Movie Center

دیشب با دیدن The Brutalist پرونده تمام فیلم‌های اسکار رو برای خودم بستم و باید بگم که به نظرم تنها Substance و Anora ارزش اسکاری شدن رو داشتند :D
البته Substance بیشتر یک علاقه شخصی بود وگرنه هیچوقت این مدل فیلم‌ها اسکار پسند نیستند!
همچنین تبریک میگم به دوستمون و تیمی که باعث شد برای اولین بار یک انیمیشن ایرانی اسکار ببره! من همیشه انیمیشن‌های کوتاه سال رو از نامزدهای اسکار میبینم چون هیچوقت تو فضایی نیستم که انیمیشن‌های کوتاه طی سال تو دایره دیدم بیاد، باید بگم که اثر فوق‌العاده‌ای رو درست کردند!
Anora با اینکه باعث شد من بحث سنگینی با همسرم داشته باشم سر نظرهای متفاوتمون نسبت به فیلم:دی ولی تنها فیلم تمام هنری بی شیله پیله امسال بود و من به شدت خوشحالم که تلاش‌های پی در پی شان بیکر برای صنعت سینمای indie بالاخره نتیجه داد! به نظر من Tangerine هم یکی از قوی ترین اثرهای شان بیکر هست و پیشنهاد میکنم ببینینش.
نمیدونم جدیدا من حساس شدم یا کلا فیلم‌های "هدف‌دار" و "پیام‌دار" بیش‌تر شده! مثلا قبلا هم فیلم در مورد هولوکاست ساخته میشد اما اینقدر پیام مستقیمی نداشت که The Brutalist میخواد تو صورتت بزنه! و با اینکه به شدت از فیلم‌های طولانی استقبال میکنم و اکثر شات‌های فیلم رو واقعا دوست داشتم اما به نظرم یکمقدار بی مورد این فیلم طولانی بود.
Conclave هم به همین صورت پیامش رو میخواست مثل سیلی بزنه به صورتت! Emilia Perez که اصلا کل هدفش همین بود! Nickel Boysو Wicked هم همینطور!
حتی The Substance هم خیلی علاقه داشت "پیام‌دار" باشه و به extereme ترین حالت بکنه هی بزنه تو سر و صورتت :D
نمیدونم احساس میکنم art for the sake of art خیلی کم‌تر دیده میشه، نمیگم کم‌تر شده ولی کم‌تر دیده میشه. بخشی ازون هم فکر کنم به خاطر ندادن بودجه هست. فیلم‌های هنری‌تر و بی‌هدف و پیام انگار کمتر بودجه میگیرن این روزا تا فیلمی که بالاخره یک پیامی چه به چپ چه به راست بزنه!

1000000822.jpg
امیدوارم این صرفا شایعه باشه،
هر چند از نولان هیچی بعید نیست
از وقتی این دو تا داداش افسارشون رو دادن دست زناشون، آب رو قطع کردن و افت شدید داشتن،چه کریستوفر چه جاناتان‌‌‌...(ژن انگلیسی در مهد جدید سرزمین لگبت و دایورسیتی همچی رو ممکن می کنه...)

@Sepi_60
آقا جدی من چیزی جز تبریک نمیتونم بگم
برای کسی که به شدت به نقاشی و انیمیشن علاقه داره شاید این دستاوردی که امروز کسب کردید ارزشمند ترین خبر چند ماه اخیر باشه
ما یکی از فامیل های EA چک مون، نزدیک به سال پیش گفت یه ایده برای یه انیمیشن سریالی دارن. منم خیلی خوشحال شدم، گفتم حالت هر ایده مسخره ای که باشه، همین که فرصت کار تو این هنر باشه ارزش کمک کردن داره. خیلی ذوق داشتم ببینم چیکار می کنن و منم هر جور هست کمک کنم

آقا نگو اینا داشتن از بیخ همه چی رو با generative AI می‌ساختن :|
واقعا چیزی که تحت عنوان پایلوت بهم نشون دادن حال به هم زن بود.
بازیگر آورده بودن بعد روشون با هوش مصنوعی دو کیلو افکت گذاشته بودن که شبیه انیمیشن سه. بکگراندها و اینا هم همه ساخت هوش مصنوعی. بعد خب اینا تو حرکت خیلی ضایع مشکلات خودشو نشون میده. ولی من واقعا نمی‌تونستم چیزی بگم. خودم رو جاش میذاشتم با اون منابع و اوامری که از بالا میاد، همون کار رو می کردم.

سر و تهش ولی خیلی ناامید شدم. این فامیل ما با این که EA چک اش مثبت بود، ولی من به خاطر کارهای قبلی ای که کرده خیلی به عنوان تهیه کننده ایمان داشتم. این که دیدم نتیجه کارش تو حوزه انیمیشن همچین زباله صنعتی این خیلی ناامیدم کرد و جدا دیدم رو نسبت به آینده صنعت انیمیشن تو ایران تیره و تار کرد.

ولی این بردی که شما امروز کردید واقعا یه انفجار نوره واسه یکی مثل من. خودت هم گفتی، نشون میده تو این زمین سوخته هم میشه معجزه کرد. واقعا ممنونم از خودت و تیمی که توش بودی بابت این کار

الان یه کلیپ دیدم از ساموئل ال جکسون تو مراسم دیشب یاد یه صحنه تو فیلم فک کنم هنگ اور افتادم. به یارو گفت ساموئل ال جکسون رو نمیشناسی؟ گفت نه! گفت فیلم دیدی تا حالا؟ اون سیاهه 😂
یه زمان خیلی فیلم بازی میکرد الان کم کار شده ظاهرا.

• Like
Reactions: Love Console

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or