m.d.makan
کاربر فعال
اگه اینقدر از این لیستهایی که The Room رو بدترین فیلم تاریخ معرفی میکنن خسته شدین این رو حتما ببینین
:
==============

==============
ولی وقتی ده ها هزار فیلم هندی و چینی و ترکی و ایرانی و.... هست چرا room؟اگه اینقدر از این لیستهایی که The Room رو بدترین فیلم تاریخ معرفی میکنن
ولی این یکی فیلمش میخوره فیلم خوبی باشه امتیاز 8/10 گرفته تو imdbاگه اینقدر از این لیستهایی که The Room رو بدترین فیلم تاریخ معرفی میکنن خسته شدین این رو حتما ببینین:
==============
خیلی خوب بودبزارید خنده دار ترین نقدی که تا به حال دیدمو براتون بزارم .داستان این فیلمو کلا میگه و بگم کلشو اسپویل می کنه اگه کسی خواست ببینش بنظر من اینو ببینه چون هم 11 دقیقه می خندی هم حجم و وقتتو هدر نمی دی.
Peter Pan And Wendy - It's Awful
یعنی توی این چند ماهه این قدر نخندیده بودم
نکته غم ناکش اینه که کار گردانش کارگردان فیلم green knight هست David Lowery. اینکه فیلم این قدر حفره داستانی و غیر منطقی داره که طرف 11 دقیقه باهاش جک می سازه بنظر من دیزنی اسلحه گذاشته روی سرش که اینو بسازه مگر نه امکان نداره.
Neil Breen پدیده ایه واقعا.ولی این یکی فیلمش میخوره فیلم خوبی باشه امتیاز 8/10 گرفته تو imdb
لوکشیناش و طراحی محیطش (بکگرانداش)هم خیلی خوبه
View attachment 120901468_578237770925696_2366003998708988017_n.mp4در مورد تام کروز چرا با ایران مقایسه میکنی؟
برو چهره خانم های بازیگری که تو این 40 سال جلوش بازی کردن و هم سن یا کوچکتر ازش بودن رو ببین.
این حرف درسته، البته یه نکته داره اونم اینکه فقط کسی اینطور نا امید میشه که بولد ترین بخش گیم براش داستان و شخصیت پردازی باشه، خب همچین آدمی محکومه یه روز این فکت ساده رو متوجه بشه که بطور میانگین این ویژگی ها در مدیوم هایی مث سینما، رمان یا حتی کامیک بوک قوی تر هستن.شمارو نمیدونم ولی من شخصا هرچقدر سنم بالاتر میره و بیشتر کتاب/رمان/ فیلم میبینم بیشتر به این نتیجه میرسم صنعت بازی هیچ وقت به سینما و تاثیری گذاری مثلا بهترین رمان ها در ژانر های مختلف نمیرسه. این هم بماند اکثر کارگردان های سینما مثل کوجیما سعی میکنن از سینما ایده بگیرین ولی باز هم سطح کاریشون با سینما نمیرسه.
در توانایی بانو شکی نیست . اما من که خودم بیشتر برای دیدن یک رول مریض دیگه از بن مندلسون تو این فیلم لحظه شماری می کنم. به نظر میاد کاراکتر جالبی داشته باشه