری فیلم دیگه. کی آدم "اجازه" داره نظرشو بگه؟ وقتی همه ی فیلمای عالم رو دیده باشه؟تو میگی بله؛ یعنی تمام فیلمهای شاخ 2023 دیدی! نه Zone of Interest اومده و نه Poor Things؛ حتی فیلم Memory هم میتونه رای رو ثانیههای آخر به نفع سارسگارد در بخش بهترین بازیگر مکمل عوض کنه؛ تا Zone of Interest نیاد و نبینم؛ به طور قطع نمیتونی بگی اوپنهایمر و واسلام!
پ.ن: اصلاً و ابدا جایزه مکمل مرد حق رابرت دوانی جونیور نبود و نخواهد بود.
پرت و پلایی که بالاترش گفتی رو که کاری ندارم. "تگری" هم میذارم پای کمبود مهارت های اجتماعیت. ولی دلیلش اینه که کاربران جدید به محتوای پستات آشنا نیستن. باهات بحث میکنن بعد که دستشون میاد چه مدل آدمی هستی دیگه انرژی خودشونو هدر نمیدنپ.ن 2: کاربران تازهوارد به ما مشکوکی تگری میزنن؟! قضیه چیه؟!![]()