Origami 2008
عضو تحریریه
من اصلا نمیفهمم چه طوری روتون میشه دیگران رو واسه بیان نظراشون تو فروم بازخواست کنید.اونم در حالی که خودتون نظراتون بر اساس مدیای غالبه و نه نقطه نظرات شخصی. فیلم گلیزر "شاخه" چون میگن شاخه. هزارن فیلم تولید میشه. خیلیاش تو مسیر جشنواره و رسانه های بزرگ نمیاد. اریسه، وندرس و جود فیلمای خوبی داشتن امسال. inside the yellow cocoon shell و trenque lauquen هم سورپرایز بودن واسه من و یه سری فیلم دیگه. کی آدم "اجازه" داره نظرشو بگه؟ وقتی همه ی فیلمای عالم رو دیده باشه؟
جرج سی اسکات یه زمانی اسکارشو قبول نکرد با این توضیح که من خودمو تو رقابت با کسی نمیبینم. اگه هم رقابت باشه همه باید یه فیلم و یه نقشو بازی میکردیم که بشه داوری کرد. چیزی به نام "حق" وجود نداره چون اساسا فیلمسازی مثل صحنه ورزش نیست که برنده و بازنده و حق و نا حق داشته باشه. ایشون تو فیلمایی که دیده دوتا فیلمو دوست داشته و به نظرش اون فیلم شایسته بردن جایزه بوده.
فکر کنم چپکی متوجه شدی؛ چون هنوز فیلمهای خوب دیگهای نیومده (مثل همین گلیزر) نمیتونید پرونده سال 2023 رو ببندید! نظرشو گفت و ما هم شنیدیم! (وگرنه بدون همین چند فیلم نیومده هنوز از دید من BlackBerry بهترین فیلم سال هست؛ آن هم بنابه دلایل خودم)
پ.ن: این حرف قدیمی هست که «نظرات دیگرون رو بازخواست نکنید»؛ بالاخره هر کاربری یک چیزی مینویسه که ناگهان طرف رو فشاری میکنه؛ حالا چه من باشم و چه نفر دیگهای؛ تو هر حوزه و هر تاپیک؛ والله نظر من در مورد «هولداورز»، فیلم گیلتیپلژر Sound of Freedom و Dream Scenario بازخواست شد؛ حالا ما با شوخی و به صورت غیرمستقیم به منتقدان خودم واکنش نشون میدم (حالا از طریق

پ.ن 2: کاربران تازهوارد به ما مشکوکی تگری میزنن؟! قضیه چیه؟!